Je rýchle chudnutie pred dovolenkou bezpečné?
Ahojte. Chudnem už dlhodobejšie, zatiaľ mám -16 kg. No máme cca 3 týždne pred dovolenkou. Rozmýšľala som že by som znížila visc kalórie. Teraz mám nadstavených 1800. Mám 92kg a 170cm. Chcela by som možno štichu rýchlejšie za tie 3t schudnúť. Potom by som sa spat vrátila na tých 1800. Myslite, je to dobrý nápad a bude to fungovať? Chodím aj silovo cvičiť
@anonym_autor a ako ti pomôže to, že budeš pár kíl ľahšia na dovolenke? Veď buď k sebe úprimná aj keby si to zrazila na dajme tomu na 85, taký závratný rozdiel tam viditeľný nebude, že by za to stálo, aby si si rozhádzala to, čo si doteraz dokázala 🙂
Rychle chudnutie nikdy nie je bezpecne
Načo to chceš robiť? Tie dve kilá extra vidno nebude.
Nie nerob to, len si zbytočne rozhodis nastavený systém. A možno neschudnes nič....a hlavne si uzi dovolenku, nie stresy s kilami
Vynechaj bielu múku, kvasnice, biele pečivo. konzumuj viac ovocia, zeleniny. Strava 5x za deň v menších porciách. Konzumuj kváskový chlieb.
Ano, rýchle chudnutie nie je prospešné. Všetko s mierou.
@anonym_autor a ako ti pomôže to, že budeš pár kíl ľahšia na dovolenke? Veď buď k sebe úprimná aj keby si to zrazila na dajme tomu na 85, taký závratný rozdiel tam viditeľný nebude, že by za to stálo, aby si si rozhádzala to, čo si doteraz dokázala 🙂
@denkabemommy tak zle sa budem cítiť lepšie? Je na mne vidno každé kilo a cm dolu.
Chcela som to dať na 1400 kcal.
to nie je o váhe.....1000 krát sa to všade opakuje, je to o postave ako takej....ak cvičíš - máš spevnenú a formujúcu sa postavu...vždy lepšie vyzerá žena čo má 70kg a cvičí ako žena čo má 62kg a necvičí, je mľandravá...ak cvičíš silovo , máš viac svalov - tie sú ťažšie ako tuk + obrovský benefit - chudneš aj ked nebudeš cvičiť či viac zješ, lebo vďaka svalom viac spaluješ.....a nie nie je to dobrý nápad lebo ak cvičíš, musíš prijať aj dostatok energie inak je telo v strese a začne ukladať zásoby.....nevymýšlaj, pokračuj tak ako doposiaľ a na dovolenkežiadne výčitky ak aj poľavíš pri strave, treba viac pohybu.....
Ja by som to neskrtila až tak ...obzvlášť keď za taku krátku dobu a kvôli dovolenke aby si po nej neskončila horšie ako si aktuálne. Tri týždne máš kľudne ešte čas na nejaké 3kila
@anonym_autor akoze naco to je dobre? Ty a tvoj partner viete ako vyzeras a kvoli cudzim ludom, ktorych ani nepoznas, ani nezaujimas a uz ani v zivote neuvidis, potrebujes robit taketo divadielko? Alebo ides na dovolenku hladat svojho buduceho manzela a mas pocit, ze zrovna tie 2kg budu rozhodujuci faktor?
@denkabemommy tak zle sa budem cítiť lepšie? Je na mne vidno každé kilo a cm dolu.
@anonym_autor každé kilo dolu vidíš ty, okolie si to zas tak moc nevšíma (možno tí, čo ťa nevideli dlho a tí, čo vedia že chudneš sa ozvú, že vyzeráš lepšie) ale nik - dokonca len cudzí ľudia a ešte k tomu väčšina cudzinci nebudú riešiť tvoje kilá a ty očividne zrkadlo máš, tak nevidím dôvod sa takto drasticky trápiť kvôli týždňu na pláži 🙂
Fakt sa toto pýta dospelá osoba?
@anonym_autor naozaj ti toto stojí za týždeň dovolenky? 🙈
Ja mám aktuálne 65kg, sledujem stravu cez KT dva mesiace a za ten čas som zišla dole 2kg. Denne prijímam cca 1600kcal, môj bazal je 1300kcal. Píšem ti to pre porovnanie - ty máš 92kg (teda o 27kg a o 5cm viac ako ja) a chceš prijať denne iba 1400kcal? si si istá? aký máš bazal? aby to nemalo opačný efekt, že budeš hladovať, telo sa 'zľakne' a začne ukladať zásoby.....
Každé kilo rozhodne nevidno. Ja som chudá, zhodila som 5 kíl a reálne si to nikto nevšimol. Takže na tebe to iste cudzí ľudia neuvidia.
@anonym_autor akoze naco to je dobre? Ty a tvoj partner viete ako vyzeras a kvoli cudzim ludom, ktorych ani nepoznas, ani nezaujimas a uz ani v zivote neuvidis, potrebujes robit taketo divadielko? Alebo ides na dovolenku hladat svojho buduceho manzela a mas pocit, ze zrovna tie 2kg budu rozhodujuci faktor?
@sissy27 ja nič nepotrebujem robiť kvôli ľudom ale kvôli sebe, necítim sa ešte dobre v plavkách.
@anonym_autor naozaj ti toto stojí za týždeň dovolenky? 🙈
@nikpa 3 t dovolenky
Každé kilo rozhodne nevidno. Ja som chudá, zhodila som 5 kíl a reálne si to nikto nevšimol. Takže na tebe to iste cudzí ľudia neuvidia.
@januska12323 ja som tučná, takže ano vidím to na sebe
nikto na pláži nebude po tebe pozerať či máš 100 kíl alebo 60, kúp si dobré plavky, nejaký prehoz na to a nerieš ako vyzeráš. Naozaj to nikoho nezaujíma 🙂
nikto na pláži nebude po tebe pozerať či máš 100 kíl alebo 60, kúp si dobré plavky, nejaký prehoz na to a nerieš ako vyzeráš. Naozaj to nikoho nezaujíma 🙂
@alex49 ja to ale nechcem robiť kvôli iným 😀 ale kvôli sebe
@sissy27 ja nič nepotrebujem robiť kvôli ľudom ale kvôli sebe, necítim sa ešte dobre v plavkách.
@anonym_autor vsetko je to v tvojej hlave. 2-3kg nie su ani len na to, aby si si kupila o cislo mensie plavky. A tvoje stastie tiez nezavisi od toho, ci mas 82 alebo 85kg prave teraz. Ak si dovolenku nevies uzit tu a teraz, tak si ju neuzijes ani o 3kg lahsia. To si radsej odloz prachy a chod na nu o rok, ked zhodis 10-15kg.
@anonym_autor vsetko je to v tvojej hlave. 2-3kg nie su ani len na to, aby si si kupila o cislo mensie plavky. A tvoje stastie tiez nezavisi od toho, ci mas 82 alebo 85kg prave teraz. Ak si dovolenku nevies uzit tu a teraz, tak si ju neuzijes ani o 3kg lahsia. To si radsej odloz prachy a chod na nu o rok, ked zhodis 10-15kg.
@sissy27 dovolenka je zaplatená 😅 myslela som že budem vedieť schudnúť tak 5/6kg
tak chod na 1600 a pridaj nejaky pohyb.. taky kompromis... tu ti chude zeny neuveria ze "kazde" kilo vidno.. a naozaj vidno pri tych vahach a co je viac, citit...
5-6 kilo je stale 85 kil a stale je to vizualne vela. Kasli na to, chudni pomaly, aj na dovolenke sa neprezieraj a buduci rok ked budes mat 70 si to budes uzivat.
Chcela som to dať na 1400 kcal.
@anonym_autor ja by som to neriesila akoze tie dva kila teraz ci potom za taky kratky cas sa telo ani nestihne prisposobit nie toboz aby si schudla tak ako chces
Je super ze so sebou niečo robíš a to nech ťa teší. A nie ci budeš mat na dovolenke o 2 kilá menej. Lebo úprimne, pri tej váhe stále nebudeš modelka.
Pekne si oddychni a daj si aj zmrzlinu, si na dovolenke nie na fitnes pobyte so Zorou Czoborovou
Pridaj viac bielkovin, pohybu a neviem ci dodržujes prerusovany post alebo 1 den v týždni post. Mna ten 1 postny den v týždni nastartoval ze som za 3t schudla 3kg
Pridaj viac bielkovin, pohybu a neviem ci dodržujes prerusovany post alebo 1 den v týždni post. Mna ten 1 postny den v týždni nastartoval ze som za 3t schudla 3kg
@paulinkaa2 bielkovín mám 180g denne. Pôst nemám
Skús to budeš sa cítiť lepšie aspoň 👍

Fungovať to možno bude ale nemyslím že je to dobrý nápad