icon

Jedálniček pre kontrolu kalórií

30. máj 2025

Ahojte, nepodelite sa niektoré s jedálničkom ako vyzerá taký 1 deň čo jete v prípade ak si celkom strážite stravu - nejak 1900 - 2000 kcal 🙂

kavasmliekom
30. máj 2025

Veľmi pekne to ma spracované zanzisan, mesačne 10e. Skus si to pozrieť.

lila246
30. máj 2025

priklad jedneho mojho dna

lucia13022023
31. máj 2025

Napíšem ti, čo som mala včera, snažím sa prijímať tých 2100 kcal.
Raňajky - plnená tortilla s vajíčkom, jogurtovy dressing, zelenina (plnená bola vajíčkom, šunkou, tvaruzkami)
Desiata - ovocie
Obed - rib eye steak, fazuľky, cesnakové maslo, zemiaky pečene
Olovrant - banán pred tréningom, po tréningu proteín
Večera - grilovaný losos so šalátom. Šaláty sa snažím robiť také kalorickejsie - veľa orieškov, semien, olej...

taktotedanie
31. máj 2025

Ja jem co mam aktualne v chladnicke, co mame doma, co jedia ostatni kedze odmietam varit 10 jedal kazdemu, jem to co aktualne maju niekde v akcii
Absolutne nepotrebujes jedalnicky toboz aby si zato este platila

kacenka205
31. máj 2025

Raňajky: mozzarella/varené vajíčka/cottage cheese+ zelenina+ 1rozok dokopy do 500kcal
Obed: čo varím bežné, len si odvážim nech to má do 500/600kcal
Vecera: tvaroh odtucneny, proteín, banán/jahody...kefirove mlieko ... Do 500kcal
Medzitým ovocie/mrkva s jablkom/jogurt ....
Keď niekde ušetrím kcal, tak si doplním desiatu, olovrant ... Podľa situácie ....

zaba21
31. máj 2025
@taktotedanie

Ja jem co mam aktualne v chladnicke, co mame doma, co jedia ostatni kedze odmietam varit 10 jedal kazdemu, jem to co aktualne maju niekde v akcii

@taktotedanie
Vôbec to nie je pravda, pretože sú ľudia, čo nemajú ani páru čo je zdravé a aké množstvá sú vhodné.
Pre mňa malo význam vidieť jedálničky, aby som sa vedela odraziť čo jesť a hlavne aké množstvá.

taktotedanie
31. máj 2025
@zaba21

@taktotedanie
Vôbec to nie je pravda, pretože sú ľudia, čo nemajú ani páru čo je zdravé a aké množstvá sú vhodné.
Pre mňa malo význam vidieť jedálničky, aby som sa vedela odraziť čo jesť a hlavne aké množstvá.

@zaba21 vies, to si treba otvorit google, na nete je toho ale ze mrte, staci namiesto tiktoku a instragramu a citat ine platformy
Vzorove jedalnicky zadarmo, vysvetlenia kalorickych tabuliek, postu a zakladov ako telo funguje/spaluje atd atd atd, len netreba byt lemra leniva a naucit sa hladat informacie
Takze ano, je to pravda, info a nastaveny mindset je zaklad
Ale chapem drviva vacsina ludi hlada len ten najlahsi sposob a to pomocou niekoho ineho , klasika
Mnozstva? Vyberiem kuchynsku vahu, odvazim, zapisem do tabuliek a vidim cierne na bielom
A v podstate clovek za nejaky cas sklzne znova do svojej rutiny

zaba21
31. máj 2025
@taktotedanie

@zaba21 vies, to si treba otvorit google, na nete je toho ale ze mrte, staci namiesto tiktoku a instragramu a citat ine platformy
Vzorove jedalnicky zadarmo, vysvetlenia kalorickych tabuliek, postu a zakladov ako telo funguje/spaluje atd atd atd, len netreba byt lemra leniva a naucit sa hladat informacie
Takze ano, je to pravda, info a nastaveny mindset je zaklad
Ale chapem drviva vacsina ludi hlada len ten najlahsi sposob a to pomocou niekoho ineho , klasika
Mnozstva? Vyberiem kuchynsku vahu, odvazim, zapisem do tabuliek a vidim cierne na bielom
A v podstate clovek za nejaky cas sklzne znova do svojej rutiny

@taktotedanie
Mňa nemusiš poučovať, ja som si naštudovala aj schudla. Ale autorka sa pýta.
Jedálničky sú podľa mňa dobrý odrazový mostík , ale nedá sa na nich fungovať sústavne. Ale dá sa na nich čosi naučiť keď človek chce.
Autorka, skús mi napísať správu, mám nejaké jedálničky z jednej platformy, môžem ti poslať na inšpiráciu.

smiling89
31. máj 2025

Mozes sa spytat aj chat gpt...vyrata Ti aj denny kaloricky prijem podla preferencii a urobi jedalnicek

taktotedanie
31. máj 2025
@zaba21

@taktotedanie
Mňa nemusiš poučovať, ja som si naštudovala aj schudla. Ale autorka sa pýta.
Jedálničky sú podľa mňa dobrý odrazový mostík , ale nedá sa na nich fungovať sústavne. Ale dá sa na nich čosi naučiť keď človek chce.
Autorka, skús mi napísať správu, mám nejaké jedálničky z jednej platformy, môžem ti poslať na inšpiráciu.

@zaba21 ja tiez a celkom vela

autor
31. máj 2025
@taktotedanie

@taktotedanie nejdem si nič platiť ani mat konkrétny jedalnicek na každy den. Zaujimalo ma len, co jedavaju ostatné baby, ktoré si nejdú 1500 kcal denne a hladala som inspiraciu..
Tie ktoré ste prispeli, dakujem velmi pekne🙂

autor
31. máj 2025
@lucia13022023

Napíšem ti, čo som mala včera, snažím sa prijímať tých 2100 kcal.
Raňajky - plnená tortilla s vajíčkom, jogurtovy dressing, zelenina (plnená bola vajíčkom, šunkou, tvaruzkami)
Desiata - ovocie
Obed - rib eye steak, fazuľky, cesnakové maslo, zemiaky pečene
Olovrant - banán pred tréningom, po tréningu proteín
Večera - grilovaný losos so šalátom. Šaláty sa snažím robiť také kalorickejsie - veľa orieškov, semien, olej...

@lucia13022023 super jedalnicek🙂