icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

sisaka
3. apr 2019

@extempore v tomto ti môžem dať len za pravdu. Žiaden lekár sa nesmie takto spravat k pacientovi - je jedno či je extrémne chudý, tučný, alkoholik ...

raffaella
3. apr 2019

@extempore vsetci maju dostojnost, to sem neplet. Ale ak sa niekto vyzerie tak, ze mu v nemocnici musia nariadit dietu lebo ten clovek na sebe nosi 40kg nadvahy, tak tam nie je o nicom. Alebo ho potlapkajme po chrbte, ze vsak je to ok, hlavne ziadne ostre slovo lebo nedajboze sa nas to dotkne. A ano, ja by som sa pod zem prepadla - nasrala by som sa mozno, ale v prvom rade na seba a robila by som nieco pre to, aby som vyzerala opat ako clovek. Ten doktor sa nemal v ziadnom pripade z coho spovedat, on tej pacientke 1) zachranil zivot v hodine dvanastej 2) spravit prednasku o tom, ako sa clovek ma stravovat a ze nema sa vyjest lebo mu hrozia vazne zdravotne problemy a nariadit dietu bolo v tom pripade viac ako nutne. Ale ani to zial nepomohlo, lebo to musi ist z hlavy, ze nechcem vyzerat ako slon ale ako zena.

extempore
3. apr 2019

@sasa1983 možno nie, ale s mojimi konexiami by ten primár do 48 hodín nebol primátom... Takto sa správať nesmie.
@dskjhfdlkdjhl a ako mu pomohlo to, že má ponížil?

extempore
3. apr 2019

@raffaella dalo sa to danej pacientke povedať aj slušne a v súkromí? Alebo sa musel ten felčiar zahrať na pána boha? Myslíš, že jej to zachránilo život? Dosť pochybujem

extempore
3. apr 2019

@raffaella ak máme všetci dôstojnosť, potom ju treba rešpektovať. Keby daný lekár pracoval v zariadení, ktoré riadim - má hodinovú výpoveď.

raffaella
3. apr 2019

@extempore povedal jej to slusne, ale razne. Vies, niekedy to, ze niekto ti nieoc povie priamo a bez obalu pomoze ovela viac. Ja som taky typ cloveka, ze tiez viac na mna plati ist priamo na vec, bez nejakych tutu-mutu. Hoci opacne som ten typ, ze do oci by som cloveku nepovedala aby schudol 😉 ale vysvetlila by som to jemne.

extempore
3. apr 2019

@raffaella a ten lekár môže vedieť v akom rozpoložení je tá žena? Povedať niekomu, že sa vyžral, vypapal alebo niečo podobné je príliš a slušné to teda nie je ani náhodou. Čo ak by tá žena potom vyskočila z okna? Psychika je krehká vec...

sasa1983
3. apr 2019

@extempore keby aspoň 1/10 z toho čo tvrdiš bola pravda, dávno by si nemala problém sem dať svoju fotku, napísať konkrétne veci nie všeobecné a pokiaľ má žena aspoň 1/3 z Tvojho sebavedomia a to oprávnene musí byť viac nad vecou než len slovami. Toto mesto a štát je plný pekných a úspešných vzdelaných a zcestavanych ľudí.

extempore
3. apr 2019

@sasa1983 a nemyslíš, že práve kvôli tomu sem nechcem dať svoju foto? Že vás baví sa tu pretŕčať, je váš problém...

raffaella
3. apr 2019

@extempore ano, psychika je krehka a mozeme polemizovat o tom, ci je to v ramci obav o pacientovo zdravie prilis alebo nie. Ta zena si z toho nic nerobila ale, este si srandu z toho robila ked odisiel 😉 Ale suhlasim s tebou, ze vo vseobecnosti sa doktori musia spravat slusne k pacientom a plati to aj naopak, pacient sa ma spravat slusne k doktorovi.

extempore
3. apr 2019

@raffaella tak som rada, že sme sa v niečom zhodli 😘

raffaella
3. apr 2019

@extempore 😉

mircalla
3. apr 2019

@extempore A koho zaujima, aky biznis si urobila? Sa potrebujes niecim vymyslenym pochvalit?
@renka222 Podla mna vyzeras vyborne (pozrela som si fotku predym, ako si ju zmazala, len som nemala cas napisat) a nikde som nenapisala, ze c. 42 je obezita, to som pisala o c. 46 plus.Zase viem, co som napisala. Takze peace. Na fotke si velmi sexy a pre chlapov ucite magnet, mas take tvary, co zaujmu

dskjhfdlkdjhl
3. apr 2019

@extempore pozri, ak jej to povedal slusne (tak ako tu @raffaella pise), hoci aj razne, tak ja na tom nic zle nevidim. Je urcite lepsie, ako ju nechat dalej v tom, ze je vsetko v pohode. A prestan sa tu hrat na riaditelku zemegule, nikoho nezaujimaju ani Tvoje konexie, ani biznis. Nie je nic uzasne na tom, ze mas konexie a uz vobec to nie je na chvalenie, ale to Ty zrejme nechapes.

extempore
3. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl a ty si myslíš, že tá pani sa nevidela v zrkadle? Že na to potrebuje, aby ju dr. upozornil? A vieš čo? Niektorým ľuďom musíš pohroziť až konexiami aby sa správali slušne.

dskjhfdlkdjhl
3. apr 2019

@extempore No, tipujem, ze sa v zrkadle videla, ale zjavne jej to nepomohlo, ked jedla dalej. Ja mam u lekara rada, ked sa bavim na rovinu. A nielen u lekara. A co sa tyka konexii, tak ja sa chovam slusne a keby sa mi niekto zacal vyhrazat konexiami, tak ho vysmejem. Chces niekoho prinutit, aby sa spraval slusne, ked Ty sa mu vyhrazas konexiami? Chapes ten paradox? 😉

extempore
3. apr 2019

@mircalla ešte niečo ti napíšem, keď tak bohorovne tvrdíš, že č. 46 je obezita. Sestrina švagriná odmalička hrá vodné pólo. Je to vysoká a vyšportovaná baba, samý sval, široký vyplávaný hrudný kôš. Na promócie si kupovala sako veľ. 46... Idem jej teda napísať, že je obézna 😂😂😂😂😂😂😂

mircalla
3. apr 2019

@extempore ta vysportovanost ale asi nebude tvoj pripad, ze?

extempore
3. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl bola by som rada, keby tu už aspoň jedna z vás jedovatých pochopila, že ak je človek silný, to ešte neznamená, že žerie... Mne keby dr. pri mojom nízkom kalorickom príjme a nefungujúcej štítnej žľaze a ďalších veciach povie, že som sa vyžrala, tak mu poviem od srdca... lebo lekári by prví mali vedieť, že každý človek je iný. Niekto môže o jedenástej večer zožrať chleby vo vajci a schudne, iný si dá grep a priberie... Ale to niekto, kto dostal do vienka štíhlosť, nikdy nepochopí. Ja som samú seba prijala takú, aká som. Doslova niekedy vidím, že keď mi už niekto nemá čo vyhodiť na oči, tak je to postava. Mne je tých ľudí ľúto... Lebo život nie je o kilách. A aby som niekoho nazývala obéznym vorvaňom a pod. je už dosť cez čiaru. Ale na anonymnom fóre sa ľahko kydá, však? Nikto z nás nemôže vedieť ako dopadne. Aké choroby, úrazy, lieky alebo psychické problémy prídu... A kilá pôjdu rapídne hore. Mňa môj muž miluje aj s kilami a viem, že by ma nikdy nepodviedol.. nezniesla by som pocit, že ak priberiem zopár kíl tak ma opustí... A ani ja jeho by dom neopustila, nech by mal aj pol tony...

extempore
3. apr 2019

@mircalla vyšportovaná nie som, môžeš byť v kľude... Ale ani nevysedávam pred Tv s čipsami...

extempore
3. apr 2019

@mircalla tak ako, je obézna alebo nie?

mircalla
3. apr 2019

@extempore ak ma siroky hrudnik a plecia z plavania, vrch moze byt aj c. 46. Ak nosi c. 46 aj nohavice, ano, je obezna

raffaella
3. apr 2019

@extempore aj moja sestra má kvôli SZ obezitu. Hoci má nastavenú liečbu, schudnúť nevie. Tiež si myslím, že pokiaľ človek nevie čo je za obezitou tak nemá súdiť. Iné je obezita kvôli prezieraniu a lenivosti a iné je keď sú za tým vážne zdravotné problémy s ktorými sa proste schudnúť nedá.

blontimka
3. apr 2019

@raffaella súhlasím. Známa nielen že nevie schudnúť. Nedarí sa ani otehotnieť....

sasa1983
3. apr 2019

@extempore je viac plnoštihla..

eliska13
3. apr 2019

@mircalla vyzeráš veľmi dobre na tej poslednej dosť aj tá blúzka a rifle skresľujú, ale tak jasne, že oproti prvým je to rozdiel

raffaella
3. apr 2019

@blontimka mne prednedávnom známa hovorila vo výťahu, že nevie otehotnieť kvôli obezite a ďalšia kvôli obezite stratila menzes. Ozaj to je najmä zdravotný problém ako estetický.

blontimka
3. apr 2019

@raffaella tak ona je taká 42. Len predtým bola 34-36.. nejde no....ma to mrzí aj za ňu, lebo viem, že kvôli dieťaťu by urobila hocico

raffaella
3. apr 2019

@blontimka tak to hej, to sú smutné veci 😔

junova
3. apr 2019

Ono je najma nebezpečna brušná obezita. Vtedy obrastaju tukom aj v orgány v tele, najmä môže nastať steatoza (tukovatenie) pečene. To môže viesť ku cirhoze. Nejde ani tak o estetický problém, každému sa páči niečo iné. Najväčší problém obezity sú zdravotne rizika. Samozrejme diabetes alebo infarkt môže dostať aj chudý človek. Avšak štatisticky je vyššia pravdepodobnosť u obezneho človeka.