icon

Je neskoro začať cvičiť vo veku 29 rokov?

5. okt 2024

Ja neviem prídem si už stará mám 29

Strana
z2
luxus10
5. okt 2024

@bublinka1426 dinosaury🙂 a po nas uz len hnede uhlie....

sticker
gabikaa96
5. okt 2024

Moja mamina má takmer 50 a teraz začala so mnou cvičiť,ja už cvičím dlho teraz sa aj ona pridala ku mne. Tak teraz jej mám povedať že mama necvič už si na to stará?😅😅

kathhii
6. okt 2024

Moja zlatá, ja som začala v 35 je s dvoma deťmi 😀.
Keby som sa nechcela dopracovať k postave ako pred deťmi tak sa k tomu nedokopem nikdy.

kathhii
6. okt 2024

Prečítala som diskusiu, nechceš skúsiť dvojmesačny program s Marosom Molnarom? Teraz mi vyskočila 2 mesačná výzva... U nás máme vo fitku perfektný program aj pre ľudí čo chcú chudnúť, aj pre mamičky a dokonca už aj pre seniorov...

lauricka
6. okt 2024

V každom veku je cvičenie prospešné, fakt ste to nevedeli?

nikdenikto
6. okt 2024

Ty nemáš vysoký vek, ale vysokú váhu, prepáč 🙈 stepper je fajn na začiatok. Pridaj potom aj nejaké posilňovačky, na začiatok s vlastnou váhou, potom postupne pridať závažie. Ja odporúčam program Janyho Landla.

Hlavné, treba stravu prekopať aby sa váha pohla smerom dolu. Lebo môžeš denne cvičiť aj 2 hodiny, ked v strave to bude zlyhávať, nepôjde to ....

la_dolce_vita
6. okt 2024

Chodit do Tatier znamena konkretne co? Je rozdiel prejst sa okolo Strbskeho plesa a vyjst na Slavkovsky.. si este mlada, co budes robit po 50tke? Takze odpoved na tvoju otazku je: nikdy nie je neskoro!

jessicai
6. okt 2024

Mám 56r.začala som chodiť do fotka. Mám riadnu nadváhu a preto som sa na to dala. Je to vpohode, len som si musela kúpiť kĺbovú výživu.🙂

ema234
7. okt 2024

Ano si stara uz len umret

nelka93
7. okt 2024

Ja som začala v 30. a teda stará sa necítim. Preboha však cvičia aj ženy vo veku mojej mamy, tak čo riešiš chobotiny. A k tvojej váhe, chceš čakať ešte tak 20 kíl a ďalšie 2 roky? Čím skôr začneš tým lepšie pre teba

Strana
z2