Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
Nemoze. .....velkost 46 je obezita. Ale utesovat sa moze, cim chce...
@extempore Zrejme budes ten typ, ktory je rad, ked ho ludia len chvalia, akonahle to tak nie je, zuris. Mas potrebu cely svet o niecom presviedcat a dupat pri tom od jedu nohou a basta! Ja respektujem tvoj nazor, ze sa ti to paci, mne sa to nepaci a tym to pre mna konci. Posledne 4 strany su len o tebe, neviem, ci si si vsimla. Cize uzavriem to s tym, ak sa nieco paci tebe, ja s tym nemam problem, druhi ludia maju tiez pravo na nazor. Respektuj ho bez toho jedu, co v sebe mas
@extempore Pridavam menej lichotivu fotku danej damy - stehna ma asi tak 4 krat sirsie ako lytka. Ano je krasna
@fidka79 len preto, že to ty nechápeš, neznamená, že to tak nemôže byť. Moju obezitu ty nerieš. Zamysli sa skôr nad svojou schopnosťou empatie. Už som tu vyššie písala o mojich návykoch a aktívnom životnom štýle. Ale veď ja sa tu nemusím ospravedlňovať za nič.. končím sa vami, dámy :D
@robin_claire fíha, ty ale máš priestorovú predstavivosť!!! super! dúfam, že nerobíš na nejakej technickej pozícii : D
@robin_claire Ale na tej fotke ktoru si pridala a co som dala ja je rozdiel niekolko konfekcnych velkosti,bud ma obdobia ze chudne a pribera,alebo zeby ju na tych stihlejsich upravovali fotoshopom?.
@robin_claire no postavička ako “lusk” a ešte tu bude niekto tvrdiť, ake je to sexi. To si fakt ženy myslia, že mužom sa zastavia oči niekde pod krkom? Za toho môjho môžem s kludnym svedomím vyhlasiť, že niečo takto obézne ho nevzrušuje, ani náhodou a môže mat vlasy a tvar neviem ako krásnu.
Keďže žijem v Kanade, čo sa týka obezity tiež to tu nie je ideálne a mame tu veľa takýchto žien, aj ja mám mladé krásne kolegyne, kým nevstanu spoza stola a nevidno ich druhu polku tela. Modelky a podobne “osobnosti” ktoré nosia svoje speky ako diamanty sú pre nich ukľudnenim, že sú Ok, väčšina by prepadla depresii, keby išla na dovolenku niekde napr. do Francuzska. Tieto baby nie sú chore, sú “len” vyžraté. Mám takú známu, tu úplne vytočilo, keď jej lekári povedali, že žiaden zdravotný problém nemá je “len” tučná a nemá to spôsobené chorobou. Tiež priberá len z “vody” - Sorry, ale príjem - vydaj nepustí, ale to si obézni nikdy nepripustia
Poznám viac atraktívnych žien s kilami navyše. A ja vždy hovorím ze radšej niekoľko kíl navyše ako vyzerat ako kosť pre psa 😂 chuda ako lata žiadna rit, prsia no to vyzerá strašne.
@extempore ja len za seba... Ja cítim obrovský rozdiel medzi veľkosťou 36 a 40 - keď mám 36ku vyzerám ako modelka, aktuálne s 38-40-42 baculka krv a mlieko ako som písala... Čiže sa obávam ze podobný rozdiel bude aj medzi 42 a 46kou...
Osobne vyzerám mladšie keď som stihla, nemám nábeh na vrásky, moja mastná pleť mi aktuálne vracia co mi zobrala v mladosti🙂 možno keď budem staršia tak sa to na vraskach prejaví, ale zase botox to vyrieši keď bude treba (v prípade ze by som sa s vráskami necítila dobre🙂)
Inak jasne ze ma ta modelka (prepáč neznášam to zámestnanie influencerka, je mi jedno ci tým zarába miliardy - pre mňa sú to wanabe nič nerobiace veľké nič ľudia...(okrem tých co svoj vplyv využívajú na pozitívne veci - to ale 99% z nich nerobí) ) veľke publikum - sú to asi ženy ktoré si ňou ospravedlňuju svoju veľkosť... Inak ona ma zas geneticky šťastie na tvár, ako som písala, pri jej kilach ma vacsina žien dvojitú bradu, vypapane líčka, tvar bez tvarov...
Ano moze byt pritazliva aj 46, ale zalezi aj na vyske a proporciach. Dve zeny s rovnakou velkostou mozu vyzerat uplne inak. Od urciteho veku je podla mna lepsie mat par kg (5-10) navyse napr. kvoli vraskam na tvari, ako by malo par kg chybat. A samozrejme aj zena s velkostou 36 nemusi byt pritazliva, ak je “spatna ako noc”..zo zdravotneho hladiska je naj taky stred, ani nadvaha, ani podvyziva zdrave nie su.

@fidka79 no hurá, chválim ťa, si krásna, štíhla.. ja len, že sa vyjadruješ ako šiestačka na ZŠ... aj na ulici pokrikuješ po silných ľudoch? Lebo tak mi to pripadá... Tým vorvaňom si to úplne zabila... ale nech. Ži a nechaj žiť... A hlavne, pozor na karmu.. lebo do pol roka môžeš byť na 100 kg aj ty..