Je neskoro začať cvičiť vo veku 29 rokov?
Ja neviem prídem si už stará mám 29
To ako vážne?🤦🏼♀️ Zacat cvicit môžeš v akomkoľvek veku
Pre boha ze 29 🙄
To bol pokus o vtip ?
Ak by si mala hoc 92 r. .. nikdy nie je neskoro
Ale.. ako vtip je to dobré😉
To je co - diskusie co chce ziskat medailu Zlteho ponika? Si uz strasne stara. Byt tebou kupujem truhlu a cvicim skok do nej ako jediny perspektivny sport. Nechapem preco si uz nezacala
chcela som napísať že nikdy nie je neskoro… ale hádam toto nemyslíš vážne 😲
Kupuj truhlu 😂 😂😂 v nejakom standupe vraveli že 28-29 roční sa chovajú jak keby bola 30tka malý krôčik od krematória.
v ziadnom veku nie je neskoro, známa mala 41 keď začala cvičiť jogu a nejak ju to bavilo, o pár rokov bola ohybná ako z gumy......... ja som poriadne začala cvičiť na chrbticu po 30ke, iné cviky než predtým.... veľa ľudí chodí na kurz surfovania po 30ke... moja babka tiež rôzne cviky začala na dôchodku, ktoré predtým nerobievala, hlavne pre zdravie
@aalt hahaha
Moja mama zacala cvicit, ked mala dobre cez 50.
Aké cvičenie by ste odporučili
ja som začala behávať 42 ročná
@katka700 inak presne, to je nejaký prekliaty vek 27,28,29 😂
máš 29 rokov, a čo váha?
Poznám 60 ročne ženy co športujú. U teba je problém niečo iné ako vek
V 29 este mozes porozmyslat, ale v 30tke ta uz nikam nepustia. To je aka blbost? Zacat mozes aj v 60tke. Na olympiadu to asi nedotiahnes,ale len tak pre radost a zdravie mozes vsetko co ta bavi, beh, posilka, korcule, bicykel, joga, zumba, plavanie, atd.
Tiež som čakala že napíšeš že máš aspoň 50 😁 ale tak ok mám spolužiačku bývalú, začala cvičiť keď mala 46 a skoro som ju nespoznala, schudla za dva roky z dobrých 100 kíl na 60 a postavu má ako fitneska. Cvičí štyrikrát týždenne a teda chcela by som ju vidieť ako nabehla do posilky po prvýkrát. To musel byť masaker.
stara???? to tu potom my ostatne sme dinosaury

Ja robím pilates začala som pred desiatimi rokmi. Teraz mám 51.
@tiezjedna 99
Objednala som si akurát stepper
Ja sa riadim vek nie je prekážka, ale len číslo a ešte nikdy nie je neskoro
ako 29rocna mozes cvicit cokolvek chces.. ale ak chces riadne zacat cvicit a chudnut, tak ti odporucam najst si na to niekoho... fitko, trener... a pridat zatial klasicky pohyb - chodza, bicykel... s mojimi skusenostaim vsetko stacionarne - steper, bicykel, eliptical hocico = je zvacsa chytac prachu, na tom malokto ZACNE cvicit a konci to ako vesiak...
cviky s vlastnou vahou, rozne, podla videi atd... netreba ti ziadne extra stroje...
Samotne cvicenie pri takej vahe ta nespasi, treba zacat zmenou stravy
29 ročná a 99 kg??? To ako fakt? Pekne...tak len opatrne, lebo tvoje kĺby sú už preťažené až až.
A začať nikdy nie je neskoro. Ale mohla si aj skôr.
Inak naša 95 ročná babka vyhrala tento rok súťaž v behu v domove dôchodcov, prvé miesto 😃😃😃
@vilma7 čo ja viem.. chodíme bežné do Tatier a nepociťujem problémy

😂😂😂 ja ze tam bude 69? A ty napises 29? 😂