Kedy si ľudia všimli váš úbytok hmotnosti pri cvičení?
Po akej dobe si ľudia začali všímať, že ste schudli, keď ste začali pravidelne cvičiť?a samozrejme upravili stravu..
@nataliik krása, gratulujem🙂
Ďakujem.
Ale skôr som chcela, že aby si nečakala, že po 3kg už zacnu. Môžu ak schudneš niekde, kde to bude bit do oci, ale ak nie, aby ta to nedemotivovalo.
Naozaj vlastný otec sa ma až teraz spýtal a ty držíš nejakú diétu, lebo sa mi zdá, že si schudla🫣👍😁
Chudnem hlavne kvôli sebe, chcem sa cítiť lepšie vo svojom tele a hlavne chcem žiť zdravšie..nikdy som sa s pohybom "nekamarátila"🙈ale momentálne sa cvičenie začína stávať mojím rituálom, baví ma to, perfektne vypnem pri tom hlavu a ten pocit eufórie PO odcvičení je na nezaplatenie☺️..váha už síce trochu klesla, ale aj nejaká milá poznámka od okolia by padla vhod😁manžela nepočítam, ten ma chváli už od začiatku aby ma motivoval😁🙂
Inak dlho mi váha stála na jednom čísle, ale nenechala som sa odradiť..nechudnem z veľkej váhy, takže ma to neprekvapuje..viem, že kilá pôjdu dole pomalšie..no dnes sa mi prvýkrát zazdalo, že mám oblečenie voľnejšie aj postava sa mi zdá málinko krajšia 😁tak som sa len tak zamyslela, že kedy bude vidieť prvé výsledky, lebo naozaj makám od začiatku roka a takto "dlho" mi to ešte nikdy nevydržalo a ešte ma to aj začína baviť 🙂
Daj tomu este 6-8tyzdnov a pridu prve pochvaly 😁hovorim z vlastnej skusenosti 😃
@monika_123 kiežby si mala pravdu 😁🙂robím to primárne kvôli sebe ale nebudem klamať že nejaká pochvala by nepotešila 😁
Si krásna uz len preto, ze Ti nie je jedno ako vyzeras a ake zdravé je tvoje telo. Ja som začínala presne pred rokom 14.2.2024. Po 7m na atb som pribrala 20kg. Zacala som cvičiť a inak jest. Prve komentáre od okolia prišli keď sa odložili zimné bundy a hrubé svetre. Akonahle som v apríli zacala nosiť trenčkoty a tenšie šaty tak to bola jedna pochvala za druhov.
Pri cviceni vela spravi, ze upravis postoj, spevnis sa. Tiez zavisi, z akej vahy ides. Pri 120 kg si 5 kg ubytok nikto nevsimne, pri poklese zo 65 kg, ano. Mne jednu dobu vsetci vraveli, aka som schudnuta. Pravda bola, ze som pribrala na vahe, a ani na centimetre som neschudla. Ale vystrela som sa, vyrovnala cvicenim chrbat a tym zmenila aj drzanie tela
Po 5 mesiacoch a menej o 13 kilov
Zalezi z akej vahy ides. Napr. ja som nizka, nadvahu nemam takze aj ked som schudla 2-3kg, ludia si hned vsimli.
Keď schudes 5 kg nikto si ťa nevšíma ,ale keď ich pribereš všetci si všimnú,poznámky sa len tak hrnú 😝Mňa začali chváliť asi o pol roku ,to po -10 kg začalo.
Taky co ma stretne každý deň, tak nič extra nekomentuje...taky s ktorým som raz zacas to vidia hned...od juna -18kg
Po 4mes a -17kg
Mne -5 kg, sla som dole z 88,9kg. Hovorí sa že 5-6 kg je jedna konfekčná veľkosť. Ja som z veľkosti 46-48 sla zatiaľ na 44. A ďalšia vec je držanie tela. Začala som chodit na masáže, cvičím core tréningy a hneď všetci na mňa že som schudla. Pritom som neschudla ani gram, len sa mi zmenilo držanie tela a teda fakt vyzerám o 5 kg chudšie. Hneď keď som sla od maséra, tak zo mňa padali nohavice čo ma tak narovnal.
Ak ti váha dlho stojí na jednom mieste...telo potrebuje šok...takže šup šup, daj si jeden deň niečo "nezdravé" zjedz viac ako ukazujú kalorické tabulky...daj si mekáč, kfc, pizzu...burger, to je jedno...sladké, slané...
Takmer hned, lenze ja som schudla 10kg za 2 mesiace 😁 (ale nie cvicenim, liekmi)
Všetky ste super, gratulujem vám a ďakujem aj za rôzne tipy, tak ja idem z váhy 65 kg a som na 61 kg zatiaľ, no idem ďalej na 55 😁🙏

Po pol roku a minus 20kg