Je to v poriadku?

Aktivity si vypni inak neviem s čím potrebuješ radu.
asi sa pýta či má dobre nastvený príjem - ale autorka, my nevieme. musíš ukázať aj ostatné veci - aktivitu a pod…
@biba_18 aktivita práca a prechádzky denne tak 10000 krokov
ale tam nemáš bielkoviny, tuky, sacharidy, cukre...čo je najdôležitejšie...myslím, že najlepšie bude ak si zaplatíš jednu hodinu s trénerom, ktorý ti tie tabuľky nastaví správne...
@earlgrey však na prvej fotke to je že koľko mám prijať
ak je ten kúsok za štvrtok tvoj celodenný príjem, tak to rozhodne nemáš dobre. je to veľmi málo, najlepšia cesta do pekla.
@majusqwa nie nebolo to ešte celé vyplnené
@autorka
Jaaaj...no ja nevidím už 🤣 ospravedlňujem sa...ak máš 99kg a tvoj cieľ je 70kg bez nejakého aktívného silového cvičenia...tak sacharidy máš veľmi veľa...lebo to proste nevydáš...10tisíc krokov je nič, ani práca (pokiaľ nezdvíhaš niečo veľmi ťažké) a ani prechádzky.
Ja ti napíšem, ako som to mala ja..ale ja som 6x týždenne bola vo fitku (3x silové s trénerom a 3x kardio sama)
Začínala som na váhe ako ty...99kg (výška 170, vek 37), do tabuliek mi tréner zakázal dať aktivitu, proste som to mala bez aktivity a nastavil príjem kalórii na 2200 na deň (to som nezvládala do seba dať, tak sme to upravili na 1800) mi bielkoviny na 150, Sacharidy na 150, tuky na 50 a cukor na 30 (rozumej zdravý cukor) ostatné sme neriešili a nezapisovala som ani koreniny a ani olej (ktorý som síce vôbec nepoužívala, lebo ja už dlho varím len na vode)
Cieľ som mala 75kg, ktorý som dosiahla za 14 týždňov (niečo cez 3 mesiace). Ale ja som vážne v tom fitku makala...Preto som napísala, že najlepšie je zaplatiť si konzultáciu u nejakého trénera, ktorý ti to nastaví tak, aby bolo dobre.
@earlgrey ťahám v práci také 200kg vozíky
Znížim tie wacharidy5
Autorka keď chceš ručne znižovať sacharidy tak musíš znížiť aj príjem ručne
Ale ja som si to ručne všetko nastavila...tak ako kázal tréner ...
@janai1 Tak ja som si dala vlastné ciele...dala som 1800 calórii, 150 bielk., 150 sach., 50 tuk a 30 cukor
Ono sa to dá ručne nastaviť..KT ti samo vyhodí, čo chce podla váhy, výšky, veku, cieľu a aktivity a neviem čoho...ale mne tréner povedal, aby som si to ručne nastavila...a ono sa to dalo a aj som dodržovala, síce bolo ťažšie zostaviť jedálniček, aby mi to všetko spolu sedelo...ale tak vždy som to zvládla...buď som ubrala z mäsa, alebo ryže, či zemiakov a pečiva...a vravím, za 14 týždňov som schudla 25kg...samozrejme, že občas som nedosiahla tých 1800 kalórii, niekedy menej, niekedy niečo cez...ale tie makronutrienty som mala vždy podľa toho, čo som si nastavila...🤷♀️
@earlgrey ja som schudla 45kg cisto a len prechadzkami, ked teda pises, ako je to nic 10-13k krokov denne 🙂 a sacharidy v priemere 200g denne :D sem-tam 130-160g. Isla som presne podla tabuliek, prijem na zaciatku okolo 1850 kalorii, ku koncu 1600. Vysledky u lekara super, inbody super, udrzala som si aj svalovu hmotu (lebo bielkovin som jedla aj o kus viac)... cokolvek ine by pre mna nebola udrzatelna zmena zivotneho stylu, proste bez sance 6x tyzdenne vo fitku. Takze je tu aj takato pomalsia cesta pre tych, ktori si myslia, ze inak nez tvrdym cvicenim to nejde
@missviolet V pohode, nemyslela som tým nič zlé. A obdivujem takú veľkú stratu váhy. Super 👏
Pod 1700kcal by som nešla, 1800 je v poriadku, no neviem tvoju výšku, vek.. Kroky sú super, prechádzky taktiež, dá sa tak schudnúť, len pomalšie ale za to udržateľnejsie. Za mňa to máš nastavene dobre.
@earlgrey vies niekto nema na trenera
Autorka pridaj aktivitu
@taktotedanie Veď ja to chápem, ale ja som nemyslela, že platiť si trénera...ale konzultáciu, aj online, kde nastaví plán...môj tréner za to berie 15€...tak hádam toľko sa nájde...ale to bola len moja rada, ja nikoho nenútim, napísala som svoju skúsenosť a tým to padlo...
Taketo online koucovanie je podla mna blbost

a informácie si mame vycucať z prsta ?