icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

zabka1987
2. apr 2019

@junova 60 pri výške 170 je normálna váha a nie štíhlost len tak mimochodom. Mam kamošku co ma 175 a 48kil a toto je ta štíhlost.

extempore
2. apr 2019

@sasa1983 už som len čakala, kedy prikvitnes do tejto diskusie... A nezabudni tu zavesiť svoje štíhle fotky 😂😂😂😂😂 atraktívne je to, čo sa komu páči... To, že väčšina mužov neprizná, že sa im páčia plné ženy ešte neznamená, že to tak nie je... Môj muž predo mnou chodil s baletkou, ktorá mala veľkosť 34... Človeka vždy vnímam ako celok - kontext duše a tela...

junova
2. apr 2019

@zabka1987 neviem ktorá z nás je mimo no na strane 11 píšeš že chudé nemajú prsia ani rit, tak som na to reagovala že majú.
A nie, 45 kg pri 175 cm nie je štíhlosť ale podvýživa. A myslím že 60 kg pri 170 cm je štíhlosť, mimochodom po pôrode som mala 55 kg a prsia zostali veľké.

junova
2. apr 2019

@zabka1987 a ako mi vysvetlis že som pri 60 kg nosila veľkosť S a podľa tvojej logiky som nebola štíhla

zabka1987
2. apr 2019

@extempore presne. Môj brat 22rocny top vyšportovaná postava, ozaj dobre vyzerá potrpí si na tom a ženy chce iba plnšie trosku. Neverila by som tomu keby mi to nepovie.
@junova predstav si ja mam 57-58kil a košík E-F 😂 a ziadne silikóny. Nevyberáj z kontextu, čo sa ti páči. A nie som chuda, mám normálnu postavu s tou váhou. A nie je 55kil ako 55kil.... Ešte tak k tomu.

zabka1987
2. apr 2019

@junova nie nebola si stihla, ja mam kíl podobne a nie som stihla mam normálnu postavu a momentálne na sebe gate xs. Obleč si rifle xxs a budeš štíhlunka. Ja som so 62kilami bola podľa každého tučná, krv a mlieko dokonca 🤪😂

dai
2. apr 2019

@zabka1987 máš to trosku pomýlené... Pri 170 cm 48kg je poriadna podvýživa - ja mam 162cm a pri 48kg som už extrémne stihla... 60kg pri 170cm je krásna baba ak akurat stihla...

ostorha
2. apr 2019

@zabka1987 Ty strasne extremy pises.ze zena s vyskou 170cm a 60 kg nie je stihla? Ja som mala v jednom zlom obdobi pri vyske 172cm 48kg a vyzerala som ako ta hystericka anorekticka Angelina Jolie nebola som stihla bola som vychrtla uz zeny s 36-38 co su zdravo stihle sa mi zdali ,,velke,,

zabka1987
2. apr 2019

@dai ale ja opisujem niekoho 🤪 panebože. Pri 170 bude stihla keď bude mať 55kil ale 60 je úplne normálna váha.

romiada
2. apr 2019

Ked tu čitam tie hadky....aj Škopkova a Konopnikova z trilogie Slunce, seno by zavideli 🤣 esteze sa na nete nedaju hadzať stoličky, lampy a televizory lebo by to tu lietalo ...

sajmiona
2. apr 2019

@junova tak to si teda bola stihla. Ja mam 173 cm a keď mám 65kil mam postavu akurát. 60kil už som dosť chudá a 48 kíl keby mam som kosť a koža. To sa vôbec nemôžete hodnotiť podľa kíl ani podľa veľkosti do tej 40/42. Nie je 40tka ako 40tka každý obchod to ma iné,, ale podľa mňa 46tka je už naozaj veľa. A nemusíte sem dávať nastajlovane fotky z instagramu nejakých amerických modeliek. Potom nejaký bulvár dá fotku co ich kdesi pristihol a skutočnosť je 100 a 1. Stačí sa pozrieť na Niku Macinsku ma 8 deti a to by podľa niektorých mala byť ako kamión keďže veľa žien sa vyhovára na deti. Nie, stačí sa hýbať a naozaj zdravšie sa stravovať a ono sa to musí odzrkadlit. Ja nechcem byť hnusná, ale naozaj sa trosilinku pozrite realite do očí a priznajte aj tie zlé stránky tých kíl naviac. A predovšetkým dbajte na tie deti. Čím vy aktívnejší život vediete tým viac zážitkov mate s nimi. Všade naokolo to vidím, že ako kila pribúdajú tak človek viac a viac posedava a nič sa mu nechce. A najviac nechápem keď vidím ako rodič ledva chodí ako kačica, vzdycha len sa ma ohnut si obut tenisky každú chvíľu a dieťaťu dáva to isté jest. Véd keď ja viem aké je to naprd mat nadváhu nebudem to robiť tomu decku. Každý je nakoniec strojcom vlastného šťastia a je to asi zbytočne sa tu vadiť

dai
2. apr 2019

@zabka1987 to nie je pravda... 60 je veľmi nízka váha na 170cm...
Nerozumiem o co ti ide - na jednej strane píšeš ze obezné sú ok, na druhej štíhlym babám že su tučné a za stihlost považuješ podvýživu...
Ako jasne ze pri nižších babach spraví 10kg v ponímaní okolia z tučnej ženy superstihlu - ja mam teraz 64 a som baculka, viem ze pri 54kg už pôsobím stihlo, pri 50kg už veľmi stihlo a pritom je to rozdiel len 14kg - rozdiel ci nosím 40 alebo 34...

sajmiona
2. apr 2019

@junova tebe patrila len prvá veta ostatné tým druhým, aby som ta ne pomýlila 🙂

zabka1987
2. apr 2019

@ostorha ale ja som napísala len prirovnanie 🙈 chápeš? Mam skoro rovnakú váhu, dokonca menšiu a teda stihla nie som a s touto váhou ani nebudem. Pri 170cm je štíhlost 55kil, 60kil je úplne normálna postava a váha.

zabka1987
2. apr 2019

@dai 60 na 170 veľmi nízka váha? Urcite nie teda. Mam skoro rovnaké miery a veľké prsia co niečo aj vážia určite a 60kil a viac mam iba v tehotenstve a dáky čas po ňom . A ja chodím behať takže žiadne také brucho že trčí z gatí a boky. Proste chuda nie som a nie pri 60 kilach a bebytahuj veci z kontextu ale keď už niečo chceš napíš to cele 🙏

zabka1987
2. apr 2019

@dai a 14 kíl je riadny rozdiel keď podľa teba to je 'iba"

zabka1987
2. apr 2019

@dai pozri si fotky že žena 170cm a aký je rozdiel 55 kíl a 60 kíl, obrovský

fidka79
Odpoveď bola odstránená
lili2207
2. apr 2019

@mareka49 aj ja mam kolegynku,ktora tie svoje kilecka vie nosit ,ako ked ona sa oblecie ze sanka dole🤩 a to nosi leginy ,uzke saty ,sukne ,kozenky ale vie to ozaj aj odprezentovat ,ziadna hlava dole a rychlo sa dostat z bodu A do bodu B 😂ona sa aj nesie a veruze sa aj vela chlapom paci😊😉 ozaj vsetko sa,zacina u nas v hlave a az potom to ostatne😉

extempore
2. apr 2019

@fidka79 viem síce, kam tým smeruješ, ale odpoviem ti. Môj muž vyzerá rovnako - teda čo sa týka postavy - 195/90. Doslova mi povedal, že si tiež vždy myslel, že sa mu páčia chudé, až kým nestretol mňa. Vraj stojím za každé jedno kilo a ani by som to nebola ja keby som schudla... A to sme sa nemuseli brať, ani nič také... Sám má požiadal o ruku a keď ma chodil hrávať do roboty na X6, tak som úplne videla ako moje podriadené až zubami škrípali od zlosti. A v deň, keď som mu oznámila, že budeme traja mi poslal do kancelárie obrovskú kyticu tulipánov... A na našom prvom spoločnom plese ma hrdo predstavoval všetkým svojim kamošom a obchodným partnerom - tri hodiny som si skoro nesadla, čo po mňa všetci chodili tancovať.. pre poniektoré hviezdy tu, som len obézny vorvaň 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

dskjhfdlkdjhl
2. apr 2019

@extempore vies, tak sa tu prezentujes ako extremne sebavedoma zena, ale zvycajne byva opak pravdou-sebavedoma zena nemusi kazdemu na pockanie dokazovat, ze je sebavedoma, ona to vie a vidia to vsetci. Inak, Tvoje vystupovanie tu, je ani to neviem nazvat, vsetkym co s Tebou nesuhlasia, musis hned vynadat a proste sa spravas ako taka kofa na trhu a este tu budes niekomu o IQ vypisovat. Myslim, ze sudny clovek si uz nazor urobil.

zabka1987
2. apr 2019

@extempore koľko máš kíl? Možno si len plnostihla a nie obezna. A stále si myslím, že niekomu kila proste idú. Moja spolužiačka plnostihla celý živiť schudla na 50kil, postava ako nie zla ale široké plecia a veľká hlava k postave, proste pekná žena sa zmenila na monštrum, ale ze fakt 😪 nejde jej ta postava vôbec.

sasa1983
2. apr 2019

@extempore ale veď Ty môžeš tiež pridať dáke svoje štíhle fotky.

extempore
2. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl prekvapuje ma, že to píšeš, ja som tu totiž nikoho neurážala, ani mu nenadávala do obéznych vorvaňov a vyžratých tlsťochov... A že som sebavedomá? To je len obrana proti hnusnému svetu... A keď sa to tak vezme, aj mám byť na čo hrdá 😘😘😘😘😘😘

extempore
2. apr 2019

@zabka1987 podľa bmi som asi ešte stále v štádiu obezity 😎

sasa1983
2. apr 2019

@extempore podľa mňa by mnohé ženy ktoré majú konfekčnú veľkosť 46 bolo veľmi rady keby mali 42, lebo rozdiel to doslova je.

sisaka
2. apr 2019

@extempore tvoj muž ma na svoju výšku úplne normalnu váhu, takze asi ťažko vyzerá rovnako ako obezna žena 🙄
Čo ma x6, tulipány a zábava spoločne s tvojou obezitou síce neviem, ale ak si tým chcela poukázať aká si žiadaná tak gratulujem

extempore
2. apr 2019

@sisaka čo zase pletieš, že môj muž vyzerá ako obézna žena? Chcela som poukázať na to, že aj žena s väčšou veľkosťou môže byť žiadaná.. lebo podľa poniektorých empatických dám v tejto diskusii by mala asi drepieť doma, ľutovať sa, držať diétu a chodiť kanálmi :D

extempore
2. apr 2019

@sasa1983 niekde som čítala, že Marilyn Monroe sa vedela v priebehu mesiaca dostať z veľkosti 42 na 46 a naopak... väčšinu života mala č. 42. Počas natáčania Some like it hot mala č. 44... Jej obnažené plagáty mali vtedy na stenách milióny mužov...

eeffka
2. apr 2019

@extempore si velmi zvlastny clovek a mas nejaky problem co si nechces priznat. Zdravo sebavedomy clovek neciti potrebu si verejne samo mastit ego, co ty robis uz peknych par stran. Je fajn ze tvoj manzel ma rad velke zeny ved aj sam je na mna obrovsky. A to je aj mozno dovod preco zijes v presvedceni aka si uzasna a neodolatelna 😁. To myslim uprimne. Mam taku svagrinu. Mala a obezna 156cm a tupujem na 46velkost ale ma muza co ma 65kil a skace okolo nej jak mopslik a ona si mysli aka je sexykocka. A mne je doplacu ked na kupku si navali na seba bikiny kde jej doslova pinda previsa cez trojuholnicky latky. Ako ok, aka je taka je ale zrkadlo ma doma snad kazdy.