icon

Herbalife - bunková výživa a zdravé chudnutie popri dojčení

zuzika914
11. mar 2013

Mne osobne tieto výrobky veľmi pomohli a aj stále pomáhajú 🙂
P.S: toto nie je žiadna reklama, ale moje skúsenosti a spokojnosť

zivika
11. mar 2013

@zuzika914 no, tak nam napis tvoje skusenosti...

visage1974
11. mar 2013

ja mam dobre skusenosti wellness kokteily natural balance oriflame, znizuju navaly vlcie hladu, obsahuju podiel bielkovin, vlakninu a omega3, neobsahuju lepok, umele farbiva ani konzervanty, zvysuju energiu a podporuju sustredenie.
tri zdroje proteinov podporuju optimalne fungovanie buniek a sposobuju pocit sytosti co vedie k nizsiemu prijmu kalorii.podporuje sustredenie a doplna energiu.

simonkazga
11. mar 2013

@zivika zakladateľka neopísala svoje skúsenosti, ale ak si zvedavá na moje ... ako každá "zdravá dieta" funguje to len kým si ochotná kupovať ich výrobky. Čiže ono to fakt funguje, ale ako náhle prestaneš piť ich kokail a brať doplnky všetky kilá sú späť. Za dva mesiace som schudla 7kíl. Po ukončení užívania som mala späť 8kg do dvoch týždov. A to nemôžem tvrdiť, že som sa prepchávala, alebo žrala sladkosti. Len som normálne jedla.
Zdravé chudnutie popri dojčení je vynechať cukor a bielu múku + trochu pohybu.

zivika
11. mar 2013

@simonkazga 🙂 neboj, ja sa nechystam herbalife ani iny suviks skusat, len som schvalne chcela, aby dotycna popisala svoje skusenosti, ked pise, ze nejde o reklamu 😉 ja neuznavam nijake zazracne doplnky, za ktore clovek vyhodi majland, fungujuce aj tak iba v pripade, ze zmenis stravovacie navyky 🙂 ja som racionalnou stravou a pohybom zhodila cez 20kil, aj ked sa mi opat nejake vratili, ale zatial len v podobe velkeho bruska, ktore dufam opat o par tyzdnov odide 😀 takze viem, ze to ide aj bez herbalajfov, chiliburnerov a inich somarin, staci chciet...
zakladatelka by urcite rada ponukla nejake produkty, nech sa trosku nabali na nevedomosti inych 🙄 lebo pokial ja viem, tak herbalife nie je nic ine ako klasicka pyramida...

simonkazga
11. mar 2013

@zivika presne tak.aj mne sa kedysi podarilo s delenou stravou 21kg, síce za rok aj pol, ale zato žiadny jojo efekt. gratulujem k babätku 😀 a užívaj si svoje krásne bruško 😀