icon

Je postava mojej dcéry v poriadku?

7. jún 2025

Dcéra žije dlhodobo v zahranici, samozrejme komunikujeme tak často ako sa da, posielame si fotky a dnes mi poslala fotku keďže sa oteplilo uz bez vrstiev oblecenia a zdá sa mi veľmi pochudnuta. Samozrejme som sa jej pytala ale tvrdí ze len športuje častejšie. Napáda ma hned anorexia ale neviem či to posudzujem objektívne

Je postava mojej dcéry v poriadku?
Strana
z2
akyia
7. jún 2025

Je úplne v poriadku, ani zďaleka nevyzerá byť vychudnutá

vler
7. jún 2025

Normalna postava

lucia13022023
8. jún 2025

Ľudia s ppp nemusia byť vychudnuty na kosť a kožu, čiže kľudne ju môže mať. To je psychika.
Ale ak to súdis len skrz fotku tak obyčajná postava, žiadna podvyzivena.

moonlight1210
8. jún 2025

Vies prihodit dake foto, ako vyzerala predtym? A napisat aky je casovy rozdiel medzi tymi fotkami? Beriem, ze tato je aktualna.

Inak k vzhladu - aktualne vyzera, ze je ok. Trochu vysportovana, trochu este makka.

miadi
8. jún 2025

Vyzera uplne v pohode 😄normalne zdravo vyzerajuce telo.

sense
8. jún 2025

Od anorexie má daleko

dadis
8. jún 2025
@moonlight1210

Vies prihodit dake foto, ako vyzerala predtym? A napisat aky je casovy rozdiel medzi tymi fotkami? Beriem, ze tato je aktualna.

Inak k vzhladu - aktualne vyzera, ze je ok. Trochu vysportovana, trochu este makka.

@moonlight1210 Makka? To ako vidis z tej fotky? Prave podla mna podla tvaru ramien a brucha, to je vysportovana postava. Poznam vela sportovkyn a teda neviem aku mas predstavu, ze vyzeraju?

moonlight1210
8. jún 2025
@dadis

@moonlight1210 Makka? To ako vidis z tej fotky? Prave podla mna podla tvaru ramien a brucha, to je vysportovana postava. Poznam vela sportovkyn a teda neviem aku mas predstavu, ze vyzeraju?

@dadis brucho ma. Ale ramena este take makke. Nehovorim, ze musi mat vysekane svaly. Aby sme tu zas nesli do druheho extremu.

dadis
8. jún 2025
@moonlight1210

@dadis brucho ma. Ale ramena este take makke. Nehovorim, ze musi mat vysekane svaly. Aby sme tu zas nesli do druheho extremu.

@moonlight1210 Podla mna nema oble ramena - co mavaju zeny s makkťym svalstvom, ale ma pekne priame, trochu sirsie ramena, co svedci o tom, ze ma cosi odcvicene

patus_2
8. jún 2025

Anorexiu mnohokrát na postave nie je vidieť. Musí to byť až v ťažkom štádiu, aby si to videla. Anorexia je v hlave, nie každý človek, ktorý je chudý má hneď tento problém.

buberova
8. jún 2025

Vyzerá super 🙂

pandorra
8. jún 2025

Inak toto nechapem, baba ma uplne normalnu postavu a vidno, ze cvici, mali by ste sa tesit, ze dcera ma taku postavu. Ako Vas napadla zrovna anorexia? No neviem, neviem, keby moja mama davala moju fotku, ktoru jej poslem na net, ci by som z toho bola nadsena.

moonlight1210
8. jún 2025
@dadis

@moonlight1210 Podla mna nema oble ramena - co mavaju zeny s makkťym svalstvom, ale ma pekne priame, trochu sirsie ramena, co svedci o tom, ze ma cosi odcvicene

@dadis mne zas pride, ze su tie ruky prirodzene mladym vekom stihle, ale nie este nie pevne.
Ale nebudem sa priet. V podstate je to jedno.

Rozhodne nie je “velmi pochudnuta”, ako sa obava jej mama. Resp. zalezi z akej vahy a postavy sla dole a za aky cas. A ci sa zmenilo i jej spravanie.
Teda ci je dovod na nejake obavy.

bg92
8. jún 2025

Fuuh tak aj keby neviem ako velmi schudla ako ta moze napadnut hned anorexia a vesat jej fotky na internet? Skor asi ty mas nejaky problem

sense
8. jún 2025
@bg92

Fuuh tak aj keby neviem ako velmi schudla ako ta moze napadnut hned anorexia a vesat jej fotky na internet? Skor asi ty mas nejaky problem

@bg92 alebo to píše mladá , lebo chce máme ukázať komentáre že vychudnutá nie je

balerina2025
8. jún 2025

pekna postava, mozno aj sposrtuje

domkakvet
8. jún 2025

Uplne v pohode postava.

really8
8. jún 2025

Jezis toto keby spravi moja matka tak uz fotku nedostane.

rachel36a
8. jún 2025

Normálne stihla zena/dievča...q žiaden extrem...dospievajúce dievcata od susedov sú oveľa stihlejsue ako tvoja

goodidea
8. jún 2025

Mne príde jej postava veľmi pekná, vyšportovaná

januska12323
8. jún 2025

Daj túto tému vymazať a dcéru radšej zavolaj na návštevu. Vyzerá úplne normálne.

alison11
8. jún 2025

NOrmálna postava športového dievčaťa.Keby mala anorexiu by si telo schovávala pod voľné oblečenie,nejedla by a už vonkoncom by nešportovala,bola by chorobne bledá,chudá a myslím,by Ti neposlala ani foto,lebo sa necítia byť pekné.

kavasmliekom
8. jún 2025

Vyzerá dobre. Za aký čas tak schudla?

gubcikova
8. jún 2025

Podľa mňa toto nie je že matka sa pýta na dcéru, ale dievča chce vedieť názory na svoju postavu.

zuzubb007
8. jún 2025

Má skvelú postavu, takú by chcela každá žena, takže nerieš, je super, že cviči a stará sa o seba, keby mala anorexiu vyzerá asi o 10 kíl ešte ľahšia a všetko by jej trčalo

o__o
8. jún 2025

Anorexia je dusevna porucha a moze ju mat zena co ma 50kg alebo 100kg.. Z fotky sa to neda povedat. To akoby si sem dala fotku a spytala sa, ci ma vysoky krvny tlak... Baba vyzera normalne

siska53
8. jún 2025

Normalna, stihla, vysportogvana postava.

sense
8. jún 2025
@gubcikova

Podľa mňa toto nie je že matka sa pýta na dcéru, ale dievča chce vedieť názory na svoju postavu.

@gubcikova presne aj ja som to písala.

luccija
8. jún 2025

Nikto nevie ako vyzerala predtým, ale tu vyzerá dobre a je vidieť, že sportuje

zobaka
8. jún 2025

tak ma vyzerat mlade dievca, toto nie je urcite anorexia

Strana
z2