icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

extempore
2. apr 2019

@dai jój, rebrá sú svine.. ja som mala po havárii narazené rebrá a aj viac ako tri mesiace ma bolel naj smiech... Inak, ja som bola až prekvapená, že ako rýchlo tá kondička nabehla, lebo cvičím takto aktívnejšie na tom stroji asi 4 mesiace.. Prvý mesiac bol hrúza, som zdochýňala po každom cvičení, ale potom sa to začalo prudko zlepšovať. Teraz už ani neviem, že som cvičila. Veľkým pozitívom je, že, aj keď som neschudla, tak je človek taký plný energie a spevnilo sa mi telo, ubudlo celulitídy. Je to paráda. Ako som už písala vyššie, moja strava je ok, aj lekárka sa vyjadrila, že ak nie som hladná, že v tom nevidí problém. Moje telo je proste nastavené na nižší príjem - proste niektoré auto potrebuje na 100 km 7 litrov benzínu, iné len 5...

dai
2. apr 2019

@extempore ma peknú tvar ale postava ee... Žiaľ muži v mojom okolí by jej veľa šancí nedali...

extempore
2. apr 2019

@dai tak ja som sa pýtala vyložene aj chlapov, o ktorých viem, že sú na štíhle a najhoršia odpoveď bola - "z postele by som ju nevyhnal".. videla som ju aj v plavkách a má pevné telo, super prsia, nikde jej neprevísa tuk. A hlavne - o čo krajší by bol tento svet a o čo lepšie by sa nám tu žilo, keby sa každý v prvom rade pozrel sám na seba? V USA som zažila aj naozaj veľké ženy, okolo 150 kg, ktoré mali oblečené šortky do pol zadku a nikto to tam neriešil... to len tu sa ideme zožrať. Veď vy, ktorí ste štíhli tie kilá nenosíte, vy tie plnšie ženy neživíte, peniaze im nedávate.. Tak čo tak nechať každého žiť a dýchať? Hm?

dai
2. apr 2019

@mirit vidíš, ja som si sikanou prešla pre vyrážky (ale teda len od cudzích, v svojom okolí som mala veľa kamarátov, čiže som to nejak strašne neprezivala) - deti si vždy niečo nájdu keď nie sú dobré vychované... Ale teda ja by som nechcela aby si moje deti museli tým istým prechádzať tak ukazujem dcére ako sa o seba starať... Detto by som predpokladala že mama ktorá bola tučná a prešla si niečím takýmto bude deti viesť k pohybu a zdravej strave aby si tým prechádzať nemuseli... Žiaľ cudzich ľudí ovplyvniť nevieme, seba ano

dai
2. apr 2019

@extempore tak ja som písala ze aktuálne stihla nie som🙂 mne osobne sú takýto ľudia ukradnuti, obávam sa že ten tvoj kamarát vyslovene na štíhle nie je, inak by taky koment nedal🙂 ono žiaľ takú tvar ako ma ta pani na máloktorá moletna žena, tie kila sa väčšinou aj na tvári prejavia (zároveň je práve tvar to co si asi muži najskôr všimnú)
Ako som písala, mne je to jedno... O tých ľuďoch v sortkach s tromi prsiami si pomyslím akúrat že nemajú vkus a sebareflexiu, ale ako píšeš, je to ich telo, ich život...

mircalla
2. apr 2019

@extempore Nie je to krasna baba. Zober si to tak, ze je este oblecena v obleceni, ktore zakryva nedostatky. Tiez som presvedcena, ze chlapom, ktorych poznam by sa nepacila. Kratke tucne nohy, speky okolo brucha....Teraz som opat najvacsia svina, ze napisem uprimny nazor?
preco by mal niekto pritakavat, ze je krasna baba, len preto, ze sa to dobre pocuva? Nie som fanusik vychrtlin, ale toto je podla mna nie pekna postava. Uz som pisala, pekna, plna a zenska postava - Caputova napriklad. Toto je take male pivo bez peknych tvarov

dskjhfdlkdjhl
2. apr 2019

@extempore neviem kolko mas rokov, ale zrejme si este mlada, aj ta blogerka vyzera pomerne mlado, takze aj to silnejsie telo este stale moze dobre fungovat a podla niekoho aj dobre vyzerat. Ale vekom sa zacne viac a viac prejavovat ta mrcha zemska pritazlivost a potom postupne zacne vsetko trochu ovisat, aj tej 50 kilovej, aj tej 100 kilovej, ale je jasne, komu bude viac. To je vsak len esteticky problem. Mam starsie kolegyne v roznych vahovych kategoriach (ja uz tiez taham k 50-tke, ale pisem o takych o dost starsich, mame aj dochodkyne) a tie stihle (ziadne vytrasene, normalne zeny) sa vzdy odnesu lahsie (myslim ony same seba) ako tie tazsie, tie uz ich nohy nevladzu nosit. Nieco clovek ovplyvnit nedokaze, ja som mala a neurobim s tym nic. Vzdy som sportovala a aj ked som mala 48kg, tak som mala okruhly zadok, teraz ho mam vacsi, ale uz to neriesim, cvicim, aby sa netriasol. Proste s typom postavy clovek vela neurobi, mam dve dcery a od malicka vidno, ze kazda ma inu postavu, inde pribera atd. Ale sportuju, obe su stihle. Nie preto, aby sa im neposmievali, ale preto, aby sa ony dobre citili.

extempore
2. apr 2019

@mircalla to malé pivo má okolo 180 cm.. takže si zase mimo :D Btw, Zuzana Čaputová nosí veľ. 42.. to len tak pre zaujímavosť

extempore
2. apr 2019

@mircalla a nie si ty tak "trochu" už aj zaujatá? Lebo ja jej žiadne špeky nevidím a nohy nemá krátke, keďže má 180 cm.. Už by si asi stratila tvár, keby si priznala, že je pekná, čo? A tiež by som chcela vidieť tých chlapov, čo by ju nechceli.. že či sú to všetci minimálne Belmondovia v najlepších rokoch.

mircalla
2. apr 2019

@extempore Caputovu by som si tipla na c. 42, to je v poriadku. C 42 a c. 46 je mega rozdiel
Nebudem priznavat, co si nemyslim, ty si uplne posadnuta, len za to, ze ty pises, ze si rovnaky typ ako ona, tak od nas ocakavas, ze sa nam MUSI pacit. Opticky je to male pivo - siroke boky a uzke plecia k tomu. V clankoch sa pise, ze je to XXL modelka.
problem je ten, ze ty nechces jednoducho akceptovat iny nazor, uplne chore. Napisala som napriklad na tu Caputovu, ze sa mi ako zena paci, tato nie - zle je.

extempore
2. apr 2019

@mircalla choré je to, že ty jednoducho napíšeš, že to pekné nie je a basta! O malom pive pomlčím, lebo to malé pivo si ja predstavujem úplne inak :D A medzi číslom 42 a 46 zas až taký velikánsky rozdiel nie je.. je to doslova pár cm.. ale hej, chápem, že zveličovanie v diskusii pomôže...
Nemá asi význam to už ďalej rozoberať. Želám ti, aby si nikdy v živote nepribrala lebo asi by sa ti zrútil svet.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
0silvia0
2. apr 2019

@extempore mne sa tebou uvedená modelka nezdá až taká hrozná, ale rozhodne by nemala nosiť obtiahnuté rifle, robia jej prasacie nožičky, v sukni ujde. Jej výhodou je mladosť, ktovie ako sa bude držať vo forme o 10-20 rokov.

extempore
2. apr 2019

@fidka79 ja by som chcela vidieť výšku tvojho IQ.. pravdepodobne sa cez 100 nedostane :D

airaw
2. apr 2019

tiez som bola obezna a teraz som stihla, ale pisat sem "fuuj obezna zena, fuuj vorvan" to uz je trosku cez.. @fidka79

eliska13
2. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl tučný ci moletny človek aj často vyzerá omnoho starsie

extempore
2. apr 2019

@eliska13 ja si myslím práveže pravý opak. Silnejšia žena má menej vrások... A mne sa často stáva, že mi ľudia hádajú nižší vek ako mám a sú to ľudia, ktorí nemajú dôvod mi nejako lichotiť.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
airaw
2. apr 2019

@fidka79 nejako sa ta to dotyka? stale si vsak stojim za tym co som napisala

extempore
2. apr 2019

@fidka79 ty si už v tej svojej hlavičke zrovnaj, že nie každý, kto je pri tele sa k tej váhe musel vyžrať.. silnejší môže byť aj človek, ktorý naozaj málo je a aktívne cvičí - tak, ako ja? Teraz čo? Idete nás strieľať? Ty budeš fakt kultivovaná a múdra osoba, len čo je pravda!!!

extempore
2. apr 2019

@airaw presne, tvári sa, ako keby silnejších ľudí živila a ešte im aj platila zdravotnú starostlivosť...

extempore
2. apr 2019

@fidka79 a kto tu čo obhajuje, dopekla?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
extempore
2. apr 2019

@fidka79 a načo ti budú tieto údaje? Načo? Aby si sa tu mohla odbavovať, aká som tlstá a ty štíhla? Omg, tak si kúp domov obrovské zrkadlo a obzeraj sa v ňom, aká si krásna.. a sprostá k tomu...

junova
2. apr 2019

Keby prišla ku mojej obvodnej lekárke žena nad 100 kg tak by ju hnala svinskym krokom a nie že by ju chválila ako noblesne nosí svoju slaninku. Ona nemá rada obezitu u ľudí, najmä mladych. Veď mojej známej, ktorá má poriadnu nadvahu nemohli v nemocnici ani poriadne urobiť sono brucha a aj jej napísali do papierov že výsledky nepresné pre obezitu. Mala podozrenie na žlčník. Ani brucho jej nemohli stlačiť. Ďalšia s veľkosťou 46 tukovatenie pečene. Ale v poriadku, tvarme sa že byť xxl je ok. Moje deti vediem od škôlky ku športu aby si osvojili zdravý životný štýl. Dcéra je postačia a už ma v triede obéznych spolužiakov. Najlepšie na tom je, že na desiatu majú dva croissanty.

junova
2. apr 2019

@junova oprava piatacka

fidka79
Odpoveď bola odstránená
extempore
2. apr 2019

@junova aha.. takže silnejší človek podľa tvojej lekárky nemá nárok už ani na zdravotnú starostlivosť, že? Vie sa lekárka zaručiť, že v prípade normálnej váhy by napr. ten istý človek nemal napr. vysoký tlak? Nevie... Milujem, fakt milujem takýchto doktorov..
Čo sa týka toho sona, teda ultrazvuku, tak sa ním presvecujú aj horniny, takže žiadny strach. Ja som mala v tehotenstve krásne fotky z 3D sona a moja chudá kamoška rozmazané.. Hm?