Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?
Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?
@robin_claire vieš čo? Áno, omieľaj si, stále to isté dokola .. predávam aj detské veci... Aj tie podľa teba nosím???? Veľa žien tu má v bazáre veci, ktoré predáva celej rodine, po matke, sestre...
@extempore tak vieš, baby sú fakt zle. Ale prezentujes sa tu ako neviem aká úspešná žena a potom človek vidí takko a ca a prapodivne kabelky. Nikto sa ta nepýtal ani aké máš auto, ani koľko a v čom zarábas. Sama tu vyťahujes také veci úplne mimo temu, že som prekvapena. Neviem, čo komu a načo potrebuješ ukazovať a dokazovať. Však to vôbec za to nestojí nastojcivo presviedčať bandu úplne neznámych internetových osôb o tom, ako sa mam dobre, alebo ci mam pravdu 🤣. Z toho sa ani nenajes, ani žiadnu medailu za to nezískas.
@fidka79 ako nehnevaj sa ty, ale ženy tu predávajú aj o eľa, oveľa horšie veci. Ja mám toho strašne veľa, potrebujem sa toho zbaviť tak to posúvam za facku ďalej.. nečakám, že na tom zarobím... Ségra bola na pnke, mala čas, tak to nafotila, aj veci čo jej dali na predaj klientky z krízového centra. Takže ste vedľa ako jedľa....Konkrétne na tej kabelke bola rúčka prasknutá na dvoch miestach asi pol cm... To sa dá v pohode opraviť. Inak, pripadá mi to tak, že už chcete za každú cenu ublížiť, kopnúť si, raniť... A keď to už nijako nejde, tak už vyťahujete aj veci z bazára. Je to podľa mňa totálne pod úroveň a vypovedá to o charaktere ..
@extempore zopakujem otazku: Pokial su to neni tvoje veci, preco pises v inzeratoch, kolko si ich nosila?
@robin_claire inzeráty nahadzovala moja sestra, veci sú jej klientky/klientiek v krízovom centre pre týrané ženy. Sestra písala z môjho konta, vôbec sme vtedy nevedeli ako sa píšu také inzeráty... Mrkla iné inzeráty, no tak to asi napísala v prvej osobe. Inak, čo sa týka tých veľkých riflí - kúpila si ich za pár šupov jej klientka tiež niekde v bazáre - keď bola tehotná s dvojičkami .. nemala na tehotenské rifle - tak si kúpila veľké normálne a chcela si na bruchu všiť gumičky. Lenže už to nestihla, jej muž ju dobil a predčasné porodila na v 29 TT. A ak by zas niektorá chcela špárať, že prečo si ich nepredala sama tak to sú ženy na sociálnom dne - nielenže nemajú internet, ony nemajú ani mobil... Ale hej, kydajte, kydajte aj keď nemáte ani len tušenia o veciach... Svet častokrát nie je taký, ako vyzerá.... Už asi ani nemám silu ani chuť vám tu čokoľvek písať. Ja sa naozaj nejako vyviňovať nemusím, moje svedomie je čisté. Ak sa niekomu nepáči veľkosť môjho zadku - nech sa mi vyhýba. Bodka! 😘😘😘😘😘😘
@extempore Veci su klientiek tvojej sestry v krizovom centre, Teraz ti nieco poviem. "Klientky" v krizovom centre (zhodou okolnosit vstky XXL, aka nahoda) nepredavaj veci za 40-50 eur....Takoto zeny, su tie, ktorym sa veci daruju. Nedavno sme mali v praci pre taketo centrum zbierku - od oblecenia, po kozmetiku a ZAKLADNe potreby....
Takze uz ozaj prestan klamat, tie klamstva su ozaj lacne a ubohe. Ak mi chces tvrdit, ze veci su kupili zeny z krizoveho centra za par eur ako pises a ty ich predavas teraz za mnohonasobne viac (sumy tam mas ozaj znacne) - pises, ze ich ich nosila a pri KAZDOM uvadzas aj povodnu predajnu cenu, pricom su vsetky nadmerne velkosti - asi si robis prdel, ze toto ti niekto zozerie
Uz sa maximalne zamotavas do tychto lzi....Vsetko obezne zeny z kruzovych centier, predavaju veci za horibilne ceny(ale kupili lacno, ako pises), ktore si ty nosila a zaroven vies aj nakupnu cenu - sa ukludni. Taketo zeny nebude zarabat na modrom koniku a predavat veci za taketo ceny
A fakt nechapem, ze nemas najmensie zabrany nehorazne klamat. Ono bohuzial, tie tvoje klamstva maju trhliny a su postavene na hrani ludom na city na vymyslenych historkach, co som ti prave logickymi argementami ukazala. Kludne na svoje klamstva este zneuzijes krizove centrum, utyranu zenu atd aby to vyznelo pre teba lepsie. Fuj.
@mircalla čo sa tam predáva za 40-50€? Daj jeden inzerát. Tie veci sú po pár eur. Si ok? Či stihomam a jed ťa už načisto ovládol? Prečítaj si pár príspevkov dozadu, hlavne ten prvý dnešný a hlavne - čítať s porozumením sa učia deti v prvom ročníku na ZŠ... Sú to veci asi len jednej klientky, neviem isto, ja som to nenahadzovala. Keď sa náhodou predajú, peniaze nejdú mne... Ja nikoho nezneužívam, týmto ma vyložene urážaš. Idem napísať adminovi, toto už fakt prekročilo všetky medze...
@extempore nech sa paci napis....opat si si prisposobila pravdu. Uz je to len jedna,nie viacere. Admin sa urcite bude divit, ze predavas veci niekoho ineho a zaroven pises kolkokrat si ich mala oblecene...chod to radsej rychlo zmenit. A mas pravdu, ceny menej, niekrore si stihla znizit. O tom, peniaze idu tebe nepisem, pisem o tom, ze klames aj s celym krizovym centrom
Priznam sa, ze som si @extempore "prelustrovala" este ovela skor, ako sa tu zacali vytahovat veci z jej bazara, mrkla som aj starsie temy, lebo nick mi bol znamy, mrkla som aj jej blog, takze ja mam velmi presnu predstavu o tejto osobe, dokonca mozno lepsiu, ako by si ona priala. Ale taketo vytahovanie zo starych tem, z bazara-to mi nepripada fer. Vcera som sa aj k tomu vyjadrila. Ale teda musim napisat, ze ona prekonala vsetky moje ocakavania a jedine prirovnanie mam asi k psovi, co sa toci za svojim chvostom a neustale sa ho snazi chytit. Navyse sa teraz este snazi urobit zo seba matku Terezu, len ma smolu, tu jej uz nik neuveri, lebo napisala tolko hluposti, takym neuveritelne neprijemnym, miestami malomestiackym, sposobom, ze uz je v podstate kazdemu ukradnuta.
@extempore Zacni premyslat pri pisani, prestan sa tu vyhrazat, vyvysovat, je to uz trapne. Kludne maj vsetky svoje kila, nam je to jedno-my ich nenosime, pred nami sa nemusis obhajovat, ani pisat aka si krasna. My sme cudzi ludia, ktori sa Ti snazili nieco vyysvetlit, ale v podstate Ta nebudeme ani kontrolovat, ani nutit k inemu sposobu zivota-toto je len virtualita.
@extempore zacni byt uprimna najma k tebe....
@dskjhfdlkdjhl to vystihla
@dskjhfdlkdjhl prosím ťa pekne - v blogu dokopy nič nemám - jeden zdieľaný článok... Neviem čo si toľko lustrovala, ale ok. Neviem čím robím zo seba Matku Terézia. A ak som ti taká ukradnutá - nuž - nereaguj! Ja som nikomu nič neurobila, nikoho som neurážala, na rozdiel od niektorých diskutujúcich. Nepoznáš má, písala si, že ma ani nechceš spoznať, ok, akceptujem.
Odpoved na otazku:
zena s velkostou 46 sa moze pacit velmi uzkej skupine chlapov - ved su rozne uchylky 😉
Reci typu “nic nejem a priberam” - hovadina - mala som tu cest vidiet co to spasa - na ranajky da jedlo, co mne vystaci na cely den. Ak by to bola pravda, tak s prepacenim v koncentraku by boli vsetci krasne baculati - blby priklad, viem, ale vystihol trapnost vyhovorky...
@kosicanka1 to, že sa niekomu páči plnoštíhla žena je úchylka? 😂😂😂😂😂 Čo sa tu ja dnes všetko nedozviem... 😀😀😀😀😀😀😀😀 Zas len tie isté trápne drísty dookola - koncentrák to zaklincoval
@extempore Ukludni sa, zamysli sa a potom pis, doporucujem tento postup pouzivat aj v realnom kontakte.
@kosicanka1 ano, s tym koncentrakom je to sice priklad morbidny, ale pravdivy. Pretoze neexistuje priberanie, pokial mas nizsi energeticky prijem, ako vydaj. Ano, je mnozstvo obeznych ludi, ktori tvrdia, ze jedia velmi malo a nemozu schudnut - a moze to byt pravda. Pretoze subezne maju aj strasne nizky energeticky vydaj. Jednak sa malo hybu a tiez maju malo svalovej hmoty.
@dskjhfdlkdjhl ďakujem veľmi pekne za radu... 😂😂😂😂😂😂😂😂
@kosicanka1 nemyslíš, že je to otázka vkusu???? Choď povedať môjmu mužovi, že je vlastne úchylák, ty chúďatko! 😁😁😁😁😁😁😁
@extempore ahoj.... Čítala som príspevky a fakt sa mi už prestalo páčiť akým smerom sa to vyvíja - osobne urážky kvôli vzhľadu fakt neznášam... Jedno je objektívna pravda, druhé nejaká pomyslena cyber šikana kvôli hmotnosti (keby sa niečo takéto dialo v reále asi by som bola medzi prvými ktorý by si ta zastali)
Na druhej strane co ty dávaš sa tiež len tak nevidi:( uvedom si ze si toho napísala veľmi veľa o sebe a fakt na základe info co máš sa dá zistiť kto si, kde pracuješ a keďže máš na nete aj fotky, ako vyzeráš... A to zďaleka nekoresponduje s tým co pises:( mne prídeš ako ublíženia duša ktorá sa snaží všetkých ale hlavne sama seba presvedčiť niečo o nejakom vyfabulovanom svete... Ja som aj na linkedine a teda vidím co robíš, v tejto diskusii poznám osobne najmenej 1 osobu ktorá je vyššie postavená ako ty... A teda zďaleka neriadi vesmír ako ty pises:( vyznievajú tie reči veľmi nedôveryhodne až klamlivo a teda pre mňa sa táto diskusia dostala do bodu síce zábavného z pohľadu publika, z pohľadu zúčastnených by som to ale asi už celé pomazala:( a to hranie na city o rakovine, krízových centrách a pod. Fakt nie je pekne - uvedom si ze sú tu ženy ktoré si dane prežili a tie príspevky vnímajú ako hrubé a vrcholné netaktne v spojení s tak povrchnou témou akou je vzhľad...
Pekný deň všetkým, hlavne nech je kazdy spokojný v svojej kozí a v svojom živote....

@extempore jasne, preto pises pri vsetkom, ze si to mala 1-2 krat pripadne par krat oblecene....este dake dalsie klamstvo?