Hľadám parťáčky na chudnutie
zacinam od zajtra schudla som uz 8kil no za posledny mesiac to mam nazad idem zasa od zajtra prida sa dakto? 😉 😉
@novakova2000 ahoj aj ja uz som tu s lubkasofia sme zacali spolu chudnut ..mne sa zatial podarilo pribrat nejake gramy ,ale snazim sa 🙂
@lubkasofia tak super dohodnuté, teším sa!!!
@janiella1206 parádička, treba drzať a čo sladkosti ako sa Vám s tým darí?
@novakova2000 ja nejaku tu sladkosť iba ked mám svoje dni....inak eee....pre mna je najlepšia sladkosť rezníček 🙂 hahahaha
@novakova2000 tak ja si sem tam dam sladke sakaj cukor potrebujem k zivotu a ja sa nemozem zase zmenit z jedneho dna na druhy den a musim hlavne pomaly chudnut aby sa mi kila nevratili 🙂
@janiella1206 no svoje dni - to je výnimka to hej inak nemáš povolené !!! 🙂 ja už som si aj med prestala dávať do čaju aj ked som chorá kašlať na to cukor nexceme !!! - včera som išla v tescu okolo takých perníčkov som mala čo robiť aby som nekupila 🙂 ale nekupila som 🙂
@janiella1206
@lubkasofia júúúj a dievčence tento víkend chcem piecť medovníčky - tak to bude náročne dať si iba jeden aby som koštla či som dobre urobila budú musieť rychlo rychlo potom do skatulky 🙂
@novakova2000 tak rob zo spaldovej muky medovniky 😀 a cukor trstinovy a mas
@dnika2 ešte som také neskušala - robievam z medu a sú tiez také chutné?
@novakova2000 neskusala som este len palacinky zatial no isto to nebude take dobre ako z bielej muky
@dnika2 vieš čo možno a vyskúšam predavajú to aj v tescu alebo tak či len bio obchody? 🙂
@novakova2000 aj v tescu aj v bio
@dnika2 super zajtra pozriem skúsim aj z toho urobiť cesto 🙂
dobré ranko kočky 🙂
@dnika2
@novakova2000 ja som piekla medovníčky zo špaldovej - hladká špaldová ma rovnakú chuť ako pšenična,pri celozrnnej by už bolo citiť,ze sú iné...dokonca v lievančekoch mi tá špaldová chutí viac,proste sa dá použiť všade kde klasická biela múka,v tescu majú za dobrú cenu tie múky 😵
no uff po tých sviadkoch ženy moje 🙂 uz som si dnes trošku skúšam scvrknúť zalúdok 🙂
ahojte zeny ja sa uz 3 dni chystam drzat dietu 🙂 ale vobec sa mi nedari stale to porusim lebo som pazrava ☹ kolko krat davam malej jest tak jem aj ja ☹ to uz neni mozne teras syn si urobil rezniky zemiakovu kasicku a kysle uhorecky o samozrejme doniesol aj nam ked uz lezime s malou 🙂 tak sme si dali a teras lutujem ze som to zjedla lebo mi je hrozne ☹ a preto som sa rozhodla ze uz koncimmm s vecernym jedlom ☹ a zacnem od zajtra chudnut ☹ tak sa majte
aj ja by som velmi chcela schudnut len potrebujem nejaku spriaznenu dusu co bude drzat dietu so mnou.a poradi mi co mam a co nemam jest
ahojte baby. ja som schudla s dukanovodu idetou. som s nou naozaj spokojna, nedrzala som ju dlho, len som chcela scudnut par kilogramov a oducit sa od sladkeho. upravila som si aj jedalnicek a celkovy pristup, zacala som viac cvicit. prva faza je naozaj tazka, ale mne dost pomohol tento jedalnicek, podla ktoreho som dietu drzala. fakt super! http://www.dietyachudnutie.sk/jedalnicky/dukano... baby, drzim vam palceky, nech mate pevnu volu na dosiahnutie svojich cielov!!kazda to dokaze, ked bude chciet.

@novakova2000 jasne suhlasím, možeme aj sukromne spravy aj s Jankou si už píšeme aj na FB 🙂