Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
@ostorha ak si pozries tu fotku par stran dozadu - tie prasacie obrovske nohy a tuto, je to cca to iste. Ono volnejsimi satami v tvare A sa toho da dost zakryt.....
@dai ako vieš, že ma obezitu? Ty si ju videla na živo? Ty vieš akú má vari výšku a váhu?
@fidka79 no vidíš 😂 ja nemám ani jednu vrasku a väčšinou používam iba kvalitný krem na tvár a nič iné. Aj mne minule povedali, že som krv a mlieko po 4 pôrode prosím pekne a to som mala smiešnych 62kil a výšku mam 165cm ale po cisárskom som bola len 2 mesiace ... Dnes sa od žien očakáva že porodia a už majú tehličky. Schudla som 3kila a každý teraz povie ci to nepreháňam, že som pp pár mes roku začala cvičiť a behať. Chytám sa za hlavu niekedy fakt, čo ľudia dokážu. Nikdy človek nevie aké to má pozadie
@robin_claire Tak ja mam taky driek ako ona stehno,ale hovorim som prisna na seba k ostatnym som zhovievavejsia,to uz nechavam na kazdeho rozhodnuti ako sa citi dobre i ked ja by som sa s tak vyraznou nadvahou nevedela ani poriadne pohybovat ,mala som co robit aby som sa po porode dala do kopy a ze bolo co robit a nebolo to lahke.,takze mam svoj vahovy strop viac ako BMI 23 mat nechcem a urobim pre to vsetko.
Neviem, kolko ma ta modelka rokov, ale na mna posobi tak okolo 40-ky. Viete niekto kolko ma rokov, zaujimalo by ma to celkom 🙂
Ja neviem čo sa tu stále rieši... narovinu, tučná žena je proste tučná, normálna žena je normálna, krv a mlieko, chudá žena je proste chudá, vychrtlina... priťažlivá môže byť tučná žena tak akurát povahou, ale sexuálne možno u 1 zo 1000 mužov... ak máš z toho mindráky, treba začať športovať a prestať sa prejedať. Toť vše... najjednoduchšie je si kúpiť o číslo väčšie oblečenie... buď frajerka, zabojuj o pekné telo, hned ti stúpne aj sebavedomie... ide leto, voda, plavky... na pláži sa koľko mužov otočí po tučnej žene s výrazom "tak túto chcem"??
@zabka1987 ja som napísala ze je obezna? Ona konkrétne? Bavíme sa všeobecne, dávame príklady ktoré poznáme... Väčšina žien s veľkosťou 46 je obežná - to je fakt... Moja mama ma 174cm, čiže patrí medzi vyššie ženy a mala celý život 38-40 veľkosť... Teraz pribrala po kortikoidoch tak jej kupujem 42-44 - píšem o žene po 60tke...
A áno, žiaľ pri našej výške (dom podobne vysoká a KO ty a aj podobne vážim) rozdiel 5 kg robí rozdiel medzi baculkou a štíhlou zenou🙂 mne inak nikto nikdy nepovedal ze by som bola tučná - po 3tom pôrode dom pritom mala 72kg... Lebo mam tiež tvar ktorá teda nazvem to tak ze vyzerá pozitivne🙂
@zabka1987 a veru ja som takéto typy postáv videla, jednoducho žiadny zadok, len val okolo pása a prsia také minimálne možno dvojky, veru nie primerané tomu bruchu. Nemôžeš posudzovať ostatné typy postáv podľa tej svojej a podľa svojej veľkosti pŕs, typov postáv je oveľa väčšie spektrum ako si asi videla...
@zabka1987 moja mama tiez, ma sice aj par kg navyse, ale skoro ziadne vrasky a tie nemala ani babka v 80 len fakt par a jasne starsia plet a to mala 60kg. Tak sa tesim, ze mam take geneticke predispozicie😃 ja zatial ani jednu vrasku, len ked sa usmejem trochu pri ociach.
@0silvia0 aj ja taku poznam, prsia mala sice b-c ale pri 160kg boli ploche a roztiahnute, obrovske brucho, uzke boky a zadok ziadny (ako proporcne k jej postave) a obrovsky podbradok. Len teda to uz bola tazka obezita vtedy.
@holubicka28 jasné, že sú aj takéto typy postáv, a nemusia mať ani 160 kg. Nie každá žena geneticky priberá do pŕs a zadku, fakt sú aj nešťastnejšie typy postáv, ktorým sa tuk ukladá hlavne do brucha, takéto ženy sa musia veľmi držať aby nevyzerali ako balóny. Skutočne najlepšie to majú typy postáv "presýpacie hodiny", tie vyzerajú fajn aj štíhle, aj plnoštíhle, ešte aj moletky su ok.
@0silvia0 obéznych žien poznám mnoho ale možno to bude v tom,ze ja vidím obezitu v úplne inej, vyššej váhe ako ty.
@fidka79 vidíš škôlku lebo napíšem, že som 4deti porodila ale predstav si zase vidíš len to co chceš lebo jedno mi zomrelo ale pres e o tomto píšem, debili ta na svk sa len potvrdila, že vidis co chceš 🥰 a predstav si, že keď mi to dovolí môj stav ešte jedno porodim. Mňa napĺňa moja rodina, nie to ako vyzerám a budem vyzerať v tvojom veku 🤪 ja žijem teraz a v prítomnosti. A v živote by som niečo také na vyššiu váhu z huby nrvypustila ako ty a vraj majte k starším úctu, iste v dnešnej dobe 😂 takejto troske, čo vidí seba ako dokonalosť
@0silvia0 aj podla mna ten typ je lepsi, lebo vrch tela maju vzdy stihly, aj ked maju 10kg navyse.
Ja mam bohuzial postavu typ jablko, vsetko do brucha, ruk, prs, chrbta..plus mam 180cm takze momentalne si pripadam ako obor😃 po porode (som teraz v 9.m) som si povedala, ze musim schudnut aj kg z 1.porodu, kedy som sa vyjedla, teraz som nastastie velmi nepribrala, ale kedze mam kg navyse uz z 1. tak mam co chudnut veru.
Normálne si predstavme ženu, ktorá a to bez ohľadu na výšku a konfekčnú veľkosť, má BMI povedzme okolo 30 a viac. Nech sa na mňa nikto nehnevá, nie je vôbec podstatné aký make up má, alebo kde si oblečenie kúpila a ako si vykračuje na opätkoch ...tak pri predstave tejto ženy vyzlečenej- naozaj nemôže byť žiadnemu mužovi do chuti. Pokiaľ sám nie je na tom rovnako alebo horšie. A to že niekde chodia aj tučnejsie ženy a nosia krátke sukne atď je čo za argument? Obezita je fyzicky neatraktívna. Napísala by som to aj inak, ale chcem byť slušná. Ja by som "tlsteho"partnera nechcela a sama by som ani neočakavala, že sa niekomu nie obéznemu podotýkam budem páčiť. A čo už by ho malo priťahovať. ? Vlniace sa záhyby, dvojitá brada..? Iste, aj povaha a charakter a intelekt je dôležitý, ale teraz riešime čisté telesne záležitosti. Gro mužov keby si malo vybrať štíhlu ženu a obéznu, tak ani nebudú uvažovať amika povaha nebude kmeňovým prvkom v ich selekcii. Pochopiteľne a akceptovateľné.
@meredith83 presne!
@zabka1987 Tvoju teóriu ti trochu vyvrátim. Nie všetky štíhle sú ako laty bez zadku a prs. Ja meriam 171 cm, moja bežná váha od 18 do 35 rokov bola 60 kg a predstav si že som mala v tomto období väčšie prsia, úzky pás a široke boky, okrúhly zadok. Teraz mám 68 kg a snažím sa schudnut na svoju pôvodnú hmotnosť. Sú rôzne typy postáv.
@fidka79 zaujímavé, že si ma hneď odsúdila, že ty by si takú škôlku doma nechcela a presbe na toto som reagovala! Ty keď chceš mať 2deti máj ale bevysmievaj sa tomu kto ich chce viac. A to, že svoju váhu si držím dlhé roky myslíš o com svedčí? Ja si svoju postavu držím, mne vysvetľovať nemusíš. Ja každé tehotenstvo 25-30kil priberiem a preto chápem tie plnšie ženy lebo ja v tehotenstve môžem krásne zdraví jest no kila idú enormne hore. Darmo prejdem aj 6km denne, pohyb mi to tiež neovplyvní. Nie každá má chuť a silu ísť za svojím cieľom a hlavne čas v tejto uponáhľanej dobe. Ú nás je jedálniček zdravý a predsa som išla hore ale mam svoju predstavu o sebe a idem za tým. No nie sne každá rovnaká, môžu v tom byť aj zdravotné problémy. Ty ich hneď odsudis ako mňa lebo pozadie nepoznáš

@zabka1987 tu nikto nepíše o chudosti že je pekná... Mne sa tiež klasické modelky - môj muž ich vola vešiaky na šaty - nepáčia (aj keď niektoré, podobne ako niektoré obežné zato nemôžu) nebavíme sa tu ani o baculkach, ale o obezite, ktorá je rovnako nepekna a nezdrava ako ta vychrtnutost... Ja keď mám veľkosť 34-36 tak mam stále prsia b-c..., čiže nie každá stihla je neforemna - toto súvisí skôr s typom postavy...