Kalorické tabuľky a bežiaci pás: Pomôžu pri chudnutí?
Rozmýšľam, že si kúpim bežiaci pás a začnem používať kalorické tabuľky. Podarilo sa niekomu schudnúť pomocou kalorických tabuliek? Pomáha vám bežiaci pás? – Aký ste kúpili? Ďakujem za odpovede. 🙂
@simonbrk neviem, aku mas vahu, ale pri vacsej nadvahe sa odporuca skor rychla chodza, aby si si neodpalila klby. A pridat silovy trening, ako pusu vyssie. Zaklad je ale kaloricky deficit.
@simonbrk neviem, aku mas vahu, ale pri vacsej nadvahe sa odporuca skor rychla chodza, aby si si neodpalila klby. A pridat silovy trening, ako pusu vyssie. Zaklad je ale kaloricky deficit.
@simsalabim Mám 73kg
@simsalabim Mám 73kg
@simonbrk ja neviem posudit, ci to je vela 🤷♀️ Len viem, ze beh je pri vyssej hmotnosti zataz na klby. Ale chodzu aj beh mozes skusit aj zadarmo vonku alebo za poplatok vo fitku a uvidis, ci chces do toho investovat…
Najlepšia cesta na chudnutie pre ženu 73kg je znížiť príjem kalórií a začať cvičiť. Ako už baby spomínajú behom si môžeš ľahko odpáliť kĺby, takže to není ideálna cesta ako schudnúť na začiatok. Čo sa týka stravy vyradiť cukry - žiadne sladené nápoje to je najhoršie čo môže byť alebo spracované potraviny keksy, dobošky, čokolády a cukry prijímať v ovocí a tiež vyradiť vyprážané veci a tučné veci(vyprážaný syr, rezne, majonézové šaláty, chipsy atď...)a skús obmedziť biele pečivo. Ďalej navýšiť bielkoviny tie sú dôležité na chudnutie a aj ťa viac zasýtia, takže nebudeš mať takú chuť jesť chujačky :D. Takže za mňa uprav stravu, pomôž si tabuľkami a cvičiť a ideálne je keď ťa to začne baviť a nebudeš to robiť len čisto kvôli chudnutiu lebo potom po čase máš tendenciu s tým prestať a vrátiť sa späť s váhou, veľa žien má s týmto problém, že skúšajú rôzne "zázračné" diety, ktoré aj keď im pomôžu tak nie sú trvalo udržateľné a potom priberú nazad. Ak potrebuješ s dačím poradiť tak kľudne napíš, držím palce. 👍

@simonbrk treba mať dobre nadstavený príjem kcal a byt v deficite a to ti tabuľky vypočítajú. A hlavne zapisovať všetko. A ano každý pohyb pomáha, aj keď ku kardio by to chcelo pridať aj silový tréning