icon

Je možné schudnúť 10 kg bez diéty?

9. máj 2025

V živote som necvičila.. je možné keď budem makať hodinku denne že schudnem? napr. schudnúť 10kg a zároveň tvarovať postavu? o tvarovanie postavy mi ide viac pekny zadok stehna ruky pevne bruško..bez žiadnej diéty? samozrejme nepapam nič také ako fastfood ale normálne domace varenie.

lucia13022023
9. máj 2025

Tak na budovanie postavy sú najdôležitejšie bielkoviny, čize stravu si budeš musieť upraviť.

gejb
9. máj 2025

Určite, hodina denne je dosť na to aby si niečo zhodila aj spevnila. Ak pridáš bielkoviny tak ešte lepšie

panonia
9. máj 2025

Ano je to možne ak budeš denne cvičiť ale vysledky neuvidíš hneď. Ja cvičim denne, mam upravenu stravu od februara som schudla 5 kg mne išlo hlavne o sformovanie postavy a zmestiť sa do S oblečenia. Cvičiť a takto jesť planujem už navždy 🤣.

autor
9. máj 2025
@panonia

Ano je to možne ak budeš denne cvičiť ale vysledky neuvidíš hneď. Ja cvičim denne, mam upravenu stravu od februara som schudla 5 kg mne išlo hlavne o sformovanie postavy a zmestiť sa do S oblečenia. Cvičiť a takto jesť planujem už navždy 🤣.

@panonia Super tak si spokojná? 5kg nieje veľa ale určite od kedy cvičis tak postava je zmenená na pohľad? viac vypracovaná?

s1s4
9. máj 2025

je, ved tym cvicenim tvarujes postavu
keby si dam dietu a nehybem sa tak mi z toho nevznikne vysnivana postava
ale chce to vela vela casu

really8
9. máj 2025

Samozrejme ze to ide. Zhodila som tak 10 kilo po porode a som na vahe z vysokej a tym ze makam vyzeram lepsie ako vtedy

klarissa25
9. máj 2025

Za 5 týždňov som schudla 5 kg. Zapisujem si jedlo do KT, dbam na bielkoviny vlákninu. Denny deficit mám priemerné 600 až 700 kcal. Zatiaľ len bicyklujem a skacem cez švihadlo. Pri chudnutí jednoducho treba upraviť stravu ale to hneď neznamena držať diétu

majlo1234
9. máj 2025
@klarissa25

Za 5 týždňov som schudla 5 kg. Zapisujem si jedlo do KT, dbam na bielkoviny vlákninu. Denny deficit mám priemerné 600 až 700 kcal. Zatiaľ len bicyklujem a skacem cez švihadlo. Pri chudnutí jednoducho treba upraviť stravu ale to hneď neznamena držať diétu

@klarissa25 peck, z akej vahy chudnes? Ja sa uz od zacistku roka neviem rozhybat, u mna je problem strava, pohyb mam aky taky🫣 chcela som dat do leta dole desat kil(od januara of course) nedala som ani hovno, ale aj 5 by stacilo

klarissa25
9. máj 2025
@majlo1234

@klarissa25 peck, z akej vahy chudnes? Ja sa uz od zacistku roka neviem rozhybat, u mna je problem strava, pohyb mam aky taky🫣 chcela som dat do leta dole desat kil(od januara of course) nedala som ani hovno, ale aj 5 by stacilo

@majlo1234 75kg. Uz mam 70. Strava je jednoducho zaklad. Odkedy si davam pozor na to co jem, teda najma na bielkoviny, vobec nepocitujem hlad, nemam ziadne nutkanie na sladke ( niekedy si ale dam, neobmedzujem sa, ale nejem hluposti ), a vobec nie som taka unavena ako ked som jedla blbosti…

taktotedanie
9. máj 2025

Mozes papat domace varene pokial niesi v deficite mozes aj cvicit ale vies vela jedla nevycvicis to darmo..
Takze ani domaca strava neznamena ze je to zdrave s malo kcal plne bielkovin

panonia
10. máj 2025

Mne stačilo schudnuť 5 kg, mam teraz 59kg, chudnutie po pôrode nerátam skoro vsetko som nechala v pôrodnici a pri kojeni. Ked som nastúpla do prace pred rokom pribrala som 5 kg a vadilo mi to a až teraz od februára cvičim, chcem mat zdravý životný štýl, pravidelne cvičiť...neberiem to ako chudnutie ale chcem vyzerať mladšie, zdravšie, mať nejaku kondičku. Vypražane nejem a mam bezlepkovu a bezlaktozovu dietu lebo som mala zdravotne problemy. Ale ako pišem som len na začiatku.

marca12
10. máj 2025
@klarissa25

@majlo1234 75kg. Uz mam 70. Strava je jednoducho zaklad. Odkedy si davam pozor na to co jem, teda najma na bielkoviny, vobec nepocitujem hlad, nemam ziadne nutkanie na sladke ( niekedy si ale dam, neobmedzujem sa, ale nejem hluposti ), a vobec nie som taka unavena ako ked som jedla blbosti…

@klarissa25 Stravu si sama vyskladala?

klarissa25
10. máj 2025
@marca12

@klarissa25 Stravu si sama vyskladala?

@marca12 stravu si skladam kazdy den, aj podla toho co varim…

majlo1234
10. máj 2025
@klarissa25

@marca12 stravu si skladam kazdy den, aj podla toho co varim…

@klarissa25 tak super teda, som cakala ze povies 100 plus, ke dto takto rychlo ide. Aky mas prijem? Ja mam 78-80 a tych desat by mi bodlo, prijem mam nastaveny na nejakych 1700, ale mam proste problem sa udrzat, disciplina nula nula nic

klarissa25
10. máj 2025

Ja mam od 1600 do 1800. Podla toho ci som v praci alebo doma, ked som v robote mam velky vydaj energie… vydaj mi rataju hodinky…

pstrap
10. máj 2025
@panonia

@panonia Hodinu denne navždy 😂 To bolo vtipné. Keby sa mne tak chcelo cvičiť, ako pred prvou materskou 🙈😁 Schudnúť sa mi podarilo, ale cvičiť sa mi strašne nechce. Viem, že sa budem musieť nakopnúť...

nelka93
10. máj 2025

Ja som nikdy diétu nedrzala a schudla som cez 20 kíl. Čiže áno je to možné bez diéty, ale teda nie tak, že budeš žrať piate cez deviate

dadikl
11. máj 2025

Schudla som minulý rok 10kg za 3 mesiace. 3 mesiace som si počítala kalórie a cvičila cardio doma. Cvičím stále už rok aj 4 mesiace ale len doma a postavu si udržujem. Jem všetko.