icon

Hľadám účinné spôsoby chudnutia po pôrode

elisssia10
27. júl 2025

Ženy po pôrode som varila 59 kilo dnes mám 85 som zúfalá keď sa vidím v zrkadle je mi do plaču neviete mi poradiť s nejakými tabletkami na chudnutie diétou no proste hocičím čo by pomohlo

anonym_1c650a
27. júl 2025

@elisssia10 som na tom podobne..keď dám dole -2kg tak to dám opäť hore..horšie,že už mám 40+ a ide mi to ťažšie..ja som jedine schudla s kalorickou tabuľkou,bola som v deficite a vydržalo mi to 2 roky kým som sa opäť začala ‘prezierat’..teraz obmedzujem sladke,jem zdravšie,ale stále to nejde..ja mám 72kg

gabriela2952
27. júl 2025

@elisssia10 ja som od januára schudla z 84 na 72. Len úprava stravy

elisssia10
autor
27. júl 2025
@anonym_1c650a

@elisssia10 som na tom podobne..keď dám dole -2kg tak to dám opäť hore..horšie,že už mám 40+ a ide mi to ťažšie..ja som jedine schudla s kalorickou tabuľkou,bola som v deficite a vydržalo mi to 2 roky kým som sa opäť začala ‘prezierat’..teraz obmedzujem sladke,jem zdravšie,ale stále to nejde..ja mám 72kg

@anonym_1c650a
@anonym_1c650a ach jaj ja som pred 8 mesiacmi mala ako ty a cítila som sa hrozne tučná chcela som schudnúť no poviem ti že teraz by som chcela mať 72 kilo ja som 2 roky dozadu mala problém s pečeňou vtedy som mala 76 držala som prísnu diétu len kuracie prsia dusené na vode bez soli bez chute starší chleba a všetko do 35 percent tuku bolo to hrozne bez chuti no schudla som za 5 mesiacov na 62 kilo potom som znova začala jesť čo mi chutí a tu je úžasný Jojo efekt😔

elisssia10
autor
27. júl 2025
@gabriela2952

@elisssia10 ja som od januára schudla z 84 na 72. Len úprava stravy

@gabriela2952 no to je super 12 kilo a čo znamená úprava stravy?

gabriela2952
27. júl 2025
@elisssia10

@elisssia10 u mňa to bolo hlavne vyradiť sladkosti, veľmi rada som si maskrtila. Ale jasne ,ze si občas dám. Zvyšné, viac zeleniny ,menej vyprážaného, menšie porcie 🙂 nieje to žiadna dieta, človek si len zvykne 🙂 ale do cieľa mam ešte ďaleko. Zvažujem, že sa začnem aj cvičiť, nech telo aj nejako vyzerá🙂

denkabemommy
27. júl 2025

Chceš vážne tabletky na chudnutie? Na vyber je manjaro a ozempic - síce injeknčne ale rozhodne schudneš. Nezabudni si pozrieť nežiadúce účinky. Druhá možnosť je naučiť sa normálne stravovať a pridať na pohybe, nech nie si mäkká 🙂. Ak chceš zdravé chutne recepty skús pozrieť napr. fitrecepty.sk ,dá sa ísť dvoma spôsobmi, buď rátaš kalórie, alebo ješ racionálne, že trošku rozmýšľaš nad obsahom potravín a naštuduješ si ideálnu skladbu taniera

jaja20
27. júl 2025
@elisssia10

@elisssia10 Choď za svojou obvodnou, možno ti predpíše Saxendu,ak budeš vhodný adept.

elisssia10
autor
27. júl 2025
@denkabemommy

Chceš vážne tabletky na chudnutie? Na vyber je manjaro a ozempic - síce injeknčne ale rozhodne schudneš. Nezabudni si pozrieť nežiadúce účinky. Druhá možnosť je naučiť sa normálne stravovať a pridať na pohybe, nech nie si mäkká 🙂. Ak chceš zdravé chutne recepty skús pozrieť napr. fitrecepty.sk ,dá sa ísť dvoma spôsobmi, buď rátaš kalórie, alebo ješ racionálne, že trošku rozmýšľaš nad obsahom potravín a naštuduješ si ideálnu skladbu taniera

@denkabemommy ďakujem

biba_18
27. júl 2025

@elisssia10 jediná schodná cesta je prestať sa prejedať, začať sledovať čo ješ a potom postupne sa aj hýbať… žiadne tabletky. to čo písala @denkabemommy na začiatku príspevku je irónia - to čo písala ako druhú možnosť je to čo je cesta k zdraviu…

elisssia10
autor
31. júl 2025
@jaja20

@elisssia10 Choď za svojou obvodnou, možno ti predpíše Saxendu,ak budeš vhodný adept.

@jaja20 čo to je?

jaja20
31. júl 2025
@elisssia10

@jaja20 čo to je?

@elisssia10 Liek na chudnutie. Vygoogli si podrobnosti 🙂