Goute proteínová diéta
Dobrý vecer chcela by som sa opýtať ci ma niekto skúsenosti s touto novou značkou na trhu? Kedže doteraz tu bolo len drahé Protissimo a ine proteinova diéty potrebovala by som názor niekoho kto to užíva a vie porovnať. Ďakujem za odpoved
áno - môžeš mäso, bielu a zelenú zeleninu a aspoň lyžicu oleja denne. Ja priberám hlavne z vína. Niekomu nevadí pohár vína, mne bohužiaľ áno. Hlavne mi spustí žravosť a zjedla by som aj klince. 😠 Zistila som, že mi nevadí hrsť malín a zostávam v ketóze. Toto je pre mňa najnevhodnejšie obdobie, lebo dozrievajú jahody, čerešne, marhule a drobné domáce ovocie a keď sa toho zje viac, vyhadzuje z ketózy 😢
Uaaa zlyhala som...dva a pol týždňa držím,dolu 5 kíl a dnes...cestoviny s tuniakom a kukuricou a kinder bueno.. :( pomoc
Dievčatá predám balík proteínové diéty,nevyuzijem už,schudla som a otehotnela 🙂) pridávam foto,je to mix najucinnejsich diet,n nakoľko som nechcela zvykať na jednu chuť,striedala som. Je tam 2x goute cokoladovovisnovym karamelové mušlí,1x ryžový puding,potom zenea: 7x citrónová tyčinka s polevou z bielej čokolády,2x tiramisu dezert,4x šampiónov krém,potom sáčky bielkovinové diéty: 8x omeletas hubami myslim a ešte dve proteínové tyčinky k tomu. Cena za komplet 55€ s poštou
Ahojte nejaké aktuálne skúsenosti? 🙂
Ahojte 🙂 chcem sa opýtať..Objednala som si balík na týždeň ... Po jeho skončení si ďalší balík môžem kúpiť až začiatkom mája.. Medzitým sa ako stravovať?
Diétu neprerusovat
Ahojte, kupila som si goute cleozrnny chlebik,toasty a kekse a neviem v kotorej faze ich vlastne mozem jest? mozem uz v prvej?
Kúpim napoje banan-jablko-kiwi.
Má niekto nampredaj ? 🙂 Prosím spravu

@jenn44 Ja teraz nedodržiavam a bohužiaľ, kg sa vracajú. Letné ovocie, časté grilovačky, víno, sem tam koláč - to je proste zabiják a potom sa ťažko naskakuje do diéty.
Mäso a zelenina sa môže, tá ťa nevyhodí z ketózy. No po pol roku absencie ovocia mi veľmi chýbalo a neviem odolať, keď nám na záhrade dozrievajú jahody, maliny, čerešne a ja by som si nedala. Horšie sú grilovačky a rodinné guláše, keď po poháriku vína si dám aj nejaký ten koláč. A potom sa hnevám sama na seba ☹ ☹ ☹ , že som neodolala