icon

Goute proteínová diéta

liskalisko
25. apr 2014

Dobrý vecer chcela by som sa opýtať ci ma niekto skúsenosti s touto novou značkou na trhu? Kedže doteraz tu bolo len drahé Protissimo a ine proteinova diéty potrebovala by som názor niekoho kto to užíva a vie porovnať. Ďakujem za odpoved

Strana
z3
jennyz123
14. júl 2016

@jenn44 Ja teraz nedodržiavam a bohužiaľ, kg sa vracajú. Letné ovocie, časté grilovačky, víno, sem tam koláč - to je proste zabiják a potom sa ťažko naskakuje do diéty.
Mäso a zelenina sa môže, tá ťa nevyhodí z ketózy. No po pol roku absencie ovocia mi veľmi chýbalo a neviem odolať, keď nám na záhrade dozrievajú jahody, maliny, čerešne a ja by som si nedala. Horšie sú grilovačky a rodinné guláše, keď po poháriku vína si dám aj nejaký ten koláč. A potom sa hnevám sama na seba ☹ ☹ ☹ , že som neodolala

jenn44
18. júl 2016

@jennyz123 takže môžem kľudne maso a bielu a zelenú zeleninu? Tak pribwras z ovocia a trochu kolacika? Ach neboj v lete aj viac pohybu a dobre bude🙂

jennyz123
22. júl 2016

áno - môžeš mäso, bielu a zelenú zeleninu a aspoň lyžicu oleja denne. Ja priberám hlavne z vína. Niekomu nevadí pohár vína, mne bohužiaľ áno. Hlavne mi spustí žravosť a zjedla by som aj klince. 😠 Zistila som, že mi nevadí hrsť malín a zostávam v ketóze. Toto je pre mňa najnevhodnejšie obdobie, lebo dozrievajú jahody, čerešne, marhule a drobné domáce ovocie a keď sa toho zje viac, vyhadzuje z ketózy 😢

jenn44
22. júl 2016

@jennyz123 ja som myslela,ze neprežije bez milovanej kukurice a hrášku... Zatiaľ to zvládam, uvidíme ako ďalej ;) rapídne priberas?

jenn44
23. júl 2016

Uaaa zlyhala som...dva a pol týždňa držím,dolu 5 kíl a dnes...cestoviny s tuniakom a kukuricou a kinder bueno.. :( pomoc

petusikw
Odpoveď bola odstránená
petusikw
Odpoveď bola odstránená
jenn44
3. nov 2016

Dievčatá predám balík proteínové diéty,nevyuzijem už,schudla som a otehotnela 🙂) pridávam foto,je to mix najucinnejsich diet,n nakoľko som nechcela zvykať na jednu chuť,striedala som. Je tam 2x goute cokoladovovisnovym karamelové mušlí,1x ryžový puding,potom zenea: 7x citrónová tyčinka s polevou z bielej čokolády,2x tiramisu dezert,4x šampiónov krém,potom sáčky bielkovinové diéty: 8x omeletas hubami myslim a ešte dve proteínové tyčinky k tomu. Cena za komplet 55€ s poštou

mimoteri
31. mar 2017

Ahojte nejaké aktuálne skúsenosti? 🙂

leskky
31. mar 2017

@mimoteri áno, mám za sebou 1,5 mesiaca ;)

mimoteri
31. mar 2017

@leskky a výsledok ? 🙂 No ja nejak tomu nerozumiem... Napríklad to ak chcem na cca 3 týždne tak si mám kúpiť tie balíčky za 55 e tuším? 🙂 A všetko v hociakom poradí? Sú chutné tie jedla ? 🙂

leskky
31. mar 2017

@mimoteri ja to mám už druhýkrát. Už viem čo si vybrať, čo mi chutí..Je aj kopec noviniek. Denné máš mať 4 jedla, mne vyhovovalo 2x sladké, 2x slané. Mala by si ale prejsť všetkými fázami.

mimoteri
31. mar 2017

@leskky ďakujem 🙂 tak teda si objednať prv 2x balíček? Idem si to asi preštudovať

leskky
31. mar 2017

@mimoteri buď si objednaj balíček, alebo si aj sama vyskladaj ;) keby dačo, kľudne napíš ip

mimoteri
19. apr 2017

Ahojte 🙂 chcem sa opýtať..Objednala som si balík na týždeň ... Po jeho skončení si ďalší balík môžem kúpiť až začiatkom mája.. Medzitým sa ako stravovať?

leskky
19. apr 2017

Diétu neprerusovat

zuzika
5. máj 2017

Ahojte, kupila som si goute cleozrnny chlebik,toasty a kekse a neviem v kotorej faze ich vlastne mozem jest? mozem uz v prvej?

zuzika
15. máj 2017

Kúpim napoje banan-jablko-kiwi.

petusikw
Odpoveď bola odstránená
lolinecka888
Odpoveď bola odstránená
jenn44
7. nov 2018

baby, mam par sackov z roznych diet, zenea, goute, predavam balik za 25e ak mate zaujem. Je to sice trochu po zaruke (zaspala som dobu, porod a tak...) ale su to prasky no... 🙂

neznama159
19. máj 2019

Má niekto nampredaj ? 🙂 Prosím spravu

Strana
z3