icon

Je postava mojej dcéry v poriadku?

7. jún 2025

Dcéra žije dlhodobo v zahranici, samozrejme komunikujeme tak často ako sa da, posielame si fotky a dnes mi poslala fotku keďže sa oteplilo uz bez vrstiev oblecenia a zdá sa mi veľmi pochudnuta. Samozrejme som sa jej pytala ale tvrdí ze len športuje častejšie. Napáda ma hned anorexia ale neviem či to posudzujem objektívne

Je postava mojej dcéry v poriadku?
Strana
z2
tianna
8. jún 2025

Vyzerá výborne, naozaj je vyšportovaná 🙂 som o dosť od nej chudšia (podľa foto) a istotne poruchu príjmu potravy nemám. Vôbec sa nemusíš strachovať 😉

mandzula
8. jún 2025

Ak ma clovek sudit len podla postavy, vyzera super, kiezby tak vyzerala vsetka dnesna mladez. Len ty vsak vies, kolko mala predtym, za aky cas sa to zmenilo a ci nema nejake problemy.

margotka17
8. jún 2025

Postavu má peknú, nie je vychudnutá. Aspoň podľa mňa 👍

nat_alia
8. jún 2025

Podla mna vravi pravdu ze sportuje

lubkovaandrejka
8. jún 2025
@really8

Jezis toto keby spravi moja matka tak uz fotku nedostane.

@really8 ppdla mna to je postava autorky, chcela sa pochvalit a počuť nazory inych,tak si vymyslela ten pribeh s dcérou:D

ankare
8. jún 2025

Podľa mňa nie je extremne stihla. Je kocka!

slovakboy
8. jún 2025

Kočka vyšportovaná. Má dosť svalstva a zdravú pokožku. Keby nezdravo chudla, tak by nemala svaly a koža by bola tenká.

radacak
8. jún 2025

Normálna postava

ema22270
8. jún 2025

Ma peknu postavu - ale nevieme preco sa pytas, mala predtym ja neviem o 20kg viac? Ze sa ti zda, ze velmi schudla? Mala niekedy problem s jedlom?

maya_hi
8. jún 2025

Myslím že vyzerá normálne, zdravo.

zuzana76
8. jún 2025

ma super postavu a ruky nema vobec stihle, mne sa zdaju pevne

jamidea
8. jún 2025

Ked sa matka stara, nepaci sa vam. Ked by pisala, ze je v nemocnici s anorexiou, tak by ste ju riesili ako zlu matku.
Pise, ze dcera pochudla a je dobre, ze sa pyta, hoci aj na MK.
dcera kolegyne, mudra, sikovna, zmaturovala na nemeckej skole ako najlepsia v historii, no vela cvicila, aj 3x denne, malo jedla az sklzla do velmi nizkych hodnot vahy. V priebehu par mesiacov.
Autorke odporucam, kedze nemam skusenost, sledovat dceru. Mozno sa vobec nic nedeje. Drzim palce

autor
8. jún 2025

ďakujem za názory. viem že dcéra by určite nesúhlasila s nahranim fotky ale mam- mala som svoje dôvody na obavu

vanilkovazmrzka
8. jún 2025

Vyzera zdravo.

vanilkovazmrzka
8. jún 2025

Je smutne ze toxicka bodypozitivita uz zasla tak daleko, ze sa ludia pri zdravych proporciach obavaju chorobneho stavu.

dadis
9. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Je smutne ze toxicka bodypozitivita uz zasla tak daleko, ze sa ludia pri zdravych proporciach obavaju chorobneho stavu.

@vanilkovazmrzka podla mna ma mama len obavy o dceru v suvislosti s PPP, ktora je velmi rozsirena medzi zenami. A to vidiet na fotke nemusi, ale ona to podozrenie v sebe ma. Nie body positivity je problem, prave naopak, cely instagram je plny vyretusovanych fotiek, kde zeny vyzeraju ako bohyne bez celulitidy, faldikov a zadkami ako jablcka..a predsa nevidis vsade okolo seba take zeny. Narast nadvahy a obezity nesuvisi s tym, ze sa to niekomu paci. Suvisi to s dnesnou stravou a pasivnym zivotnym stylom. Prijat svoje telo, aj ked nie je dokonale (nemusi to byt len kvoli tucnote), je cesta ako predchadzat ppp a inym psychickym problemom, verim, ze to naucis aj ty svoje deti. Vobec sa to nevylucuje s tym, ze ich budes viest ku sportu a zdravej strave

tianna
9. jún 2025

Ak ti smiem poradiť - názory už máš - radšej to vymaž. Nevieš či sa to k nej nemôže dostať a ver že toto by úplne zničilo jej dôveru. Viem totiž aké to je keď mamina rieši aj to čo by riešiť nemala (aj keď rozumiem že sa len o dcéru bojíš) a tak je už dosť vecí ktoré sa radšej ani nedozvie.

pikachu999
10. jún 2025

Byť tebou fotku zmazem

faelyn
10. jún 2025

Len tak pre zaujímavosť, lidia ktorí majú ppp nemusia vždy vyzerať podľa predstáv. Čiže niekto, kto ma anorexiu, tak absolútne nemusí vyzerať. Kedysi som ju mala, začalo to však, keď som bola dosť pri tele a síce som dala dole cca 30kg stále som aj s anorexiou nevyzerala, ako kosť a koža, našťastie sa to podchytilo včas, ale verím, že ak by nie, tak by tá kosť a koza zo mňa nakoniec bola. Ono z normálneho človeka, keď sa stane anorektik, tiež chvíľu trvá kým tak začne vyzerať. Čo dá týka dcérine postavy, tak podľa mňa z vizuálneho hľadiska ma super postavu 🤷🏼‍♀️

liusa82
10. jún 2025

že pochudnutá😀 ja som plus mínus rovnaká.Akurát ruky mám chudšie ako ona.Už mne potom neviem čo by si povedala.A to sa ozaj lúbim najesť.Minule som bola na duplu aj dvakrát po sebe.Buď rada že má takú postavu.Pekne ju pochvál že sa udržuje

miadi
10. jún 2025

Mozno to robia tie gate mas pocit ze na nej vysia ale to je taky štyl 😂mna ked svokra videla v dierovych jeans 👖 pred rokmi .. Tiez sa o mna bala si myslela ze to mam take znicene a nemam na nove gate nechapala ze to tak ma byt ( starsia osoba)

Strana
z2