Je 93 kg pri výške 179 cm veľa?
ahojte je podla vas 93 kg vela pri vyske 179 cm? uz zeny samozrejme
Ak máš zistenú inzulínovú rezistenciu a meškáva ti menzes tak máš celkom určite PCOS. Ja tým trpím tiež a tiež som mala zistenú inzulínovú rezistenciu
@alzbeta1301 to by veru musela byt ina kulturistka
anonym - fakt si treba pisat co jes, lebo nikto nikdy nemal nadvahu, ked mal prijem nizsi ako vydaj, vzdy ludia niekde robia chybu ak chces byt v klude, chod na vysetrenie stitnej zlazy, ale ani tam podla mna nie pes zakopay, vacsinou musi byt clovek uprimny sam k sebe, nikto zo vzduchu nepribera, zaradit pohyb aspon 3 x do tyzdna, pises, ze mas jedalnicek od vyzivoveho poradcu, tak sa ho drz, ale odporucam vazit si potraviny, lebo "od oka" ma clovek tendencie viac jest
mne vyhovuje IF 16/8 + vynechanie cokolad, keksov, chipsov, obmedzenie peciva, pohyb aspon 3 x tyzdenne
@zuzana9415 🙈🙈 mna picne
@jana_eyre_2 @alzbeta1301 nemusite sa hned urazat, pisal som to s istou nadsazkou. Je mi jasne, ze za to mozu aj objektivne dovody ako spomaleny metabolizmus a problemy so stitnou zlazou - to treba samozrejme poriesit s lekarmi. No a potom zostava uz len to, co som napisal - nezrat a hybat sa.
Ja mam na takej vahe 159cm 🤣...
@cubo2 ja sa neurazam, nemam prečo ale šokuje má ako sa ľudia dokázu vyjadrovať keď ide o ľudi s nadváhou, alebo obezitou.. v takom prípade majú ostatní často pocit že obézni ľudia sú menejcenni a môžu sa vyjadrovať akože s "nadsazkou".. a nie, ja nemám obezitu, ani nadváhu, len sa mi nepáči ako vždy diskusia smeruje v takýchto témach..
@alzbeta1301 Nuz… odpovedala som na otazku, komentare som necitala… takze tak… sorrac🤷🏼♀️
Určite je to veľa...aj pri svalnatej postave si myslím že je to stále dosť, ale určite na pohľad krajšie ako tuk.
Ťažko poradiť, keď Ťa nevidím 😉
Ale kľudne sa môžeme o tom podrobnejšie poradiť, kľudne súkromne...alebo ak si z Ba, aj osobne 😉
@jostiak z Košíc takže nič z toho 🤗
Fotku si ešte stále nedala 🤷🏻♀️
Myslím si, že iba úprava stravy nestačí, dôležitý je pohyb. Začni a cvič koľko vládzeš. Zajtra pridáš minútu, vo štvrtok ďalšiu, v piatok ďalšiu...
Áno,je to veľa, bez ohľadu na to, akú máš stavbu tela. Ja mám 176 cm a pred chudnutím som mala rovných 90 kilo ,veľkosť 46-48 a to už bol des. Teraz mám 62,5 kilá a pocit, že stále mám čo zhadzovať.
Váha klesne,neboj. Len asi zle ješ. Ja som sa naštartovala mačingovou a za mesiac som dala dolu 10 kíl bez hladovania
@avanka čo to je tá macingova?
Veľakrát zatracovaný "detox", 28 dňový. Hlavne uzivatelkami z mk, ktoré ho nedržali.
Nastuduj si to. Ja na ňu nedám dopustiť
Vieme sa porozprávať aj telefonicky, prípadne základné info hlasovka, mail...vždy je cesta😉
Je tu niekto kto sa ku mne prida od pondelka?

@simca06022011 presne tak si to zhrnula dokonale 😂😂😂👏🏻 makrá sú alfa omega a celkovo sa musí človek dotlačiť. Ja som kedysi jedol 700-1000 kcal🙉🙉🙉 a furt som stala alebo preberala teraz 2300kcal a teda nikdy som nevyzerala lepšie 😂 netreba byt skromný teda 🤣🤣
Keby mi to niekto roky dozadu povedal že budem zrat toľko že mi až zle bude a budem chudnut no😀😀 ale teda an makam zas aby som nebola idealista