icon

Kávová diéta: Skúsenosti a výsledky?

ingola25
5. dec 2007

Ma niekto skusenosti s touto dietkou? Ja ano...velmi mi pomohla 🙂

lenca13
3. máj 2009

Ahojte 🙂 Evkacka ten ocot je pomer asi tak 1.4
v tych rozkoch je urcite rozdiel ja osobne mam radsej celozrnne 😉

monca4ever
3. máj 2009

rejočka nebojím jajem len vlákninu čistú je to zdravé a niesom potom hladná a ešte som si kupila tekutý LCARNITIN:: Všetci mi hovoria jak som schudla aj učiteľky a ženské v obchodoch 😲 Minule predavačka : Vy ste nejako schudli 😀 Vždy mato poteší 😵

rejocka
3. máj 2009

Ahojte babulky tak ja som sa dnes vážila tak 3,5kg dole 😅 ,ja ten ocot jem v tabletkách,a pijem citronovú šťavu,jáj monča,ja som myslela,že iné lieky ona niečo také ako lindaxa brala,no viem si predstavit ako to dobre padne ked nás pochvália,sebavedomie to poriadne zdvihne 😀 😀 😀 ,včera keď sme mohli všetko čo ste papali?ja vypráž,syr s hranolkami 😝 ,peknú nedeľu 😵

dzanka3
3. máj 2009

baby ja som si dala teraz ten ocot - este sa mi z neho grgaaa - to je hnus....asi si kupim aj ja te tabletky 😖
a je mi tak tazko z neho az ma studeny pot oblieva a ani jest mi nechuti uz!!! 😅

roasha
3. máj 2009

dievcata,ja som si prave precitala nazov vasej temy..........a dostala obrovskuuuuuu chut na kavu/idem si urobit/ 😀

rejocka
3. máj 2009

roasha 😀 😀 😀 ,aj ja si pochutnávam 😝

mimkao
3. máj 2009

dzanka, ja som si včera prvý krát zriedila v tom pomere, ako písli na str. 4 a mne to chutilo. Teda trepem, nechutilo, ale dalo sa to vypiť. Chutilo mi to ako jablkový džús bez cukru. 🤐 😀 Dnes som si posledný krát dala fajný nedeľný obedík a od zajtra sa idem opäť mučiť... ☹ 😎 😀

evkacka
4. máj 2009

dievčatká som tu zatial s čistym štítom 😀 ešte mám v sebe len kávu ale to je len 8 😝
ja tak rozmýšlam, dietka je na dva týždne a ja tu už pomaly mesiac obsmrdam 😀 ale furt to nejako poruším tak sa sem vraciam 🙂 tak dufam že naposledy, idem si urobiť ten ocot, ai si ho dam len ako sirup do pohára s vodou 😖

lenca13
4. máj 2009

Ahojte tak rano som tiez vypila len kavu a teraz som si dala jablcny ocot ale tesim sa uz na obed 😀

Evkacka neboj zvladnes to 🙂

lenca13
4. máj 2009

Tak ja som uz po obede 😉

mimkao
4. máj 2009

Ahoj. 🙂
Ja práve obedujem, vééééééľmi mi chutí... 😀 Už sa fest teším na večeru... 😝 TAkže dnes ráno som začala s číslom, na váhe, 67,5 kg. 😵

dzanka3
4. máj 2009

no my sme boli dnes u mojej mamy a to sa nedaaaa - tvarohove kolaciky, rezne......tak ja od zajtra sa pripojim - uz musiiiim!!!!!!

monca4ever
4. máj 2009

Už je to 15 kíl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Jchuchúúúú

lenca13
4. máj 2009

Monca tak gratulujem 🙂

Ja som to dnes vydrzala uvidim co prinesu dalsie dni 😕 😕

mimkao
5. máj 2009

Zdravím. 🙂
Včerajšok bez prehreškov, dnes ráno mi váha ukázala 66,2kg, teším, teším 😀 Povzbudzujem aj ostatné štíhložienky, nech to potiahneme všetky do úspešného konca... 😉

Monca, congratulation... 😉 😀

dzanka3
5. máj 2009

monca supeeer - ticho zavidim - ja vychadzam z toho ako ty - vyska 170cm a ta ista tvoja povodna vaha 😅 🙄

baby ten jablcny ocot pred kazdym jedlom? alebo len rano na lačno? ci ako ten super napoj pijete?

mimkao
5. máj 2009

dzanka, ja pred každým jedlom. Okrem raňajok, samozrejme. 🙂

veselica
5. máj 2009

Dobry vecer stihlunky, ja som tu uz asi tyzden nebola, drzala som dietku asi tak 11 dni a schudla 5 kil, a idem zajtra od zaciatku , teraz som sa vyse tyzdna iba nadzgavala , no nastastie som nic nepribrala, ale ciitim sa strasne plna, tak zas naberam odvahu a idem do toho s vami 😉

lenca13
5. máj 2009

Ahojte tak dnes som sa zase drzala 😉

Veselica to si pekne schudla 😉

monca4ever
6. máj 2009

😀 No dík za gratulácie hehe 🙂 budem informovať ale štvrtok mám meniny tak sa konečne nažerrrem 🙂 waaa 😀

mutter
6. máj 2009

Ahojte baby. Aký je princíp toho chudnutia? Dúfam,že nie nejesť celý deň lebo to by nebolo zdravé..

rejocka
6. máj 2009

🙂 Ahojte tak už mám 5kg dole-jááááj tak sa teším a lepšie cítim 😀 😀 😀 ,vidím,že aj vám sa super darí tak len tak ďalej a ja ten ocot vobec nepijem ani tabl.,len citron a aj tak to ide dole 😉

mimkao
6. máj 2009

mutter, prečítaj stranu 3, alebo stranu 4. Ja momentálne držím tu dietu so strany 4. Začala som hneď po veľkej noci, ale boli tam nejaké prehrešky a na týždeň pauza, ale začínala som s váhou 70 kg a teraz mám 65,5 momentálne. Káva je povinná iba ráno.

zuzna29
8. máj 2009

Ahojte hladujuce zienky, ja som po skoncení diety lahsia o 4 kila 🙂 😎 , takze aj na mna zabera, a to som v druhom tyzdni spravila prehresky a ocot som pila fakt minimalne.. Mne to proste nechuti ...je to hnus.. Teraz mam prestavku a od pondelka idem znovu do toho, keby sa mi opäť podarilo 4 kila bude ako tak so sebou spokojna... drzim vsetkym palce a hlavne pevnu volu.. 😀 😀

apna
8. máj 2009

zuzna tak super,a vy ostatne baby ako ste na tom?ja som drzala iba tyzden,ocot som nepila skoro vobec,a zislo 2 a pol kila.od pondelka zacinam znova,ale uz poctivo aj s octom
rejocka a ty ako?a ostatne hladujuce?

dzanka3
8. máj 2009

ahojte
no ja cot pijem teda 😖 pred obedom aj vecerou - ale pijem 2cl octu + 3dcl vody...vacsie mnozstvo octu ozaj nemozem 🤐
no a snazim sa ako pisu - ale nejem ten celozrny rozok...radsej bez rozku a potom ku kave si dam bebe kekse 😅 a este vecer ked uz hladujem jogurt...no ja mam teda upravenu dietu 😀

...zatial som sa nevazila...uvidime....dam vediet... 😉

lenca13
9. máj 2009

ahojte tak ja som vcera trosku zhresila ☹ ale aj tak mam za tyzden dole 2.5kg tak pokracujem dalej 😉

debra
9. máj 2009

baby to ta dieta to je na akom principe zalozena?nemali ste po jej ukonceni jojo efekt 😒 napiste co je zac

emmo
10. máj 2009

Caute baby,zajtra zacinam,uz sa tesim,dufam,ze to zvladnem.Uz som tuto dietu raz drzala a schudla som.Takze idem do toho...

ja5ka
10. máj 2009

Ahojte,tak sa pridávam a bite ma zrešte ked nevydržím ! 🙂