Je moja hmotnosť 92 kg naozaj príliš vysoká?
Ženy taká otázka na vás... mám 92kg výšku asi 176cm a pripadá vám to dosť tučný? 😀 akú hmotnosť majú vaši muži? ako ja na tých 92kg ani nevyzeram lebo dosť ľudí mi to ani neverí keď poviem že toľko mám.. mám postavu typ široké ramená ruky silné nohy silné viac svalnaté ako tuk.. jedine brucho mám tak že viac tuku ale keď mám tričko veľkosti L tak ani nieje vidieť. Mám 26 rokov a asi 5 rokov takto bojujem rôzne diéty som vyskúšal za tie roky a bolo obdobie keď som mal 68kg a ľudia sa ma pýtali či som vážne chorý atď. vtedy som sa aj cítil zle viac som hladoval ako žil.. aj keď cvičím intenzívne vo fitku tak pod 90kg nemám akurát sa mi tvaruje postava. Nejem nič sladké vôbec ani malinovky atď strava na 80% dobrá..takže strava je si myslím veľmi dobrá. Mám sa zmieriť že mám toľko kg? proste aj keď cvičím nechudnem len tvarujem ale zároveň na tých 90kg nevyzeram keďže mi ľudia neveria.. bol by som rad keby ste tu dali foto vašich polovičiek keď majú podobnú hmotnosť/bez tváre samozrejme 😀
@anonym_autor podľa mňa nie si tučný. Ved si chlap, hádam nechceš byt vychudnuty ako niektoré ženy co už len preto chudnú ze je to v "móde". Chlap ma byt chlapom, aj s bruškom 😄. Ja keď vidím chlapa, ktorý má nohy a ruky ako paličky tak mi je z neho zle.
@anonym_a566e9 len to je vwc nazoru, za mna nie je nic viac antisexi na chlapovi ako “brusko”. Sirsi pas ok ale brusko neee. Jasne su pripady ked chlap za zo nemoze ale pokial je mlady a zdravy to brucho mat proste nema.
@anonym_autor môžeš postaviť 3 mužov s takou váhou a výškou vedľa seba a každý buď inak vyzerať.Urcite nie si tučný môžeš mať pevnú postavu veľké ramena, zadok svaly..
Moj muž 40r. 180cm a 85kg.
Vzhladom na to, ze poznam niekoho s tou vyskou, co v zivote nemal ani 80 kg a viem ako to vyzera, tak urcite si viac nez trosku pri sebe. Moj byvaly mal 80 a mal nadvahu malu. Taky ten vyssi priemer. Akoze nie stihly ale normalna postava s nejakymi sunkami. Cize tucny. Na svoju vysku by si mal mat menej ako 70kg. Do 75 ak cvicis.

ok dnes pridám foto 😀 Ľudia ja nepíšem že som svalnatý ale že mi tú hmotnosť ľudia neveria keď im poviem koľko mám... ako zle som sa vyjadril celkom svalnatý som bol pred 2 rokmi ale to som mal menej stresov v živote a vo fitku som bol s kamošom aj 5 krát v týždni. Bolo to dosť namáhavé ale cítil som sa super ale hmotnosť som mal aj vtedy+- rovnakú.
@anonym_autor podľa mňa nie si tučný. Ved si chlap, hádam nechceš byt vychudnuty ako niektoré ženy co už len preto chudnú ze je to v "móde". Chlap ma byt chlapom, aj s bruškom 😄. Ja keď vidím chlapa, ktorý má nohy a ruky ako paličky tak mi je z neho zle.