Hnusný zadok - ako z neho schudnúť?
Plz vedeli by ste mi poradiť ako schudnúť zo zadku??? Viem že veľa mužom sa páčia guľaté zadky no ja svoj nenávidím preto ak mi viete poradiť ako z gulateho urobiť plochý budem rada
@kittykat22 to by bol asi zázrak, aby sa na koni nenašla nejaká frustrovaná mamička. Ok, tak som prehliadla, stane sa. Pointa ostáva - odpor k svojmu telu, alebo jeho časti nie je zdravý. A podstata toho vzťahu je v hlave. Ale napísať sem nejakú hlbšiu úvahu sa rovná "preslovu" a hneď nejaká vybehne ako sršeň.
@skrata13 každý nie. V jednej vete si odporuješ. Ale ok. Zbytočne sem niečo písať.
@alaguema to, ze niekto ma zaujem o zmenu vlastnej casti tela je jeho vec. Nemas co kritizovat rozhodnutia ineho cloveka. Nie je to tvoje telo, tvoje pocity. Ak nemas radu, podporu alebo nieco pekne napisat, tak si svoje moralizovanie mozes schovat.
Ďakujem kitty 💋
@kittykat22 a ty si tu ako čo? Moderátor diskusie? Alebo hovorca autorky? Ako si na to prišla, že nemám záujem pomôcť? Existuje veľa spôsobov, ako vyliečiť vzťah k vlastnému telu a potom už ani nemusíš nájsť "muža s inými preferenciami", lebo si spokojná v svojom tele takom, aké je. Ale tu obvykle o takéto diskusie ani nie je záujem. Tu by sa hodilo asi podrukovať vám, aké to máte s tými zadkami ťažké a hodiť link na plastického chirurga. Už aj raz za mesiac sem nakuknúť začína byť veľa.
@kittykat22 a co mam povedat ja, prsia Dčka svoje, ricka gulata, postava ala presypacie hodiny. Noo dakedy tie reči čo počuvam su az nechutne.. A este nosim umele nechty, mihy .. Ach kolko krat som bola za ku@vu kvoli vyzoru 🤦🏻 a to sa ani neobliekam nejak extra.
Ale zas ja som so sebou mega spokojná. 😁
Neviem ja som ricata a mam plochy zadok iba ked som vychudnuta. Bejvavalo a kym neprestanem dubkat do sladkosti a pizze tak nebudem mat malu prdelku
@skrata13 to odkiaľ máš, že mužom sa páčia guľaté zadky? 🤔 Pokial viem, muzi chcu chude dievcata a aby sa zadok dal chytit do "ruky" ..teda väčšinou takto to chcu :D
@evittam nie, tam nejde o to len uznavat nazor toho kto otvara diskusiu. Ale o to, ze pokial zena vyjadri nespokojnost s castou svojho tela, urcite nie je labilna. Keby pisala, ze ma zaujem o 6.ky prsia, mat 41kg alebo ine extremne zelania, tak by bola na miete spytat sa jej, ci je v pohode. Ale to ze by rada zmenila tvar zadku? Co je na tom zle? To je to iste ako mat pocit ze chcem mat mensie brucho, stehna ... co je zle na tom chciet iny zadok? To by ti prislo v poriadku, pisat vsetkym zenam ze su labilne, a maju byt so sebou spokojne? Toto je presne diskusia, ze komentare maju smerovat k rade, alebo podpore. Navyse @alaguema napisala sialeny prispevok autorke na margo mojho prispevku - takze uplne mimo.
@kittykat22 Este raz-len pre teba-nikde som nepisala ze je labilna. Nech si so svojou ritou robi co chce.
@skrata13 ked chudneme tak s celého tela. Nikdy sa nedá izolovať jedna partia a chudnúť len z nej. 💁🏼♀️ Na pekný zadoček je potrebný silový tréning ale rovnako aj kvalitná strava. Na internete je množstvo cvikov, ktoré sú prioritne na zadok. Vždy ho treba cvičiť viac ako samotné nohy. Pretože keď cvičíme sval rastie a zväčšuje sa. Budú vytvarované ale nie moc štýhle. A pri cvičení zadku sa zapojí aj nohy no menej.

@skrata13 Nemam žiadne komplexy, a mam sa rada taka aka som a dokonca aj moj muž. Cize tomuto sa hovorí "upratane v hlave". 😉