Je 8 kg za 6 - 7 týždňov zdravý úbytok na váhe?
Pekný deň prajem.je cca8kg za cca6-7 týždňov ok?idem z veľkej váhy
@anonym_autor v pohode. Ja som za 40 dní zhodil 30kg presne. Z váhy 103 na 73kg. A tu váhu si držím už 4 roky, akurát mi trochu ostali strie na rukách. Aai som to prehnal s rozlohou rýchlosťou
@anonym_eb4b2c to sa ti ako podarilo??
@anonym_autor strašne málo som jedol. Bola to riadna výzva pre mňa.
Ráno na raňajky 300kcal. Obed 800-1000kcal a na večeru jedno jablko, alebo malý jogurt, čiže cca 100kcal. A popritom už len kávu a zároveň veľa pohybu.
@anonym_autor teraz nám váhu 73kg už 4 roky. Momentálne denne jedávam 2900-3200kcal a váhu si stále udrziavam. Čiže vtedy to bol veľmi malý príjem pre mna
prosim ta, necitaj tieto bludy nejakeho muza ktory jedol denne 800 kcal - si chces odpalit cely hormonalny system??
Daj si svoju váhu a za každý týždeň nasob krát 0,01 - 1% týždenne - dostaneš schudnutie kilogramy
Ženské a mužské telo funguje inak
Pri takom rýchlom schudnuti okamžite telo zachraňuje reprodukciu, spomalí metabolizmus, a inzulín s kortizolom ti bude tuky ukladať ešte viac.
@anonym_autor z akej váhy?Ja som schudla z 89 na 78 za 3,5 m cvičila som 2x do týždňa bolo to skôr o strave
Zalezi od toho z akej vahy ides ale 0.5-1 kg tyzdenne je v zasade okej.
A teda tomu, ze niekto schudne 1 kg denne, tak tomu naozaj neverim 🙂. Mlady muz sice zrejme prijimal kalorie pod bazal ale aj tak....a teda uz vobec to nie je nieco, co by mal ktokolvek replikovat a takto postupovat.
prosim ta, necitaj tieto bludy nejakeho muza ktory jedol denne 800 kcal - si chces odpalit cely hormonalny system??
@anonym_6ea100 no preto sa pýtam či je môj úbytok ok
@anonym_autor z akej váhy?Ja som schudla z 89 na 78 za 3,5 m cvičila som 2x do týždňa bolo to skôr o strave
@anonym_ac5d0a zo 107
Uplne ok, udrzatelne, ako prve odchadza voda... aj preto na zaciatku mozu byt ubytky rychle , potom samto spomali a treba zacat budovat svaly... mas to dobre rozbehnute. 👍 hlavne sa drzat v kalorickom deficite
@anonym_autor ja teraz z vahy 58 za mesiac 2kg ale jem ako predtym akuras denne na stepperi rychlu chodzu robim...
@anonym_ac5d0a zo 107
@anonym_autor tak áno prvé kg idú celkom rýchlo nepoľavuj🙂
Si myslim, se pekne. Primerane tempo, ani prilis rychlo, ani pomaly, tak akurat.
z tej váhy je úbytok ok. ale určite nie pod bazal, ako písali baby vyššie - u žien má taký nízky príjem veľmi zlý vplyv na ženské hormóny…
@anonym_ac5d0a prosim ta, co si jedla? To je super ubytok 🙂 Napises zhruba aky si mala jedalnicek?

@anonym_autor v pohode. Ja som za 40 dní zhodil 30kg presne. Z váhy 103 na 73kg. A tu váhu si držím už 4 roky, akurát mi trochu ostali strie na rukách. Aai som to prehnal s rozlohou rýchlosťou