icon

Je možné chudnutie iba stravou?

ichi
23. mar 2025

Mám otázku, podarilo sa vám schudnúť iba stravou? Ak áno, bolo to aj viac kíl. Pýtam sa preto, lebo na cvičenie pri dvoch deťoch, psovi a práci neostáva čas, keď si aj idem zabehať, potom mám chute na sladké...večer od únavy zaspávam s deťmi, takže na nejaké cvičenie nemám pomyslenie.
Hľadám motiváciu a prestavenie v hlave, že ak dodržiavam stravu ( kalorické tabuľky, prerušovaný pôst) robím pre to málo. Ďakujem za odpovede, inšpiráciu.

Strana
z2
hylary
24. mar 2025

@ichi aj ja som nízka.. mám 158 CM.. a ty? Pred 8 rokmi keď som kojila som mala 54 kíl 😪.. od kolkej do koľkej ješ? A upravila si aj stravu? Ja od pol 7 do 3 maximálne.. a mám KT.. držím prsty aj ja tebe 🍀

ichi
autor
24. mar 2025

@hylary mám 165 cm. Jem medzi 8 a 16:00, stravu si vážim a zapisujem do kalorockých tabuliek. Ďakujem 🙂

trisha_r
25. mar 2025

@ichi 80% chudnutia je v kuchyni, takže áno. Hora svalov z teba nebude ale schudnúť schudneš.

clementisa
10. apr 2025

@ichi áno dá sa úplne v pohode prestala som jesť sladkosti a upravila som si jedálniček a schudla som od nového roka 8 kíl a vôbec nie som hladná ani nemám chuť na sladké

Strana
z2