icon

Je 93 kg pri výške 179 cm veľa?

27. mar 2023

ahojte je podla vas 93 kg vela pri vyske 179 cm? uz zeny samozrejme

Strana
z6
alzbeta1301
27. mar 2023

@simca06022011 presne tak si to zhrnula dokonale 😂😂😂👏🏻 makrá sú alfa omega a celkovo sa musí človek dotlačiť. Ja som kedysi jedol 700-1000 kcal🙉🙉🙉 a furt som stala alebo preberala teraz 2300kcal a teda nikdy som nevyzerala lepšie 😂 netreba byt skromný teda 🤣🤣

Keby mi to niekto roky dozadu povedal že budem zrat toľko že mi až zle bude a budem chudnut no😀😀 ale teda an makam zas aby som nebola idealista

sim_icek
27. mar 2023

Ak máš zistenú inzulínovú rezistenciu a meškáva ti menzes tak máš celkom určite PCOS. Ja tým trpím tiež a tiež som mala zistenú inzulínovú rezistenciu

zobaka
27. mar 2023

@alzbeta1301 to by veru musela byt ina kulturistka

zobaka
27. mar 2023

anonym - fakt si treba pisat co jes, lebo nikto nikdy nemal nadvahu, ked mal prijem nizsi ako vydaj, vzdy ludia niekde robia chybu ak chces byt v klude, chod na vysetrenie stitnej zlazy, ale ani tam podla mna nie pes zakopay, vacsinou musi byt clovek uprimny sam k sebe, nikto zo vzduchu nepribera, zaradit pohyb aspon 3 x do tyzdna, pises, ze mas jedalnicek od vyzivoveho poradcu, tak sa ho drz, ale odporucam vazit si potraviny, lebo "od oka" ma clovek tendencie viac jest

mne vyhovuje IF 16/8 + vynechanie cokolad, keksov, chipsov, obmedzenie peciva, pohyb aspon 3 x tyzdenne

zuzana9415
Autor odpoveď zmazal
alzbeta1301
27. mar 2023

@zuzana9415 🙈🙈 mna picne

cubo2
27. mar 2023

@jana_eyre_2 @alzbeta1301 nemusite sa hned urazat, pisal som to s istou nadsazkou. Je mi jasne, ze za to mozu aj objektivne dovody ako spomaleny metabolizmus a problemy so stitnou zlazou - to treba samozrejme poriesit s lekarmi. No a potom zostava uz len to, co som napisal - nezrat a hybat sa.

krkavcia_mater
27. mar 2023

Ja mam na takej vahe 159cm 🤣...

jana_eyre_2
27. mar 2023

@cubo2 ja sa neurazam, nemam prečo ale šokuje má ako sa ľudia dokázu vyjadrovať keď ide o ľudi s nadváhou, alebo obezitou.. v takom prípade majú ostatní často pocit že obézni ľudia sú menejcenni a môžu sa vyjadrovať akože s "nadsazkou".. a nie, ja nemám obezitu, ani nadváhu, len sa mi nepáči ako vždy diskusia smeruje v takýchto témach..

mane01
27. mar 2023

@alzbeta1301 Nuz… odpovedala som na otazku, komentare som necitala… takze tak… sorrac🤷🏼‍♀️

jostiak
28. mar 2023

Určite je to veľa...aj pri svalnatej postave si myslím že je to stále dosť, ale určite na pohľad krajšie ako tuk.
Ťažko poradiť, keď Ťa nevidím 😉
Ale kľudne sa môžeme o tom podrobnejšie poradiť, kľudne súkromne...alebo ak si z Ba, aj osobne 😉

autor
28. mar 2023

@jostiak z Košíc takže nič z toho 🤗

nikaeli
28. mar 2023

Fotku si ešte stále nedala 🤷🏻‍♀️
Myslím si, že iba úprava stravy nestačí, dôležitý je pohyb. Začni a cvič koľko vládzeš. Zajtra pridáš minútu, vo štvrtok ďalšiu, v piatok ďalšiu...

avanka
28. mar 2023

Áno,je to veľa, bez ohľadu na to, akú máš stavbu tela. Ja mám 176 cm a pred chudnutím som mala rovných 90 kilo ,veľkosť 46-48 a to už bol des. Teraz mám 62,5 kilá a pocit, že stále mám čo zhadzovať.
Váha klesne,neboj. Len asi zle ješ. Ja som sa naštartovala mačingovou a za mesiac som dala dolu 10 kíl bez hladovania

autor
28. mar 2023

@avanka čo to je tá macingova?

avanka
28. mar 2023

Veľakrát zatracovaný "detox", 28 dňový. Hlavne uzivatelkami z mk, ktoré ho nedržali.
Nastuduj si to. Ja na ňu nedám dopustiť

jostiak
28. mar 2023

Vieme sa porozprávať aj telefonicky, prípadne základné info hlasovka, mail...vždy je cesta😉

silviaa
5. nov 2023

Je tu niekto kto sa ku mne prida od pondelka?

misters
Odpoveď bola odstránená
Strana
z6