icon

Hunger stop glutoman

sidhan
20. mar 2022

Ahojte mamky chcem sa opýtať či niektora uživala pri chudnutí hunger stop glutoman .Hadam som to dobre napísala alebo psylium .Chcem to vyskusat len ci to ma aj taky ucinok ako píšu ze potom nechuti tolko jesť .A či niekto vďaka tomu aj schudol ......

janai1
20. mar 2022

Skus kaloricky deficit

ckocka
20. mar 2022

Psylliom nahradzujem pri varení a pečení časť múky, to zníži kalorickú hodnotu daného jedla. Je to pomôcka, ale neschudnem vďaka psylliu, schudnem znížením kalorického príjmu celkovo.

kotvickaa
20. mar 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

psyllium pomaha na zasytenie a je zbytocne ho uzivat pokial mas pestru stravu s dostatkom celozrnnych vyrobkov, ovocia a zeleniny....bez kalorickeho deficitu neschudnes, takze by som nevyhadzovala peniaze za zbytocnosti. ;)

endzi83
26. mar 2022

@sidhan psyllium - vláknina spomaľuje trávenie, čím reguluje chuť do jedla, znížená chuť do jedla, znižuje kalorický príjem. Samo o sebe to nestačí, ale môže byť nápomocné.

sidhan
autor
26. mar 2022

Ďakujem za radu .Ono tak nejde ani tak o mňa ako o manžela .Skusim davať do jedla to psillium lebo aj o tom som čítala že je dobré .On má problém s tým kalorickým deficitom on to vydrží chvíľu a potom zase začne žrať .Stravu mame pestru ....deti velmi lubia ovocie aj zeleninu nevarím žiadne kaloricke jedlá .Len manžel všetkého zje strašne vela .Tak ja už neviem čo s ním a o výživovom poradcovi nechce ani počuť .Ja sa ho snažím aj brzdiť ale nemôžem stále nad ním stáť ze kolko toho doslova zožerie .No je to s ním tažké...tak som chcela ze s tymi tabletkami by nezjedol tolko