Keto diéta
Ahojte, od dnes som začala s keto diétou, chcem sa spýtať či si myslíte že viem schudnúť na keto aj bez rôznych sáčkov a balíčkov, jednoducho len tým že vyradím sacharidy a budem jesť nízkosacharidovo. A baby čo sa viac vyznáte v keto, cottage syr je vhodný do keto či nie? Ďakujem 🙂
Áno, vieš schudnúť na keto aj bez sáčkov a balíčkov, len vďaka bežným nizkosacharidovym potravinám. A áno, cottage je pri keto vhodný. Bavíme sa ale o čistom, neochutenom cottage syre
Samozrejme, ze se to da jen normalnim jidlem. Nekupuj si ty ketos*ity pytlikove, je to uplne zbytecne. Pozri si stranky napr. paleosnadno.cz a nebo se pridej na FB do lowcarb skupiny, najdes tam inspirace na recepty. Kolik g sacharidu sis nastavila denne? Cottage je v pohode, a pri lc stravovani se preferuji plnotucne produkty, tak nekupuj odlehceny.
Ja som na keto stravovaní schudla takmer 20kg, žiadne sáčky a blbosti. Jediné čo si kupujem sú slimpasta cestoviny.
Pripínam sa. 🙂
Moja známa mala keto diétu ako náhle prestala tak mala jojo efekt a
@2006_1211 preto to netreba mat ako dietu ale zivotny styl
@marticka85po presne

Ja neporadim...nie som keto odborníčka. Ale mám GERD, skrátka reflux...a z neho dosť veľké tazkosti....musím si dávať pozor co zjem a čo vypijem. Akonáhle som vylúčila sladké vody, sladkosti a pecivo. Kila idú dole....za mesiac skoro 3kg....ja toho nemozem oveľa viac, ale nejdem sa rozpisovať. Mliečne výrobky nejem.