icon

Je hamburger raz za týždeň problém, keď cvičím?

6. máj 2025

Baby čo cvičíte, je podľa vás zle keď si kúpim raz za čas (raz za týždeň) jeden nejaký menší hamburger v mcdonalde? Naberám svalovú hmotu, avšak mám málo kalórií... Myslíte že je to veľmi zle a mala by som to obmedziť alebo je to okej?

kiki68
6. máj 2025

To sa da prezit

zic
6. máj 2025

Hamburger nie je horsie ani lepsie jedlo ako ine (zrovna ten z mekaca asi nic moc, ale domoaci / kraftovy hambac urcite)... si zober, ze je to hovadzie masko, salat... mozno najhorsie z toho je nejaka majoneza a hranolky... inac je to "normalne jedlo" ... ak sa zmestis do kalorii...

denkabemommy
6. máj 2025

Ak máš malo kalórií a naberáš svalovú hmotu, tak ten hamburger síce nie je vôbec problém, ale mať nedostatok kcal problém je 🙂. Popracuj na tom radšej inak ako prázdnym tukom

personality
6. máj 2025

Ved naberáš. Jeden za týždeň je v poriadku.

pikachu999
6. máj 2025

Nájdi si na nete recept na nutricneisiu verziu a urob si doma 🙂

januska12323
6. máj 2025

Ten v mcdonalde je o ničom, kúp si kvalitný.

koniarova
6. máj 2025

Úplne v pohode je to.

lucia13022023
6. máj 2025

Dat si ho môžeš, len je to prázdne jedlo plne kalórií. Skôr by som si ho urobila doma, kľudne aj dva a s úplne inými nutricnymi hodnotami.

vanilkovazmrzka
6. máj 2025

Uplne bez problemov. Ked cvicis, a inak sa neprezieras, ani mekac ti nemoze uskodit

taktotedanie
6. máj 2025

Skor skus nejqky kvalitnejsi z nejakej restiky, aspon tam mas kvalitnejsie maso, zeleninu, najes sa
Tie z mc su fakt hrozne , malicke, kusok salatu, o masa pochybujem