Idem si po štíhlu postavu
Milé ženičky 🙂 v prvom rade by som sa Vám rada pochválila, že cez tieto vianoce sa mi nepodarilo pribrať...ale ani schudnúť..preto chcem a hľadám niekoho, s kým sa budem spoločne motivovať a zdieľať si výsledky svojich úspechov ..nájde sa tu niekto taký, čo sa pokúsi so mnou schudnúť? Dala som si za cieľ 20kg.
@dexemposupoplex z youtube 🙂 mne tie cviky pridu lahsie ako Jillian
Ahojte aj ja by som sa rada k vám pridala môj cieľ je 20 kg dole
@petronela1985 a to ake dlhe su tie cviky?lebo nasla som len par minutove,ci som dobre nasla,dakujem 🙂
No kedze niekto zalozil diskusiu a uz sa viacej nic nedeje tak ja sama za seba. Od vcera som zacala cvicit kardio. Pustila som YouTube nasla kardio pre zaciatocnikov a isla na to. 30 min.vcera 45 min.dnes. uff vcera super ani rano mi nic nebolo. Dnes poobede svalovica 😂😂😂. No a teraz som asi 15 min.po cviceni a mam obavy ze zajtra sa nepostavim 😂😂😂kardio ma zabilo😂😂😂ale som sama so sebou spokojna. Vydrz nemam ziadnu som zistila. Tucna som jak prasiatko som zistila😂ale odhodlanie je takze ak ma niekto zaujem nech sa prida, nech sa somnou podeli o to co cvici ako cvici. O stravovanie recepty atd atd. Hadam ked ma bude niekto motivovat tak to dam a mozno raz sa budem zasa moct obliect tak ako sa mi paci😁🖒🙈
@dagaz môžeš dať odkaz na to cvičenie a koľko chceš dať dole? ďakujem....
@zuzana1zuzana juj velaaaaaaaaa. 20? 🙈🙈🙈🙈
@dexemposupoplex pošlem ti do ip linky 🙂
@cucu19 nie tu nepijes mlieko vobec a ja som sa pomylila su to sacharidove vlny vlastne😁prijmas len urcite mnozstvo sacharidov kazdy den....zacinas na 0....druhy den 50g a tak dalej....jedia sa tam hlavne kuracie maso a ryby a postupne pridavas....ked chces posli mi email a poslem ti to
Uz ste zacali?😜od noveho roka?🤗💪💪💪
Babyyyyyy, prepáčte, riešila som prácu a školu...tak čo teda? podme od dnes na to :D ja uz som začala😉
ja uz makam par dni, dnes odcvicene 45 minut a 6.5km kocikom spacirka
silovy a kardio trening, strava prisna, tak som zvedava sama na seba keby budem vidiet prve vysledky
Ahojte baby, za posledný rok som schudla -15kg a založila som youtube kanál, kde hovorím o mojej skúsenosti s chudnutím a s tým ako som si to udržala 🙂 Založila som ho aby som to uľahčila žienkam ktoré začínajú, lebo viem aké to bolo pre mňa ťažké. Ak by Vás to zaujímalo kuknite https://www.youtube.com/evahancova Aj na facebooku máme s babami čo ma sledujú skupinu kde sa navzájom podporujeme ;)
@cucu19 @luckarisko74 @petronela1985 @dagaz @weeronik @lillystranska @viskupovaandrea
@11mirka22 @tanduliatko @petra9517 @annaanna @zuz115 @vilma7
babeny, ako sa vám darí? ja mám dolu z pása 10cm. 🙂
Mne rastu svaly💪 tak sa radsej ani nevazim😂🙈a merat som sa tiez nemerala.🤔

mna by skor zaujimalo ci je medzi vami niektora vo veku 45-50... ja by som rada taku partacku nasla. lebo chudnut v 25-30 je nieco uplne ine ako 45-50.