icon

Idem si po štíhlu postavu

cucu19
27. dec 2017

Milé ženičky 🙂 v prvom rade by som sa Vám rada pochválila, že cez tieto vianoce sa mi nepodarilo pribrať...ale ani schudnúť..preto chcem a hľadám niekoho, s kým sa budem spoločne motivovať a zdieľať si výsledky svojich úspechov ..nájde sa tu niekto taký, čo sa pokúsi so mnou schudnúť? Dala som si za cieľ 20kg.

modrava
28. dec 2017

mna by skor zaujimalo ci je medzi vami niektora vo veku 45-50... ja by som rada taku partacku nasla. lebo chudnut v 25-30 je nieco uplne ine ako 45-50.

petronela1985
28. dec 2017

@dexemposupoplex z youtube 🙂 mne tie cviky pridu lahsie ako Jillian

erikak123
28. dec 2017

Ahojte aj ja by som sa rada k vám pridala môj cieľ je 20 kg dole

dexemposupoplex
29. dec 2017

@petronela1985 a to ake dlhe su tie cviky?lebo nasla som len par minutove,ci som dobre nasla,dakujem 🙂

tarvika
Odpoveď bola odstránená
dagaz
29. dec 2017

No kedze niekto zalozil diskusiu a uz sa viacej nic nedeje tak ja sama za seba. Od vcera som zacala cvicit kardio. Pustila som YouTube nasla kardio pre zaciatocnikov a isla na to. 30 min.vcera 45 min.dnes. uff vcera super ani rano mi nic nebolo. Dnes poobede svalovica 😂😂😂. No a teraz som asi 15 min.po cviceni a mam obavy ze zajtra sa nepostavim 😂😂😂kardio ma zabilo😂😂😂ale som sama so sebou spokojna. Vydrz nemam ziadnu som zistila. Tucna som jak prasiatko som zistila😂ale odhodlanie je takze ak ma niekto zaujem nech sa prida, nech sa somnou podeli o to co cvici ako cvici. O stravovanie recepty atd atd. Hadam ked ma bude niekto motivovat tak to dam a mozno raz sa budem zasa moct obliect tak ako sa mi paci😁🖒🙈

zuzana1zuzana
29. dec 2017

@dagaz môžeš dať odkaz na to cvičenie a koľko chceš dať dole? ďakujem....

dagaz
29. dec 2017

@zuzana1zuzana juj velaaaaaaaaa. 20? 🙈🙈🙈🙈

petronela1985
29. dec 2017

@dexemposupoplex pošlem ti do ip linky 🙂

annaanna
30. dec 2017

@modrava ja som 51 rocna. Mas pravdu v mladsom veku je to lahsie i ked vtedy som tento problem neriesila lebo som bola ako lata

luckarisko74
1. jan 2018

@cucu19 nie tu nepijes mlieko vobec a ja som sa pomylila su to sacharidove vlny vlastne😁prijmas len urcite mnozstvo sacharidov kazdy den....zacinas na 0....druhy den 50g a tak dalej....jedia sa tam hlavne kuracie maso a ryby a postupne pridavas....ked chces posli mi email a poslem ti to

lilu74
2. jan 2018

Uz ste zacali?😜od noveho roka?🤗💪💪💪

modrava
2. jan 2018

@lilu74 ano, likvidaciou vanilkovych rozkov (nie, nevyhadzujem ich do smeti, ani nesypem holubom) :o)))

annaanna
2. jan 2018

@modrava bože a ja som tiež takto začala.... likvidáciou, asi to prehodnotím a zvážim či naozaj to nepôjdem holubom..... 🙂

dievčatá pekný rok a nech sa splnia tie naše priania

modrava
2. jan 2018

@annaanna, pre mna uz len to, ze som zase zacala chodit po sviatkoch do prace je posun k lepsiemu. nemam to pred ocami a aj sa viac hybem. ale jasne, planujem sa spamatat cim skor

pekny rok aj tebe :o)

cucu19
autor
4. jan 2018

Babyyyyyy, prepáčte, riešila som prácu a školu...tak čo teda? podme od dnes na to :D ja uz som začala😉

annaanna
4. jan 2018

@cucu19 ja počkám ešte čo vyjeme chladničku 🙂

weeronik
4. jan 2018

ja uz makam par dni, dnes odcvicene 45 minut a 6.5km kocikom spacirka

modrava
4. jan 2018

@annaanna ty si vekovo v akom rozmedzi? teda ked sa mozem opytat...

annaanna
4. jan 2018

@modrava 51 rokov mám

modrava
4. jan 2018

@annaanna tak to by sme mohli chudnut spolu...ja mam o 2 menej.
chudnutie s 20-30rocnymi ma depta :o))... je to uplne o inom.

annaanna
4. jan 2018

@modrava mna nedeptá, ale ideme na to... od pondelka

modrava
4. jan 2018

@annaanna napisem ti ip

annaanna
4. jan 2018

@modrava ok dík, idem domov z práce, tak písnem papa

lilu74
20. jan 2018

silovy a kardio trening, strava prisna, tak som zvedava sama na seba keby budem vidiet prve vysledky

lulu677
22. jan 2018

Ahojte baby, za posledný rok som schudla -15kg a založila som youtube kanál, kde hovorím o mojej skúsenosti s chudnutím a s tým ako som si to udržala 🙂 Založila som ho aby som to uľahčila žienkam ktoré začínajú, lebo viem aké to bolo pre mňa ťažké. Ak by Vás to zaujímalo kuknite https://www.youtube.com/evahancova Aj na facebooku máme s babami čo ma sledujú skupinu kde sa navzájom podporujeme ;)
@cucu19 @luckarisko74 @petronela1985 @dagaz @weeronik @lillystranska @viskupovaandrea
@11mirka22 @tanduliatko @petra9517 @annaanna @zuz115 @vilma7

lilu74
25. jan 2018

@lulu677 jej super idem kuk rada sa motivujem😉🤗

cucu19
autor
17. mar 2018

babeny, ako sa vám darí? ja mám dolu z pása 10cm. 🙂

lilu74
19. mar 2018

Mne rastu svaly💪 tak sa radsej ani nevazim😂🙈a merat som sa tiez nemerala.🤔

amca1812
25. mar 2018

@moncicka a to ste mali zmenu vjedalnicku?