icon

Poradíte rýchly a zdravý obed na diétu?

Včera o 07:23

Ahojte, prosim poradte mi. Som uz 5 mesiacov na diete, cvicim, krabickujem. Vaha mi pomalicky klesa. Este chcem dat dole nejake 3-4 kg. Moja otazka je ale ohladom pripravy jedla.

Poradte mi nieco rychle na obed, nemam vzdy priestor si varit podla predstav. Vacinou skoncim na zemli,vajicku, kvalitnej sunke a zelenie. Este nieco ine by som som si prestavovala na cas nudze ale neviem vobec co. A celkovo, vacsinou tocim kuracie maso, grecky jogurt, cottage, syry, vajcia, tvaroh + samozrejme zelenina a sacharidy. Ale, uz citim, ze mi to zacina ist hore krkom..

anonym_b06122
Včera o 07:26

@anonym_autor Caprese: paradajky, mozzarella, bazalka, olivový olej, soľ

simsalabim
Včera o 07:27

Ryba so zeleninou

anonym_f20315
Včera o 07:28

@anonym_autor grilovaný syr haloumi, hermelin ..a šalát.Rybu, tofu na x spôsobov

patus_2
Včera o 07:30

@anonym_autor cezar šalát, plnené tortily, zapečené cestoviny s mletým mäsom, grilovaná ryba, rizoto, cestoviny a rôzne omáčky a mäsko, tuniakocy šalát, grilovaný syr, rôzne pečené fašírky s mäsom a zeleninou...

emjee
Včera o 07:40

cervena sosovica - da sa jest uvarena (10min max), alebo z nej urobit placky ci zemle
bulgur, quinoa ako priloha

biba_18
Včera o 07:48

mne sa osvedčilo - mix šalátových listov na menšie kúsky, kuskus, tuniak z konzervy a opiecť marinované tofu… samozrejme všetko ochutiť + oliv. olej - rýchle a obsahuje mnoho chutí…
pripravené za 10 min… zaliať kuskus a opiecť tofu.
najlepšie je na druhý deň

anonym_a750eb
Včera o 07:49

@anonym_autor do kus kus pridáš bylinky, sójovú omáčku... zaleješ vodou a necháš 10 min odstáť, medzitým si nakrájaš zeleninu a pridáš s proteínmi do šalátu mäso, tuniak, ovčí feta...syr, makrela...

kamlicek
Včera o 08:07

Mne ked sa nechce varit, tak dam rybu aj zemiaky na plech, dam piect 😀

autor
Včera o 08:16

dakujem vsetkym, rybu si viacej zaradim. Nosim si obed do prace tak nemozem prilis aromaticke ... Ale dakujem za tipy, daco z toho pouzijem

ivicatolic
Včera o 08:35

@anonym_autor práve si dávam vyprážaný karfiol 😁💋

rozculena
Včera o 09:50
@ivicatolic

@anonym_autor práve si dávam vyprážaný karfiol 😁💋

@ivicatolic to do diéty moc nepasuje😂

rozculena
Včera o 09:50

dobré nápady tu sú,niečo využijem👍

ivicatolic
Včera o 10:14
@rozculena

@ivicatolic to do diéty moc nepasuje😂

@rozculena ale pasuje zlato.... potom celý deň nehltať....😆😁😆

rozculena
Včera o 14:06
@ivicatolic

@rozculena ale pasuje zlato.... potom celý deň nehltať....😆😁😆

@ivicatolic no jedine tak😀

mandzula
Včera o 14:14

Zapekany karfiol s kopou vajec, syrom a kvalitnou sunkou. Pecene zemiaky s cottage a syrom. Sekana z morcacieho masa so zemiakmi.

autor
Dnes o 07:27
@mandzula

Zapekany karfiol s kopou vajec, syrom a kvalitnou sunkou. Pecene zemiaky s cottage a syrom. Sekana z morcacieho masa so zemiakmi.

@mandzula ako robis tie pecene zamiaky s cottage?

mandzula
Dnes o 08:16
@anonym_autor

@mandzula ako robis tie pecene zamiaky s cottage?

@anonym_autor Uvarim zemiaky v supke, nakrajam na krizalky, peciem na troche oleja posypane susenym cesnakom, rascou. Hotove zajedam skyrom a cottage.

autor
Dnes o 09:15
@mandzula

@anonym_autor Uvarim zemiaky v supke, nakrajam na krizalky, peciem na troche oleja posypane susenym cesnakom, rascou. Hotove zajedam skyrom a cottage.

@mandzula dakujem. Milujem pecene zemiaky

sense
Dnes o 09:26

Šalát zmes listov melón feta

zita61341
Dnes o 09:27

@anonym_autor hlavne pozor na zbytocne tekute kalorie: https://www.stvr.sk/novinky/tipy-z-programu/449...