icon

Je možné schudnúť 10 kilogramov do leta?

8. mar 2026

Kočky asi od decembra do teraz som dal dole + -12kg a velmi ma to motivuje čisto len stravu som upravila jem o polovicu menej ani niesom hladná ale ani nemám chuť už veľa jesť sama som prekvapená že napr.nedojem ani porciu ktorú si dám je to v poriadku?😀 aj som sladke vody sirupy sladkosti dala preč a super celkom sa cítim. Je možné do leta ešte dať dole 10kg? keď pridám pohyb tak určite?

Strana
z2
januska12323
8. mar 2026

Jasné a keby aj nie stále budeš vyzerať lepšie ako minulé leto 👍

deti95060810
8. mar 2026

možno dáš, len problém bude udržať si to.

isis234
8. mar 2026

Dáš to...👍 Tak to má byť, nedojesť porciu...Zmenila si stravu, fajn že i bez sirupov, sladkostí... Pokračuj.🍀👏

anonym_66e2a3
8. mar 2026

Koľko vážiš?10 kg nieje problém schudnúť do leta,pokiaľ ideš z vyššej váhy.

maca1984
8. mar 2026

Z vyššej váhy sa ľahšie chudne. Takže áno, dá sa to.

domkakvet
8. mar 2026

@anonym_autor ano mozes do leta este tolko schudnut.

klarissa25
8. mar 2026

Ja som tak minuly rok schudla. A stale si to drzim… z vahy 75kg

barka1
8. mar 2026

Podla toho, kolko tuku ti este zostava. Ak mas 100kg, dalších desat nie je problém. Ak mas 65,uz to problém byť može.

slavomira236
8. mar 2026

Ono z vyssej vahu to ide pri nizsej je to tazsie. Ja som teraz dala dolu 3kg za 2 mesiace z 58,5 na 55,5 a dalej sa to nehybe nic.plus este vek ...stravu som neupravovala sladke nejem sladke vody nepijem len stepper kazdy den . Teraz som bola chora 2 tyzdne dutiny zapal ucha tak nic uz musim znova zacat

anonym_543a54
8. mar 2026

No ak si dala -12kg, telo si vacsinou chce zvyknut na novu vahu a ist dole postupne pocas dlhsieho obdobia. A nema rado skoky o 20kg za rok. Riskujes problemy so zdravim, ako aj jojo efekt. Za mna mozes skusit, ale hlavny ciel by mal byt si udrzat tych -12 kg pocas nasledujuceho pol roka. A potom pokracovat v chudnuti. Ved mozno sa aj sama presvedcis, ze sa pokles zastavi a proste to nepojde dalej. Neda sa priberat 5-10 rokov a chciet schudnut za rok. Chudnutie tempom 10kg rocne je tak akurat zdrave chudnutie.

anonym_72ab53
8. mar 2026

@anonym_autor Za takú krátku dobu? Super to je veľký úspech. Ja jem veľmi málo a kilá nejdú absolútne. To už iba jediné mi vychádza, že ešte kávu musím prestať sladiť co je láska..To je úplne nespravodlivé ..

anonym_89444c
8. mar 2026
@anonym_72ab53

@anonym_autor Za takú krátku dobu? Super to je veľký úspech. Ja jem veľmi málo a kilá nejdú absolútne. To už iba jediné mi vychádza, že ešte kávu musím prestať sladiť co je láska..To je úplne nespravodlivé ..

@anonym_72ab53 asi jes príliš malo
@anonym_autor keď prídas pohyb tak ano

anonym_72ab53
8. mar 2026
@anonym_89444c

@anonym_72ab53 asi jes príliš malo
@anonym_autor keď prídas pohyb tak ano

@anonym_89444c hmmm...menopauza a som zaseknuta pekných pár rokov. Držím palce nech sa ti podari tvoj cieľ.💪

diaszoky
8. mar 2026

@anonym_autor jasne ja som schudla 8kg za 2mes
S konjac tea

euka210
8. mar 2026

@anonym_autor svagrina dala 10kg dole za 3 mes a nehladovala pritom, len mala urobeny jedalnicek plus cvicenie.

ivicatolic
8. mar 2026

@anonym_autor a z akej váhy? .... výborne 👍

subartic
8. mar 2026

25 kg v perinenopauze som dala dole kombináciou prerušovaného pôstu a behu . A držím si to , teraz vážim rovných 50 kg.

autor
9. mar 2026
@anonym_72ab53

@anonym_72ab53 Dáš to aj ja som kávu pila s mliekom a cukrom ale od decembra čistá káva aj 4 šálky denne 😀 po týždni som prišla na chuť a super. Minule som skúsila osladiť a fuj vyliala som 🤣

alexa1289
9. mar 2026

@anonym_autor ja som schudla 20 kg za 4 mesiace. Fastingom a 5x do týždňa som cvičila. Veľa kardia som mala.

anonym_3e89ab
9. mar 2026
@klarissa25

Ja som tak minuly rok schudla. A stale si to drzim… z vahy 75kg

@klarissa25 aku mas vysku?

annel19
9. mar 2026

Ja som dala dole 5 kg za mesiac, zlcnikovou diétou. Ale naberám nazad, lebo ani 50 kg pri 170 CM nie je výhra. V tvári som strhana

1lusy1
9. mar 2026
@annel19

Ja som dala dole 5 kg za mesiac, zlcnikovou diétou. Ale naberám nazad, lebo ani 50 kg pri 170 CM nie je výhra. V tvári som strhana

@annel19 prosím ťa, ako vyzerá zlčníková diéta?

anonym_72ab53
9. mar 2026
@anonym_autor

@anonym_72ab53 Dáš to aj ja som kávu pila s mliekom a cukrom ale od decembra čistá káva aj 4 šálky denne 😀 po týždni som prišla na chuť a super. Minule som skúsila osladiť a fuj vyliala som 🤣

@anonym_autor Fiiha neverím 😀 Ja som skúšala asi všetky overené "zaručené" rady o chudnuti a na mňa to akosi nefunguje vôbec. Žiaľ ani tá káva 😜 Vydržala siom chvíľu všetko a na koniec sa vrátila k starým zvykom.
Podarilo sa mi schudnúť 17kil ale po čase mi tak začalo chutiť "normálne jesť a pribrala som.

klarissa25
10. mar 2026
@anonym_3e89ab

@klarissa25 aku mas vysku?

@anonym_3e89ab 164

annel19
10. mar 2026
@1lusy1

@annel19 prosím ťa, ako vyzerá zlčníková diéta?

@1lusy1 Beztukova. Minimum mastného, všetko len na pare alebo na vode,čo už chudé mäso alebo zelenina.neslane,nekorenene. Zemiaky aj ryža len suchá. Ani šunky,ani salámy.,ani syry, jogurt nizkotucny....no ťažké to bolo.

pipistrel13
10. mar 2026
@slavomira236

Ono z vyssej vahu to ide pri nizsej je to tazsie. Ja som teraz dala dolu 3kg za 2 mesiace z 58,5 na 55,5 a dalej sa to nehybe nic.plus este vek ...stravu som neupravovala sladke nejem sladke vody nepijem len stepper kazdy den . Teraz som bola chora 2 tyzdne dutiny zapal ucha tak nic uz musim znova zacat

@slavomira236 som na tom podobne...necelé 2kg za 2mesiace..bicykel a bez sladkého,ťažko to ide v tomto veku...ale ešte aspoň 2kg a budem relatívne spokojná😊

beronsche
10. mar 2026
@anonym_72ab53

@anonym_72ab53 zrejme máš zle zloženie stravy.

slavomira236
10. mar 2026
@pipistrel13

@slavomira236 som na tom podobne...necelé 2kg za 2mesiace..bicykel a bez sladkého,ťažko to ide v tomto veku...ale ešte aspoň 2kg a budem relatívne spokojná😊

@pipistrel13 tak 50 tka ma krku je to tazke. Do leta to snad dame..este aspon 2 kg🤣

avanka
10. mar 2026

Ja, 175 cm, 66 kg, s kalorickymi tabuľkami za 58 dní mám 61,9 kg. Nehladujem, chudnem z tuku, mám doma dráhu diagnosticku váhu. Mám síce problém naplniť kalórie, aj tuky, sacharidy, ale jem dosť. Predtým som jedla veľmi málo, tak váha šla hore.

anonym_3e89ab
10. mar 2026
@klarissa25

@anonym_3e89ab 164

@klarissa25 tak to si ma velmi namotivovala. Zacinam chudnut, mam to cca ako ty teda, nabrala som tehotenstvom a prvy rok po porode, ked som trd nanic spala a jedla narychlo co prišlo. Dufam, ze ked dam stravu do poriadku a pohyb, ze to pojde tak pekne dole 🙂 ale myslela som, ze mi to potrva dlhsie. Sa teším ked sa to sa aj skor

Strana
z2