Je normálne schudnúť 2 kilogramy za 2 dni?
Nikdy som nedržala diétu, nechudla ani sa o toto nezaujímala. Proste som len bola taká aká som bola. :D nie spokojná, s miernou nadváhou. Totiž denne zjem veľa sladkého. Chlieb s džemom, sladenú kávu, za lyžicu nutelly, riadne sladké kakao alebo presladená krupica. Toto v podstate stále aj jem. Ale predtým som si zvykla dopriať aj malú čokoládu len tak na posedenie. V poslednej dobe nemám potrebu jesť ešte aj tú čokoládu a za 2 dni som schudla 2kg. Je to takto normálne?
urcite ano. a za dalsie dva dni schudnes dalsie dve kila.
@anonym_41d204

nie , blbosť.
@anonym_41d204 tento anonym pojedol vtipnú kašu ale pani maximálne ste sa odvodnila. Jete približne to čo ja cez deň a verte mi že aby sme chceli schudnúť tak by ste museli totálne prekopať vaše stravovanie a nie len nejesť jednu čokoládku. Ale reálne zjesť tak štvrtinu z toho čo momentálne jete. Naozaj štvrtinu. Takže je to len odvodnenie. Reálne chudnutie je tak kilo/ týždeň v kal. deficie a ideálne a udržateľné podľa mňa je 1/2 kila// týždeň. Takže tak
@anonym_autor Za 2 mesiace zmiznes😉
@anonym_autor normalne je pre kazde telo nieco ine - ak si trosku znizila dennu davku cukru, tak dava zmysel, ze
telo tym padom spalilo viac tuku. Lebo nemalo tolko cukru na spalovanie.
bat sa nemusis ale ak by si chudla privela kg, tak radsej poradit sa s doktorom alebo dietologom, ci sa nieco nedeje.
nie , blbosť.
@anonym_a6a2a8 podla mna je logicke,
ze trochu schudne clovek ked znizi pravidelnu davku cukru. Len neviem ci za dva dni...
Hmotnosť tela nie je fixné a mení sa behom dňa a kľudné aj o dve kilá. Je to normálne.
@anonym_autor pri tom vsetkom sladkom nezjest jednu cokoladku uz nehra rolu. Neschudla si, len si sa mozno lepsie vylrazdnila. 2 kg hore dolu su rozdiel aj pocas dna. Prosim ta, nejedze lyzicu nutelly denne, aj tak je to najskor viac ako len ta jedna a vynechaj aj krupicu, ak chces teda schudnut.
@anonym_autor za dva dni nic neschudnes aj keby si nezjedla ani susto. 2kg su tak akurat voda alebo odchylka vahy (to je to zariadenie, na ktorom si merias hmotnost).
@anonym_autor áno je to normálne, ale neschudla si z tuku ani váhy ako takej.. Prvé dni sa telo čistí, čiže si sa najskôr odvodnila.. A môže to ísť až do 4kg, podľa váhy 😊
@anonym_autor ak by si vazila 50kg, tak by to normálne nebolo. Ale vážiš 110kg, tak to normálne kľudne je. 😃
nie dve kila tuku to urcite nebudu, ale 2 kila na vahe to byt mozu.. vplýva na to vela faktorov, denná doba váženia, cyklus, voda v organizme, obsah criev... atd.
No pri crevnej chripke, ked som za 4 hodiny sla asi 30x na velku, som schudla 2 kg 🙃. Odvodnila som sa. To je cele.
A este, ked som mala hypertyreozu prvykrat, tak som chudla kilo kazde dva dni, potom mi to zastavili lieky.
Vaha u zien vie velmi kolisat pocas cyklu, u mna cca 1kg, ale uz bolo aj 1,5kg. Takze kludne za -2kg moze iba faza cyklu.
Ak by si schudla 2kg, musela by si byt v deficite za tieto dva dni cca 15 000 kcal.
Takže si daj odpoveď sama, či si schudla 2kg
Je aj rozdiel z akej váhy chudnes ci zo 65 alebo 85
Skôr si sa asi dobre vy💩. Je úplne normálne, že počas menstruacneho cyklu váha kolísa niekomu aj o 4 kilá. Nie je to tuk. Ani keby za dva dni nezješ nič, tak neschudneš dve kila tuku.
@anonym_autor normalne je pre kazde telo nieco ine - ak si trosku znizila dennu davku cukru, tak dava zmysel, ze
telo tym padom spalilo viac tuku. Lebo nemalo tolko cukru na spalovanie.
bat sa nemusis ale ak by si chudla privela kg, tak radsej poradit sa s doktorom alebo dietologom, ci sa nieco nedeje.
@anonym_88a81d ďakujem, konečne normálna odpoveď
Je aj rozdiel z akej váhy chudnes ci zo 65 alebo 85
@anonym_28d35a mala som 77
Skôr si sa asi dobre vy💩. Je úplne normálne, že počas menstruacneho cyklu váha kolísa niekomu aj o 4 kilá. Nie je to tuk. Ani keby za dva dni nezješ nič, tak neschudneš dve kila tuku.
@lavender94 vážim sa pomerne často aby som kontrolovala či aspoň viac nepriberám :D ale či mám, pred, počas , po MS váha sa mi mení o toľko nemení.
@lavender94 vážim sa pomerne často aby som kontrolovala či aspoň viac nepriberám :D ale či mám, pred, počas , po MS váha sa mi mení o toľko nemení.
@anonym_autor ja sa vazim prakticky kazdy den - vahu mam v kupelni - a jasne vidim, ze sa ta vaha velmi meni pocas cyklu. Dokonca viem podla nej presne, kedy mi pride menzes.
@anonym_autor no tak sa ti práve teraz zmenila. Keby sa na to pozrieš čisto pragmaticky, tak fyzika nepustí. Dve kila tuku je asi 18 tisíc kcal. Toľko človek za dva dni nespali ani keby drží hladovku a cvičí od rána do večera. Najskôr to je voda.
@anonym_88a81d ďakujem, konečne normálna odpoveď
@anonym_autor jedina "normalna odpoved" je ta, ktora ti vlastne polichotila. Daj vediet o mesiac, ci stale chudnes vdaka tej jednej vynechanej cokoladke.
Ja som raz za 7 dni schudla 5 kil. Mala som to napisane na karte co bola zavesena na posteli. Mojej kamoske skoro oci vypadli ked to videla. Mala som silny zapal pluc a sracky z nespravnych atb. Akoze chvilku po prepusteni to bolo super kym mi o 3 mesiace nevypadla stvrtina vlasov. 😀 cize mozne je vsetko, len nie vzdy zdravym sposobom. Hh