icon

Jedálniček na chudnutie bez použitia kalorických tabuliek

26. sep 2025

Ahojte, odporučte mi niekoho dobrého kto mi zostaví jedalnicek na chudnutie. A prosím neodporucajte mi kalorické tabuľky, tie ma nebavia a nemam na to cas a mam voči nim úplnú averziu

berenika39
26. sep 2025

A jak budeš vědět, jestli jsi v kalorickém deficitu? Nechci, nebudu, nemám čas, mám averzi.
Nejdůležitější je hlava - chci, budu, mám čas, budu konzistentní a budu se snažit.
Držím palce.

anonym_c87727
26. sep 2025

Zuzana Vrasova zo Senca.

anonym_f7a71e
26. sep 2025

AI
A zadarmo

deedol
26. sep 2025
@anonym_f7a71e

AI
A zadarmo

@anonym_f7a71e ai to sle robi zle, mam to vyskusane, ze dava zle vypocty. Napr chces 1400kcal a ona ti da 900.

Ivana mahelova - ma aj recepty na webe, skus pozriet

anonym_20b8e7
26. sep 2025

@anonym_autor napriklad tento Keto jedalnicek dost pomaha, ale nie super velke porcie:

https://www.easydiet.sk/produkty/keto?gad_sourc...

anonym_19aec5
26. sep 2025

Dnes nejedz nič a pi len vodu.
Zajtra to co dnes
Pozajtra tak ako v 1.den atď. ;)

biba_18
26. sep 2025

a koľko mi za to dáš?

terez24
27. sep 2025

Ivana Maheľová 🙂, skvelá odborníčka

janka_266
27. sep 2025

Obetujte jeden deň a zostavte si jedalnicek s kalorickými tabuľkami na týždeň. Budete tam mat čo jedavate a budete v deficite. Keď vám to nevude vyhovovať, len tomu zas obetujete hodinu s upravíte deň, ktorý nevyhovuje

biba_18
27. sep 2025

@janka_266 ale ona to nechce, nebude, nemá čas, má averziu… 🤷‍♀️

kiki68
27. sep 2025

Skus Chillin Fitness, najdes na insta/ fb. Ma super jedalnicky. Ja som pri jej jedalnicku dala dole 10kg, samozrejme aj cvicenia. Proste poporodne kilecka a este nieco k nim islo prec

sense
27. sep 2025

Fitlavia či zanzisan má vo výzvach aj jedálnicky, takisto nájdeš na nete veľa nutricnCh poradcov, alebo pozri na insta kajusbonuss, ťa robí aj tuším aj na mieru aj na herohero. Samozrejme nie zadarmo a vážiť jedlo budeš musieť aj tak

autor
27. sep 2025
@deedol

@anonym_f7a71e ai to sle robi zle, mam to vyskusane, ze dava zle vypocty. Napr chces 1400kcal a ona ti da 900.

Ivana mahelova - ma aj recepty na webe, skus pozriet

@deedol dakujem, pozriem. Mam aj jej knihy

autor
27. sep 2025
@anonym_19aec5

Dnes nejedz nič a pi len vodu.
Zajtra to co dnes
Pozajtra tak ako v 1.den atď. ;)

@anonym_19aec5 pomohol ti tento komentár? Lebo mne nie

autor
27. sep 2025
@biba_18

a koľko mi za to dáš?

@biba_18 su výživový poradca? Vyznáš sa v tom? Zaplatim kludne aj 500 e ale odborníkovi 😉

autor
27. sep 2025
@sense

Fitlavia či zanzisan má vo výzvach aj jedálnicky, takisto nájdeš na nete veľa nutricnCh poradcov, alebo pozri na insta kajusbonuss, ťa robí aj tuším aj na mieru aj na herohero. Samozrejme nie zadarmo a vážiť jedlo budeš musieť aj tak

@sense vázenie mi nevadí, ale zapisovať nebudem

autor
27. sep 2025
@kiki68

Skus Chillin Fitness, najdes na insta/ fb. Ma super jedalnicky. Ja som pri jej jedalnicku dala dole 10kg, samozrejme aj cvicenia. Proste poporodne kilecka a este nieco k nim islo prec

@kiki68 dakujem pozriem

deedol
27. sep 2025
@kiki68

@kiki68 nenasla som na ig 😕 urcite sa vola tak?

autor
27. sep 2025

@kiki68 uz som ju oslovila, dakujem 🙂

janka_266
27. sep 2025
@biba_18

@janka_266 ale ona to nechce, nebude, nemá čas, má averziu… 🤷‍♀️

Rýchlo, zdravo a chutne mali knihu, kde bol jedalnicek na asi 30 dni a na 1500 kcal
@biba_18 ja že jej vadí každodenne zapisovanie 😀

deedol
27. sep 2025

@kiki68 diky uz som nasla 🙂

zuzubb007
27. sep 2025

Netreba ti ani kalorické tabuľky, ani vyhadzovať peniaze za výživových poradcov, za dva týždne budeš vedieť čo má koľko kalórií, čiže dáš si jogurt 200 kalórií, dáš si banán 100 kalórií, mäso zo zemiakmi, ryžou 500 kalórií, koláč 300 kalórií ja automaticky viem asi koľko zjem ani to neratam a roky si držím vahu, chces povedať, že budeš celý deň štát v kuchyni a pripravovať si jedla, keď nezvládas rátať, zabudni, že toto budeš robiť a variť nonstop

kiki68
27. sep 2025
@zuzubb007

Netreba ti ani kalorické tabuľky, ani vyhadzovať peniaze za výživových poradcov, za dva týždne budeš vedieť čo má koľko kalórií, čiže dáš si jogurt 200 kalórií, dáš si banán 100 kalórií, mäso zo zemiakmi, ryžou 500 kalórií, koláč 300 kalórií ja automaticky viem asi koľko zjem ani to neratam a roky si držím vahu, chces povedať, že budeš celý deň štát v kuchyni a pripravovať si jedla, keď nezvládas rátať, zabudni, že toto budeš robiť a variť nonstop

@zuzubb007 ako mam to podobne, ale kopec ludi si nevie samo pomoct a potrebuje navod. Co vobec maju jest.