icon

Hľadám sparing partnerku na spoločné chudnutie

simca35
1. feb 2025

Ahojte, hľadám sparing partnerku na chudnutie. Žeby sme sa každý deň motivovali čo sme jedli ,či sme cvičili a tak podobne. Pred 4 rokmi som tu takú kamošku našla a spolu sme sa motivovali a schudli sme. Potom son otehotnela ,a už sme neni v kontakte. Kilá sa znova nabalili. Chcem a potrebujem schudnuť 10kg. Niekto kto by sa ku mne pridal?. Pisali by sme si na viber, alebo whatsapp. Hľadám niekoho ,kto to myslí uplne vážne.

oceanahory
1. feb 2025

@simca35 Skus tu na MK napisat do skupiny "Cesta k mojej premene", tam skor niekoho najdes 🙂 🤞.

missviolet
1. feb 2025

Ja chcem ist do intenzivnych 100 dni chudnutia a potom pokracovat ale pozvolnejsie. Schudla som posledne roky 45kg ale teraz som par kg pribrala, velmi ich citim, tak po tomto vikende zacinam (pretoze mam narodky a prave mi priniesli rano tortu :D). Dokopy chcem dat este tiez minimalne 8kg, v najlepsom pripade aj 15kg, ale.to uz potencialne bude moc aj podla doktorky, tak uvidim. V kazdom pripade okolo tych 10kg sa idem motat tiez

henikap123
1. feb 2025

My mame takú súkromnú skupinu, 5 nás tam prispieva (členiek je viac, ale musíme tento pondelok povymazavat vsetky tie čo nechudnu a neprispievaju do skupiny). každý deň niekto napíše, a každý pondelok sa vážime.od 01.01. sme začali.

biba_18
1. feb 2025

@simca35 môžem ísť do toho… ☺️

taktotedanie
1. feb 2025

@simca35 mame skupinu novorocne chudnutie 2025 ak budes aktivna clenka tak sa ti tam bude pacit 🙂

biba_18
1. feb 2025

@taktotedanie a kde máte ako tú skupinu?

taktotedanie
1. feb 2025

@biba_18 tu na mk

biba_18
1. feb 2025

@taktotedanie hm, keď pozriem k tebe do profilu nič také mi neukazuje 😲

biba_18
2. feb 2025

@taktotedanie kliknem na to a ma vyhadzuje z konika 😂

biba_18
2. feb 2025

tak čo s tým spoločným chudnutím??
@henikap123 vieš ma tam pridať? ☺️ pls

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
taktotedanie
2. feb 2025

@biba_18
@dharmasanata dievcata mate pozvanky

biba_18
2. feb 2025

@taktotedanie ďakujem 🥰 idem pozrieť a vám to tam “zaspamujem”, ja som veľmi aktívna, mňa to motivuje ☺️

taktotedanie
2. feb 2025

@biba_18 ja to tam spamujem tiez 🙂

henikap123
2. feb 2025

@biba_18 my mame tu skupinu spolu s clenkou taktotedanie 😀

xnatalkax
3. feb 2025

@simca35 ahoj, uz si nasla niekoho?

freepalestine
23. feb 2025

@taktotedanie ahoj, mozes ma k vam do skupiny tiez pridat, prosim? 😇