icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

mircalla
3. apr 2019

Ked pozeram na tie fotky ma to motivovalo schudnut dievcata. Ja mam len 166 cm, takze kazde kilo je vidiet.

ostorha
3. apr 2019

@0silvia0 Nie si vysusena,taka utlejsia postava ale nie vysusena a vlasy mas fajne huste,ten outfit chaluparsky doverne poznam.Pozri si katalog online na handry od ZARY tam uvidis co je to vysusenost ....

0silvia0
3. apr 2019

@ostorha no veď to, mňa často veľké ženy posielajú poriadne sa najesť, pritom si akosi neuvedomujú, že pri útlej postave sa prebytočné kilogramy ukladajú do brucha a zadku. Ja som dosť disproporčná už teraz, tuk na bruchu a zadku by ma zdisproporčnil ešte viac. Okrem toho moja mama má s touto postavou kvôli svojej nedisciplíne nadváhu a nevyzerá to fakt vôbec dobre. Prsia nikde, len veľké brucho a nohy do x. Takto fakt netúžim vyzerať.

extempore
3. apr 2019

Ešte vás to baví naťahovať sa, ktorá je chudšia? Lebo ja som už dnes urobila biznis za 10 mega... 😂😂😂😂

0silvia0
3. apr 2019

@extempore a ty si si nevšimla, že neriešime, ktorá je chudšia, ale to, že na každej postave inak tie kilá vyzerajú? Jedna je vysoká s viac kilami a vyzerá chudšia ako tá, čo je nižšia s menej kilami. Či ty nečítaš, ale si polovicu domyslíš?

romiada
3. apr 2019

@0silvia0 neschudla som cielene (manzelska kriza) ......najprv som "fičala" na tom aka som štihla a potom keď som si zbadala fotky v plavkach z dovolenky mi doklaplo prečo tam tak na mňa sem tam ludia čumeli. V obleceni som bola ok. Ale v plavkach 🙈 rebra vonku, kostnate ramena ......Kamosky vyhrabali nejaku staru foto z toho obdobia a poslali mi ju.....ja zhrozena .....ze mi len nos trcal' lica prepadnute......moj muz vtedy na to povedal ze to je "too much"

dskjhfdlkdjhl
3. apr 2019

@extempore OK, Marylin mala 170lb, verime Ti. Akurat teda na to nevyzerala, na ziadnej fotke, asi retus😉

ostorha
3. apr 2019

@0silvia0 A mama je s tou nadvahou zmierena?Uz to berie tak,ze uz som stara,naco v mojom veku?,lebo aj moja mama dost nabrala a tiez po prechode,ako v tvar ma stale peknu ma 66 ale vrasky nejake brutalne nema aj pekne crty jej ostali,ona ked bola mlada bola krasna,vela ludi jej hovorilo ze sa podoba na Claudiu Cardinale ,nikdy nebola extra stihla skor plnostihla ale teraz je tiez disproporcna lebo tiez nabrala do zadku a,brucha 44 nosi teraz ale ma len 161cm,keby bola vysoka tak sa to viac strati..

romiada
3. apr 2019

@holubicka28 na tej foto je to super😉....taky ideal. Ja sa tiez uz nesnazim dostat po 2.dietati na vahu 65 co som mala pred detmi. Stacit mi bude 70 pri mojej vyske 176. Na Vianoce som mala 77kg len teraz som nabrala 2kg zo stresu a ztoho ze som bola 2 mesiace vkuse chorlava bez pohybu.

romiada
3. apr 2019

@0silvia0 uplne v pohode si aj v sirokej mikine 😉.......ale mam otazocku: "ksicht" si fotiť nechceš (som taka ista 🤣) ale tych oviec si sa pytala ci smieš zverejniť ich foto? Vieš ochrana os.udajov a GDPR....🤣🤣🤣

0silvia0
3. apr 2019

@ostorha moja mama nemá žiadnu disciplínu, ona neznáša režim, takže nie je ochotná ani cvičiť, ani sa obmedzovať v jedle, ani sa aspoň prechádzať. Jednoducho si nedá povedať, ona bola tiež kočka, štíhlučká, ale po päťdesiatke po prechode začala rapídne priberať a drží sa hesla: na starobe je najlepšie, že už nikoho nezaujíma ako vyzeráš a aj tebe je jedno ako vyzeráš... 🙄

0silvia0
3. apr 2019

@romiada pýtala som sa ich, povedali že bééééé, len neviem či to znamená áno alebo nie, tak som sa rozhodla, že to znamená áno😎

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
ostorha
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
3. apr 2019

@ostorha no a si predstav takúto telesnú konštrukciu (tenká kostra) s nadváhou 20 kg, to nemôže vyzerať dobre...

renka222
Autor odpoveď zmazal
raffaella
Autor odpoveď zmazal
ostorha
3. apr 2019

@0silvia0 Sak toto ze tvoja mamina ma uplne utlucku kostru uzucke boky,male prsia tak to zakonite len do brucha najviac pojde a nieco do zadku,koncatiny ostanu relativne stihle pri tomto type postavy. vacsinou. To ako som spominala Jane Birkin ,presne ako keby som videla jej postavu ked pozriem na tvoju maminu.A tiez ked pribrala tak zadok,brucho ,driek .

mircalla
3. apr 2019

@renka222 Prosim ta vloz mi sem jediny prispevok, kde som napisala, ze obezna je c. 42-44. Dakujem

gagik
3. apr 2019

@renka222 ja si myslim ze mas tuk ulozeny nadmerne na bruchu,co sa aj oblecenim na fotke snazis zamaskovat. a podla fotky tazko usudzovat ci sa v tvojom pripade jedna uz o obezitu,treba si BMI vyratat nad 25 je nadvaha nad 30 obezita.

0silvia0
3. apr 2019

@ostorha no a ja mám presne tento typ postavy, toto jediné som po mame zdedila, ale som viac svalnatejšia kvôli cvičeniu a mám veľkú sebadisciplínu. Ale tiež neviem vopred posúdiť, čo so mnou urobí menopauza.

renka222
Autor odpoveď zmazal
mircalla
3. apr 2019

@gagik Suhlasim, nohy pekne a stihle, ale tuk na bruchu a ziadny pas. Ale celkovo pekna postava podla mna

eeffka
3. apr 2019

@renka222 no stihla nie si, to ze mas krasne dlhe nohy je tvoj benefit ale podla bokov a zvysku tela sudim ze sa ti vsetko uklada okolo pasa, na chrbat a do ramien.

Pozrela som aj ine fotky a je to tak ako som si myslela. Obezna este nie si, ale si mlada, a casom je bohuzial tento typ ukladania tuku zdravotne najrizikovejsi.

gagik
3. apr 2019

@renka222 suhlasim s eeffka. a ak aj teraz nemas BMI este v pasme obezity tak do buducna mas velmi rizikove ukladanie tuku do oblasti brucha.

0silvia0
3. apr 2019

@eeffka
@gagik toto by mal byť typ postavy "jablko", ďalší typ postavy, ktorý si musí vo zvýšenej miere strážiť váhu.

extempore
3. apr 2019

@raffaella keby ten primár začal skákať, vytiahla by som mobil, natočila ho a zodpovedal by sa. Lekár musí za každých okolností zachovávať ľudskú dôstojnosť, je to v Charte práv pacienta. A možno vás prekvapím, ale aj silní ľudia majú ľudskú dôstojnosť....

dskjhfdlkdjhl
3. apr 2019

@extempore a ako by to pomohlo Tvojmu zdraviu?

sasa1983
3. apr 2019

@extempore juj to by si ani nestihla.

eeffka
3. apr 2019

@extempore pozri pred cca pol rokom som bola u gyndosky lebo som uz bola asi vsade lebo som dost rapidne pribrala za posledne 2-3roky. mam 42, 2 deti, mladi v prdeli 🙂,
sadla som reku co chcem, ze hormonalny profil, stitnu mam sledovanu lieky beriem, hybem sa ako doposial, jem ako doposial urcite mam zdravotny problem reku uz pomaly prechod.

ta sa tak zacala smiat az ju v kresle natriasalo, ma asi 140kg, ze tucna ste hej? no ked sa vysmiala, tak ma vyspovedala, poprezerala a potom mi oznamila ze ma pre mna 2 spravy, dobru a zlu, dobra je ze som OK a od prechodu daleko a zla ze som stara a musim menej jest alebo viac sa hybat. kukali sme na seba... ze nic ziadne riesenie nebude? no nie.

zaver: aj ma nasrala, ale presli 2mesiace a mam o 10% menej na vahe a mam taky plan to dat na 59,9 aj keby som hola mala na tej vahe stat