icon

Je žena s konfekčnou veľkosťou 46 príťažlivá?

mareka49
24. mar 2019

Ahojte, uz dlho bojujem s nadvahou roznymi sposobmi a nedari sa mi..Rozmysla som, ze prestanem tak urputne na to mysliet a zacnem sa mat trochu viac rada aj s kilami navyse. Ked budem spokojnejsia, myslim, ze kila pojdu lahsie dolu. Nemyslim, ze to budem ignorovat ale naucim sa s tym lepsie zit, troska sa vyrovnat. Pomohol niktorej z vas takyto pristup? Rada by som sa pekne obliekala,ale stale sa len snazim zakryt to ci ono..zienky s podobnou velkostou, kde a ako sa obliekate? Myslim, obchod, vzory, typy, kde hladate inspiraciu? Ako kombinujete? Zadok a stehna nie su stihle, ale brucho je moj najvacsi problem. Ako si pomoct, citit sa sebavedomejsie a hladat cestu k zhodeniu par kil menej drasticku?

dskjhfdlkdjhl
4. apr 2019

@0silvia0 joj, tak toto by musel jedine slepy napisat, tie fotky su uplne perfektny dokaz toho, ze kila pridavaju na veku a darmo sa niekto aj o zem hodi, je to tak😉
@petraslov klobuk dolu, perfektne si to dala a isto das znovu👍

mircalla
4. apr 2019

@petraslov ty to das

petraslov
4. apr 2019

@xxxkatka to aj patrične som, roky som sa sama pred sebou má kadečo vyhovárala a bola so sebou spokojná a vravela si však čo, mám všetko, prácu, domov, rodinu, zdravie a ostatné je pase až kým mi ta nešťastná mužova nevera neotvorila oči a ja som začala v prvom rade pozerať na to kde som urobila chybu. Stačil jediný triezvy pohľad do zrkadla a bolo mi to jasné. To chudnutie zas až tak veľmi nebolelo, keď si to tak spätne premietam v hlave a hlavne išlo o to, že som pohybom zahanala depresiu ktorá prišla po priznaní sa k nevere. Až vtedy som vlastne začala žiť aj pre seba.

petraslov
4. apr 2019

@0silvia0 tak to dúfam nie lebo to by už bolo trochu obrátené naruby ak by to niekto začal tvrdiť

0silvia0
4. apr 2019

@petraslov
@dskjhfdlkdjhl no tak všetko je možné, kopa žien v tejto diskusii túto veľkosť obhajovala ako nie až takú hroznú, takže...
Ale inak ťa obdivujem aj za to, ako si to dala, aj ako si sa popasovala s krízou vo vzťahu, to bolo asi aj ťažšie ako chudnutie. Držím palce!

petraslov
4. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl
@mircalla dievčatá ďakujem naozaj, ja fakt dúfam a verím, že sa mi to znovu podarí, už len čakám, nech sa oteplí trochu viac, aby som mohla aj s malou chodiť na bicykli krížom-krážom. Kúpila som jej polohovatelnu cyklosedačku vhodnú od 9 mesiacov aby tam mohla aj zdriemnuť a budeme bicyklovať ostošesť 😀

petraslov
4. apr 2019

@0silvia0 nebolo to ľahké obdobie ale zvládli sme to všetci spolu každý z nás si uvedomil kde urobil chybu a určil si priority. Nové priority, vďaka ktorým máme doma to malé potešenie menom Ninka 😉

petraslov
4. apr 2019

Ono vsetko sa dá len stačí trochu chcieť a neklamať samu seba že takto je to v poriadku lebo nie je. Čo ma ale štve najviac sú moje bedrové kĺby ktoré dlhoročnou obezitou dostali pekne na frak a teraz ma častokrát pri istom druhu cvičenia nepočúvaju a praskaju ako divé. Úplne som ich nadváhou vysušila 😱

mircalla
4. apr 2019

@petraslov Urcite, si aj pre mna inspiracia. Najma to spevnenie. Ja som behala, ale uz dlho nie

mircalla
4. apr 2019

@petraslov Obcas ano, ale nerobim to uz pravidelne, raz za 2 tyzdne. Potrebujem okrem stravy aj spevnit

petraslov
4. apr 2019

@mircalla budem šťastná ako blcha ak budem v tvojom veku vyzerať ako ty 😊

xxxkatka
4. apr 2019

@petraslov uzasne, ze si si spravila skvelu postavu a aj vyriesila rodinny problem. Ono pozriet sa na problem triezvo, bez ruzovych okuliarov byva ta najväcsia prekazka. A ty si ju zdolala skvelo 🙂 Ak sa mozem spytat, co si cvicila? Ja som nepotrebovala sice chudnut, ale spevnit postavu riadne. Dala som sa na power jogu, tak zvazujem ci k tomu este nieco nedat.

extempore
5. apr 2019

@dskjhfdlkdjhl tejto dáme na veku pridával nemožný účes a oblečenie, nie kilá... A chlap, ktorý podvedie raz, podvedie aj znova - bez ohľadu na váhu. Je to otázka charakteru...

petraslov
5. apr 2019

@xxxkatka ja som hlavne plávala, zo začiatku som chodila 5-6 krát do týždňa a po dvoch týždňoch začala váha klesať automaticky aj telo pevnieť keďže sa zapájajú do pohybu všetky svaly. Časom som pridala bicykel a korčule, v zime sme chodili často lyžovať. Upravila stravu, nie nejako drasticky, jedla som vlastne všetko okrem pečiva a sladkého, samozrejme vo veľmi malých množstvách aby bol výdaj vyšší ako príjem. To bolo celé, nič špeciálne som na spevnenie nepotrebovala. Občas len nejaké cviky čo som si našla na internete ale to ma veľmi nebavilo.

petraslov
5. apr 2019

@extempore tak s týmto nesúhlasím, mám aj iné fotky kde nemám až taký nemožný účes ani oblečenie (možno som zvolila zlú fotku), a teda tie kilá aj napriek tomu zo mňa robili tetku Betku. A áno, pravdu máš, že o charaktere je veľa vecí u človeka a keďže môj muž charakter je, tak sa mi s tým priznal sám a ja som sa to nemusela vôbec nikdy dozvedieť, keby nechcel. A sú aj chlapi, si predstav, ktorí musia zlyhať na plnej čiare, aby dozreli a uvedomili si isté veci v živote. A paradoxne je to teraz naopak, nie ja mám strach, že to urobí znovu (to už neriešim, som si to v sebe uzavrela, jasné že mu už nebudem nikdy tak veriť ako predtým, ale sú pre mňa dôležitejšie veci ako myslieť na to či to urobí znovu alebo nie a ak áno, tak vie, o čo by prišiel), ale tentoraz sa on bojí toho, že by som mohla niekoho stretnúť, keďže chlapi sa teraz za mnou obzerajú, ale na to ja zvysoka kašlem.

petraslov
5. apr 2019

@extempore a mimochodom, na základe čoho ty tvrdíš, že chlap čo podviedol raz, to urobí znovu? Vychádzaš z vlastnej skúsenosti alebo zo všeobecných štatistík? Nikde nie je napísané, že sa to stať zákonite musí. Môže ale nemusí. Ako som povedala, toto je pre mňa pasé, nemám potrebu to viac riešiť ani sa v tom pitvať. HOWK!!!

fidka79
Autor odpoveď zmazal
xxxkatka
5. apr 2019

@petraslov Dakujem 🙂 To plavanie mozem zaradit, dobry napad 🙂

extempore
5. apr 2019

@petraslov vychádzam z toho, že ak ťa chlap podvedie, je jedno z akého dôvodu, tak mu niečo chýba alebo má niečoho až príliš - je to od dobroty... Btw, ty si bola aj nejako uzrozumená z tým, že to urobil kvôli tvojej váhe?

extempore
5. apr 2019

@fidka79 do tváre si fakt mega krásna 👌👌👌

fidka79
Autor odpoveď zmazal
fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
fidka79
Odpoveď bola odstránená
petraslov
5. apr 2019

@extempore ano sám mi povedal, že som ho jednoducho prestala priťahovať ako žena, lebo som príliš pribrala a stratila svoju ženskosť, že som začala byť nemotorna v posteli a prestala mu voňať. Samozrejme sme mali svoj podiel viny na tom obaja ale boli tam aj iné (menej podstatné) veci, ale hlavnou bol môj vzhľad.

mircalla
5. apr 2019

@extempore Myslim, ze realne fotky tu dost dobre reprezentovali statistiku, co sa komu paci. Obyvam sa, ze vsetkym tu jednotne sa pacili tie stihle varianty, takze presne ako v realnom zivote, ludia s nadvahou sa pacia velmi malemu poctu ludi, v tejto diskusii jednoznacne vyhrali stihle a pevne tela, v realite je to rovnako. To je proste fakt.

extempore
5. apr 2019

@fidka79 ak si si nevšimla, tak som ťa pochválila... Ale ty zas len prskáš zlobu ☹️ mňa s obéznou veľrybou ani s veľ.52 nedojmeš.... Ja v živote vyznávať trochu iné hodnoty ako je kult tela a nepotrebujem si honiť ego tým, že budem uverejňovať svoje, akože pekné, fotky na fóre, kde má budú frustrované maminy nekriticky chváliť. Pekný večer želám a menej zloby. A tiež ti želám, aby si zo svojich detí vychovala menej povrchných ľudí ako si ty sama... 😘😘😘

petraslov
5. apr 2019

@fidka79 kočka 😊

petraslov
5. apr 2019

@xxxkatka to pomáha určite 😊