Jedálniček pre kontrolu kalórií
Ahojte, nepodelite sa niektoré s jedálničkom ako vyzerá taký 1 deň čo jete v prípade ak si celkom strážite stravu - nejak 1900 - 2000 kcal 🙂
Napíšem ti, čo som mala včera, snažím sa prijímať tých 2100 kcal.
Raňajky - plnená tortilla s vajíčkom, jogurtovy dressing, zelenina (plnená bola vajíčkom, šunkou, tvaruzkami)
Desiata - ovocie
Obed - rib eye steak, fazuľky, cesnakové maslo, zemiaky pečene
Olovrant - banán pred tréningom, po tréningu proteín
Večera - grilovaný losos so šalátom. Šaláty sa snažím robiť také kalorickejsie - veľa orieškov, semien, olej...
Ja jem co mam aktualne v chladnicke, co mame doma, co jedia ostatni kedze odmietam varit 10 jedal kazdemu, jem to co aktualne maju niekde v akcii
Absolutne nepotrebujes jedalnicky toboz aby si zato este platila
Raňajky: mozzarella/varené vajíčka/cottage cheese+ zelenina+ 1rozok dokopy do 500kcal
Obed: čo varím bežné, len si odvážim nech to má do 500/600kcal
Vecera: tvaroh odtucneny, proteín, banán/jahody...kefirove mlieko ... Do 500kcal
Medzitým ovocie/mrkva s jablkom/jogurt ....
Keď niekde ušetrím kcal, tak si doplním desiatu, olovrant ... Podľa situácie ....
Ja jem co mam aktualne v chladnicke, co mame doma, co jedia ostatni kedze odmietam varit 10 jedal kazdemu, jem to co aktualne maju niekde v akcii
@taktotedanie
Vôbec to nie je pravda, pretože sú ľudia, čo nemajú ani páru čo je zdravé a aké množstvá sú vhodné.
Pre mňa malo význam vidieť jedálničky, aby som sa vedela odraziť čo jesť a hlavne aké množstvá.
@taktotedanie
Vôbec to nie je pravda, pretože sú ľudia, čo nemajú ani páru čo je zdravé a aké množstvá sú vhodné.
Pre mňa malo význam vidieť jedálničky, aby som sa vedela odraziť čo jesť a hlavne aké množstvá.
@zaba21 vies, to si treba otvorit google, na nete je toho ale ze mrte, staci namiesto tiktoku a instragramu a citat ine platformy
Vzorove jedalnicky zadarmo, vysvetlenia kalorickych tabuliek, postu a zakladov ako telo funguje/spaluje atd atd atd, len netreba byt lemra leniva a naucit sa hladat informacie
Takze ano, je to pravda, info a nastaveny mindset je zaklad
Ale chapem drviva vacsina ludi hlada len ten najlahsi sposob a to pomocou niekoho ineho , klasika
Mnozstva? Vyberiem kuchynsku vahu, odvazim, zapisem do tabuliek a vidim cierne na bielom
A v podstate clovek za nejaky cas sklzne znova do svojej rutiny
@zaba21 vies, to si treba otvorit google, na nete je toho ale ze mrte, staci namiesto tiktoku a instragramu a citat ine platformy
Vzorove jedalnicky zadarmo, vysvetlenia kalorickych tabuliek, postu a zakladov ako telo funguje/spaluje atd atd atd, len netreba byt lemra leniva a naucit sa hladat informacie
Takze ano, je to pravda, info a nastaveny mindset je zaklad
Ale chapem drviva vacsina ludi hlada len ten najlahsi sposob a to pomocou niekoho ineho , klasika
Mnozstva? Vyberiem kuchynsku vahu, odvazim, zapisem do tabuliek a vidim cierne na bielom
A v podstate clovek za nejaky cas sklzne znova do svojej rutiny
@taktotedanie
Mňa nemusiš poučovať, ja som si naštudovala aj schudla. Ale autorka sa pýta.
Jedálničky sú podľa mňa dobrý odrazový mostík , ale nedá sa na nich fungovať sústavne. Ale dá sa na nich čosi naučiť keď človek chce.
Autorka, skús mi napísať správu, mám nejaké jedálničky z jednej platformy, môžem ti poslať na inšpiráciu.
Mozes sa spytat aj chat gpt...vyrata Ti aj denny kaloricky prijem podla preferencii a urobi jedalnicek
@taktotedanie
Mňa nemusiš poučovať, ja som si naštudovala aj schudla. Ale autorka sa pýta.
Jedálničky sú podľa mňa dobrý odrazový mostík , ale nedá sa na nich fungovať sústavne. Ale dá sa na nich čosi naučiť keď človek chce.
Autorka, skús mi napísať správu, mám nejaké jedálničky z jednej platformy, môžem ti poslať na inšpiráciu.
@zaba21 ja tiez a celkom vela
@taktotedanie nejdem si nič platiť ani mat konkrétny jedalnicek na každy den. Zaujimalo ma len, co jedavaju ostatné baby, ktoré si nejdú 1500 kcal denne a hladala som inspiraciu..
Tie ktoré ste prispeli, dakujem velmi pekne🙂
Napíšem ti, čo som mala včera, snažím sa prijímať tých 2100 kcal.
Raňajky - plnená tortilla s vajíčkom, jogurtovy dressing, zelenina (plnená bola vajíčkom, šunkou, tvaruzkami)
Desiata - ovocie
Obed - rib eye steak, fazuľky, cesnakové maslo, zemiaky pečene
Olovrant - banán pred tréningom, po tréningu proteín
Večera - grilovaný losos so šalátom. Šaláty sa snažím robiť také kalorickejsie - veľa orieškov, semien, olej...
@lucia13022023 super jedalnicek🙂

Veľmi pekne to ma spracované zanzisan, mesačne 10e. Skus si to pozrieť.