Ako zdravo pribrať na váhe?
Zdravím vás .
Chcem vás požiadať o pomoc v priberani na váhe.
Mám naozaj málo kg, mám len 48 kíl na 170cm . Cítim sa zle. Nedarí sa mi pribrať. Každý si myslí že mám anorexiu. Obvodná ma nechce poslať na žiadne vyšetrenie, nepredpíše nič na priberanie . Chodím do práce, mám deti ale tá váha
Neskutočne ma to trápi. Je tu niekto kto by mi vedel pomôcť? Respektíve poradiť ako pomôcť tej váhe ísť hore ? Ps. Zúfalá soom
@anonym_autor nerieš nejaké vitamíny?
@danusskaaa b12, železo. Kúpila som si aj gainer na priberanie a nič
@dora281 ja mám o skoro 30 kíl menej a už to nie je med lízať
No a ako sa stravuješ?
@zojazoja stravujem sa normálne, jem všetko. Denne aj 3000 kcal a nejde to hore . Vždy to ide dole. Za rok 20 kíl
@anonym_autor jednoznačne "dupať " po vyšetreniach (kľudne zmeniť dr. ak nesúhlasí) a ak ide o chudú postavu geneticky, začať silový tréning- telo spevní, naberie svaly a aj váha pôjde hore
@anonym_autor jednoznačne "dupať " po vyšetreniach (kľudne zmeniť dr. ak nesúhlasí) a ak ide o chudú postavu geneticky, začať silový tréning- telo spevní, naberie svaly a aj váha pôjde hore
@danusskaaa pred rokom som mala 68 kíl. Teraz mam ledva 48 kíl aj s topánkami. Lekárku doslova otravujem a ona predpíše železo a ze viac sa nedá. Pritom viem že by mohla aj keby len gastro
Zmeň doktorku, človek bez príčiny neschudne 20 kíl.
@thereisabear
@januska12323 toho názoru som aj ja . Za rok 20 kíl dole je veľa a cítim to na sebe že proste nevládzem tak ako predtým.
@thereisabear
@januska12323 toho názoru som aj ja . Za rok 20 kíl dole je veľa a cítim to na sebe že proste nevládzem tak ako predtým.
@anonym_autor Urcite riesit lekarov, moze to byt problem so stitnou zlazou, reuma, gastro problemy...nenechala by som sa odbit. Ako pisali vyssie 20 kg za rok je velmi vela.
@anonym_autor Urcite riesit lekarov, moze to byt problem so stitnou zlazou, reuma, gastro problemy...nenechala by som sa odbit. Ako pisali vyssie 20 kg za rok je velmi vela.
@lucia13022023
@danusskaaa
@thereisabear
@januska12323
@oceanahory
Tak zmena lekára priniesla ovocia. Momentálne 46kg . Výsledky vyšetrení ukazujú nádor na chrbtici. Čakám už len posledné výsledky zhubné ci nie....
@lucia13022023
@danusskaaa
@thereisabear
@januska12323
@oceanahory
Tak zmena lekára priniesla ovocia. Momentálne 46kg . Výsledky vyšetrení ukazujú nádor na chrbtici. Čakám už len posledné výsledky zhubné ci nie....
@anonym_autor Drzim velmi palce 🤞, prajem vela zdravia!
@lucia13022023
@danusskaaa
@thereisabear
@januska12323
@oceanahory
@anonym_autor držím ti palce autorka. Donre si urobila, že si zmenila doktora. Veľa veľa síl prajem
@lucia13022023
@danusskaaa
@thereisabear
@januska12323
@oceanahory
@anonym_autor držím palce!

@anonym_autor nerieš nejaké vitamíny?