Jumping
Ahojte kočky, chodíte niekto na jumping? Ja som začala a poviem vám, je to niečo úžasné, máte niektorá skúsenosti, čo už cvičíte dlhšie, že po akej dobe vidno výsledky? Chodím 3x do týždňa.
Zeny tiez mate pri jumpingu unik mocu? Nikdy som s tym problem nemalamani nemam len pri skakani mi unika:-/
@bibinka379 myslim ze nie si sama, skus cviky na spevnenie panvoveho dna. ved aj pocas jumpingu mozes odbehnut na vecko.
@asfodelka no to ja odbehnem pocas 15min.asi 3krat 😀
@komplikovana Ahoj, ja som prednedávnom začala chodiť, tiež chodím len jeden jrát do týždňa, kvôli škole. Ale chcela by som sa opýtať, po akom čase si videla nejaké zmeny na postave? 🙂 pekný večer
@lujzi812 Ahoj, už si to tak presne nepamatám, možno takých 6 mesiacov to bolo.
@komplikovana super..ďakujem krasne.. 🙂
@lujzi812 nemáš za čo, práve som sa z jumpingu vrátila 😀
baby aku velkost trampoliny a aku znacku si mam kupit na doma? 🙂
@henrieta16 ahoj, viem,ze pisem neskoro 😀 , len som sa dostala k tejto teme...na ten jumping si teda potom chodila a aj sa da schudnut? vidno vysledky? dakujem za radu
Pomaly ale isto sa na jumpin namotavam aj ja 😀 Techniku sa ucim,velakrat neviem skoordinovat ruky s nohami ale snazim sa 😀 Potrebovala by som dat dole nejakych 5-6 kg
@bibinka379 ahoj, unik mocu je uplne normalny ked zacinas s jumpingom najma ak si o porode, ale kedze jumping posobi aj na svaly panvoveho dna tak poistej dobe sa svaly spevnia abuz to nebude problem. Vsetky moje klientky na jumpingu po cca mesiaci az dvoch zaznamenali vyrazne zlepsenie tohto stavu. Takze neprestavaj a jumpuj dalej 😉
@chiquitita nemoze za to skakanie ale oslabene svaly panvoveho dna, chod napr. na cardio kickbox kde sa skace na pevnej zemi a takisto budes mat unik mocu. Praveze jumping svaly panvoveho dna spevnuje.
@larmimi dolezite je drzanie tela, to znamena spevnene brucho a chrbat, chrbat samozrejme pocas celej hodiny vystrety a lopatky akoby si tahala nadol smerom ku zadku. Cely trup je spevneny a chodidlami tlacis do trampoliny, pricom kolena su uvolnene. Kolena neprepinas. V otvorenych poziciach su chodidla mierne vyrotovane do stran a kolena takisto. Cca 45stupnovy uhol. Je to narocnejsie takto skakat ale urcite ta nebudu trapit bolesti chrbta. Ale kazdopadne odporucam aj vysetrenie u lekara, mozes mat napr. vysunutu platnicku, pripadne nerv moze byt pri skakani drazdeny a tym mozu byt sposobene bolesti chrbta. Ale 99% je nespravne drzanie tela.
baby, chcem si kupit na doma trampolinu, mame v meste jumping ale casovo mi nevyhovuje, som z dediny, robim do 17tej a jumping zacina o 19.30 , uplne od veci, aku trampolinu vybrat s tym madlom, alebo bez? vidim videa na youtube aj bez madiel, neviem co je lepsie.diky
Ahojte žije to tu? Ježiško mi doniesol trampolínu a dnes som na nej konečne prvý krát odcvicila čo som naozaj ale naozaj nemala doteraz čas 🤭😏🙃 plánujem cvičiť 3x za týždeň takto som cvičila aj jogu a rôzne cviky s váhami a mne to stačí na to aby sa mi telo spevňovalo 🙂 trampolína sa mi páči mám to všetko v jednom asi 🤔🙃

Tak som si dnes objednala trampolinu na jumping na doma,moc sa tesim,bola som aj par krat na jumpingu,velmi som si to zamilovala,a myslim ze sa mi viac oplati si ju kupit nez platit vzdy za vstup.tak sa tesiiiiim 😀