icon

Hrubé členky: Aké sú možnosti ich riešenia?

9. apr 2026

Ahojte prosím vás ste tu niektoré ktoré ste štíhle a robili ste všetko preto aby ste mali úzke členky ale ono to nešlo a nepomohlo nič? Cvičím veľa chodím plus rýchla chôdza do kopca.. Kremujem gélom na lymfu brala som aj tabletky na odvodnenie.. A ono tam je taky vankúšik na tom členku stále. Lekárka povedala ze je to úplne normálne. Trénerka povedala ze niekto to ma geneticky a na to špeciálne cviky nie sú a ona na pohľad nevidí ci to je tuk alebo zaliaty členok. Dviham sa na špičky robím to poctivo každý deň hocikedy keď umývam riad keď umývam zuby keď pozerám TV. Hýbem s tými nohami ponožky nosím voľnejšie nech sa mi nezaryvaju nenosím príliš úzke nohavice nech krv prúdi.. Mama ma pekne úzke nohy a úzke členky, sestra ma síce mohutnejsie nohy ale členky ma úzke. Dcéra má členky zarovno s lýtkami nezuzuju sa jej ale ona ma 10 a ma štíhle nohy takže to nepôsobí rušivo. Babka mala roky brutálne opuchy mala dnu aj cukrovku aj reumu. Nevedela obuť topánky. Druhá babka ma tiež širšie členky. Myslíte že fakt nie je riešenie? Je tam akoby vankúšik. Chcela by som si vziať krásne tenisky 7/8 rifle a mat krásne úzke členky kde by vynikla nejaká pekná retiazka. Hrozne ma to trápi. Na com sa dalo pracovať to som už vyriešila na com sa úplne nedá pracovať (tvar nosa napr) tak som prijala.. Ale toto musí mať riešenie

biba_18
9. apr 2026

čo chceš urobiť s tým keď máš takú stavbu tela? 🤷‍♀️ a tak ale teda, opuchajú ti? či vlastne o čo ide…

anonym_48078a
9. apr 2026

@anonym_autor aj ja mám hrubé členky, keď som bola mladá žaba, mala som z toho mindraky, teraz sa len smejem nad tým… v podstate to vnímaš najmä ty… ostatným je to úplne ukradnuté

autor
9. apr 2026
@biba_18

čo chceš urobiť s tým keď máš takú stavbu tela? 🤷‍♀️ a tak ale teda, opuchajú ti? či vlastne o čo ide…

@biba_18 neviem, lekárka ma odbila ze je to v norme ze nevidí aby to bol nejaký opuch. Ale ten pocit tam je aj keď mam volne ponožky tak keď ich dám dole ostane stopa po gumicke. Pritom sú fakt úplne volne ledva ich mam.

autor
9. apr 2026
@anonym_48078a

@anonym_autor aj ja mám hrubé členky, keď som bola mladá žaba, mala som z toho mindraky, teraz sa len smejem nad tým… v podstate to vnímaš najmä ty… ostatným je to úplne ukradnuté

@anonym_48078a no práve že druhí to vidia a nikdy som si to nevšimla dokiaľ na to neupozornili.. Kolegyňa ze co mam také tučné kotniky ďalší kolega že mám široké lýtka.. Odvtedy sa veľmi dobre necítim fakt nechápem načo sa ľudia starajú druhým do života a do tela. Nechápu že blbá poznámka síce nemusí priamo zraniť ale zmení človeku pohľad na samého seba.

anonym_4f5f16
9. apr 2026

@anonym_autor u mna to zabezpecuje chodza. Lytka som mala aj pri 100kg stihle. Ale zial genetika robi svoje, ak si podedila nepekne siroke lytka, to je tazko.

a Kasli na nazor inych.

slavomira236
9. apr 2026

Ja mam tytka hrube od mala a tucna niesom nespravim s tym nic. Ci dietu drzim ci cvicim

anonym_48078a
9. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_48078a no práve že druhí to vidia a nikdy som si to nevšimla dokiaľ na to neupozornili.. Kolegyňa ze co mam také tučné kotniky ďalší kolega že mám široké lýtka.. Odvtedy sa veľmi dobre necítim fakt nechápem načo sa ľudia starajú druhým do života a do tela. Nechápu že blbá poznámka síce nemusí priamo zraniť ale zmení človeku pohľad na samého seba.

@anonym_autor tak to máš riadne jeb*ych kolegov… to ma mrzí… nič si z toho nerob, ja keď sa teraz pozerám na staré fotky, tak zas až také zle to nebolo, teraz mám pocit, že mám nohy ako dva koly. Ale zasa sa utešujem, že však keď si pozriem fotky o 10 rokov z tohto obdobia, zasa si poviem, že to bolo ešte vždy fajn 🤦🏼‍♀️🫣😉