Je hamburger raz za týždeň problém, keď cvičím?
Baby čo cvičíte, je podľa vás zle keď si kúpim raz za čas (raz za týždeň) jeden nejaký menší hamburger v mcdonalde? Naberám svalovú hmotu, avšak mám málo kalórií... Myslíte že je to veľmi zle a mala by som to obmedziť alebo je to okej?
Hamburger nie je horsie ani lepsie jedlo ako ine (zrovna ten z mekaca asi nic moc, ale domoaci / kraftovy hambac urcite)... si zober, ze je to hovadzie masko, salat... mozno najhorsie z toho je nejaka majoneza a hranolky... inac je to "normalne jedlo" ... ak sa zmestis do kalorii...
Ak máš malo kalórií a naberáš svalovú hmotu, tak ten hamburger síce nie je vôbec problém, ale mať nedostatok kcal problém je 🙂. Popracuj na tom radšej inak ako prázdnym tukom
Ved naberáš. Jeden za týždeň je v poriadku.
Nájdi si na nete recept na nutricneisiu verziu a urob si doma 🙂
Ten v mcdonalde je o ničom, kúp si kvalitný.
Úplne v pohode je to.
Dat si ho môžeš, len je to prázdne jedlo plne kalórií. Skôr by som si ho urobila doma, kľudne aj dva a s úplne inými nutricnymi hodnotami.
Uplne bez problemov. Ked cvicis, a inak sa neprezieras, ani mekac ti nemoze uskodit
Skor skus nejqky kvalitnejsi z nejakej restiky, aspon tam mas kvalitnejsie maso, zeleninu, najes sa
Tie z mc su fakt hrozne , malicke, kusok salatu, o masa pochybujem

To sa da prezit