icon

Je reálne schudnút 2 kg za týždeň?

7. mar 2023

Ahojte, podarilo sa vám niekedy schudnúť 2 a viac kg v priebehu 1 týždňa? Ak áno, prosím nejaké rady, čo ste jedli, cvičili, prípadne nejaké výživové doplnky/tabletky.
Ide mi len o číslo, viem, že to nie je ideálne riešenie. Snažím sa o to už dlho, ale nič.

Strana
z2
lelecik
7. mar 2023

Mne teraz. 4 dní som ležala v horúčkach, nechutilo mi jesť ani nič... Jedla som len z donútenia, lebo kojim. Ale asi to nie je zdravé chudnutie. Človek za týždeň schudne Max vodu, nie tuk, tak načo by to bolo dobré?

rawmamka
8. mar 2023
lasona
8. mar 2023

@fineta áno iba raňajky, a obed, sen tam fitko, tanečná, zumba. Ako sa mi dá pri malom. Snažím sa trosku zdravšie. Ale nie vždy sa podarí.

fineta
8. mar 2023

@lasona dik za odpoveď... Ked som toto skúšala, tak ma ráno prepadol vlci hlad... Asi treba par dni vydržať... Ze?

lasona
8. mar 2023

@fineta no treba vydržať, ja som tiež niekedy až veľmi hladná, ale proste musím vydržať. Ak sa u nedá tak zjem aspoň jabĺčko, alebo niečo malinke. Ja som skúšala aj stravu si objednať, nosili mi, jedlá som iba to, ale nešlo nič dole. Musela som to takto radikálne riešiť. Bohužiaľ. A konečne vidím výsledky. Ešte mám cca 2-3 kilá dat dole, aby som bola na pôvodnej váhe a postupne si to udržať.

janka95
8. mar 2023

Ja chudnem z váhy 63.5. Stravu mam len upravenú čiže jem všetko. A od 1.1 mám dole 6,5 kila 🙂 chodím cvičiť. Aj to nepravidelne lebo niekedy som celé dni, noci v práci 🙂

evicka3692
Odpoveď bola odstránená
blondis
3. jún 2025
@oliviakatka

@xxxxxnnnnn tam je to presne rozpísané, ale pamätám že som celý deň jedla biely jogurt a ovocné smoothie 200ml 😆

@oliviakatka ahij prosím tá, nedala by si mi bližšie info ohľadom tej stravy, kľudne aj súkromnú správu, potrebovala by som sa opäť nakopnúť aspoň troska, aby sa mi váha opäť pohla a potom pokračovať. Dakujem

Strana
z2