Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
@extempore ty mi pripomínas tými pribehmi moju kolegynu. Ale tak ta je morbidne obezna a kvôli tomu nemá ani deti, nemôže. No ale k pointe. Stále tvrdí, že nič neje, že je stále v kalorickom deficite, že priberá lebo ma nejakú poruchu pečeňového enzýmu (?). Ale ze vidam tie raňajky co do seba dlavi, to jej akosi nedochádza. Len z tých by som dokázala fungovať celý deň 🤣
@extempore Dovolila som si pozriet tvoj bazar a nasla som oblecenie vo velkosti 50-52. Ked pozriem tie saka a obrovske rifle tak prepac, toto nemoze byt vseobecne pritazlive. Asi sa len bojis priznat si pravdu a falosnym sebavedomim zakryvas nieco, co boli. Lebo ja viem ake je to mat 73kg pri 160cm.a viem, ako som vyzerala, aku mizernu kondicku som mala a ako som tuzila schudnut.a uz to bola vysoka nadvaha, pritom som nosila 42ku. Ak jes naozaj tak malo a mas takuto nadvahu navstiv doktora. Ale normalneho a priznaj mu aj to, co nam tu nepriznas. A mozno potom to pojde. Garantujem ti, ze ak si pritazliva pre muza teraz, budes pre neho urcite pritazliva aj ked 30kg schudnes. Dobre srdce a povaha ti ostane, len budes mat nadej, ze ti bedrove klby vydrzia do dospelosti tvojich deti... Myslim to uprimne v dobrom, na BMW mam tiez a milionove obchody riesim bezne ;)
@extempore Takze nie c. 46 ako pises, ale c. 50 az c. 54
Vsetko veci ako vrece zemiakov - obrovske, neforemne lacne handry. Asi by bolo uz nacase skoncis z rozpravockami o tom, ako nic nejes, ako mal manzel baletku priatelku ci ako dnes zarobila 10 miliionov. A najma s tou hlavnou - aka si krasna.
Pridavam par rozmerov
Úplne nové džínsy značky C&A, veľ. 54. Majú ešte visačky. Pôvodná cena 29 eur.
Miery:
dĺžka: 107 cm
boky: 67 cm x 2
pás: 62 cm x 2
Strih píšu skinny, ale je to skôr boyfriend.
Cize boky 134 cm, pas 124 cm.......naozaj naozaj nie je obezna...kdezeeeee
Zeny, ja teda musim povedat, ze ma @extempore naozaj nijako neocarila, v realnom zivote by som nemala zaujem ju stretnut, ale toto uz trochu prehanate, nie?
@rohypnol1 len preto, že mám v bazáre oblečenie nejakej veľkosti ešte neznamená, že takú veľkosť aj nosím .. ale dedukcia na úrovni 😂😂😂 keby si čítala aj príspevky predtým, tak by si vedela, že doktorov mám pochodených - a inak, fakt díky, bez teba by som neprišla na to, že to treba. A moje bedrové kĺby sú ok, ale vďaka za snahu...omg
@robin_claire cítiš sa lepšie? Naozaj? Som rada .. veci v bazáre nie sú po mne... Okrem tých béžových šiat. Ale som rada, že ste sa pobavili 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

@extempore Ty aj citas, co Ti kto pise? Ja som Ti do ziadnych nenadavala, tak sa tu nenavazaj.