Hľadám sparing partnerku na spoločné chudnutie
Ahojte, hľadám sparing partnerku na chudnutie. Žeby sme sa každý deň motivovali čo sme jedli ,či sme cvičili a tak podobne. Pred 4 rokmi som tu takú kamošku našla a spolu sme sa motivovali a schudli sme. Potom son otehotnela ,a už sme neni v kontakte. Kilá sa znova nabalili. Chcem a potrebujem schudnuť 10kg. Niekto kto by sa ku mne pridal?. Pisali by sme si na viber, alebo whatsapp. Hľadám niekoho ,kto to myslí uplne vážne.
Ja chcem ist do intenzivnych 100 dni chudnutia a potom pokracovat ale pozvolnejsie. Schudla som posledne roky 45kg ale teraz som par kg pribrala, velmi ich citim, tak po tomto vikende zacinam (pretoze mam narodky a prave mi priniesli rano tortu :D). Dokopy chcem dat este tiez minimalne 8kg, v najlepsom pripade aj 15kg, ale.to uz potencialne bude moc aj podla doktorky, tak uvidim. V kazdom pripade okolo tych 10kg sa idem motat tiez
My mame takú súkromnú skupinu, 5 nás tam prispieva (členiek je viac, ale musíme tento pondelok povymazavat vsetky tie čo nechudnu a neprispievaju do skupiny). každý deň niekto napíše, a každý pondelok sa vážime.od 01.01. sme začali.
@simca35 mame skupinu novorocne chudnutie 2025 ak budes aktivna clenka tak sa ti tam bude pacit 🙂
@taktotedanie a kde máte ako tú skupinu?
@biba_18 tu na mk
@taktotedanie hm, keď pozriem k tebe do profilu nič také mi neukazuje 😲
@taktotedanie kliknem na to a ma vyhadzuje z konika 😂
tak čo s tým spoločným chudnutím??
@henikap123 vieš ma tam pridať? ☺️ pls
@biba_18
@dharmasanata dievcata mate pozvanky
@taktotedanie ďakujem 🥰 idem pozrieť a vám to tam “zaspamujem”, ja som veľmi aktívna, mňa to motivuje ☺️
@biba_18 ja to tam spamujem tiez 🙂
@biba_18 my mame tu skupinu spolu s clenkou taktotedanie 😀
@taktotedanie ahoj, mozes ma k vam do skupiny tiez pridat, prosim? 😇

@simca35 Skus tu na MK napisat do skupiny "Cesta k mojej premene", tam skor niekoho najdes 🙂 🤞.