icon

Keto diéta a acidoza: Skúsenosti a čo očakávať

niki9807
27. máj 2025

Ahojte prosím vás chcela som skúsiť keto diétu ale asi nie je pre mna😭 mal niekto acidozu s hodnotou 7.26...aký bol priebeh prosím vás.. Bude to ôk?

majamat
Autor odpoveď zmazal
niki9807
autor
27. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat ja som skôr začala diétu a potom mi bolo zle a vzali mi krv z prsta

denkabemommy
28. máj 2025
@niki9807

@majamat ja som skôr začala diétu a potom mi bolo zle a vzali mi krv z prsta

@niki9807 áno, je to z toho. Naozajstnú ketózu treba riešiť s odborníkom, nie si to nezmyselne urobiť po svojom ale to si už zistila. Nehazarduj, je to veľmi nebezpečné, schudnúť sa dá aj normálne so sacharidmi, dokonca je to zdravšie a udržateľnejšie.

majamat
Autor odpoveď zmazal
cecilia29
28. máj 2025

Dávaj si pozor. Chovám kozy, pri kozach je ketoza diagnóza kde je zviera jednou nohou v kafilerke. Preto sa čudujem, aký úspech to u ľudí má.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
niki9807
autor
28. máj 2025
@denkabemommy

@niki9807 áno, je to z toho. Naozajstnú ketózu treba riešiť s odborníkom, nie si to nezmyselne urobiť po svojom ale to si už zistila. Nehazarduj, je to veľmi nebezpečné, schudnúť sa dá aj normálne so sacharidmi, dokonca je to zdravšie a udržateľnejšie.

@denkabemommy práveže som. Si to zaplatila no necakala som

niki9807
autor
28. máj 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

@majamat prvy mesiac len fasting sprisnovany.. A keď začala druhý mesiac ketoza som v nemocnici.. Výsledky sa už zlepšili a s diétou koncim❤️

denkabemommy
28. máj 2025
@niki9807

@denkabemommy práveže som. Si to zaplatila no necakala som

@niki9807 odborníka som myslela človeka s titulom mudr., pripadne s naozaj dobre študovaným výživovým poradcom, ktorý vie odhadnúť , nie s kdejakým fitness trénerom - tí na to nemajú žiadne vzdelanie 🙂. Prajem rýchle zotavenie 🙏

niki9807
autor
28. máj 2025
@denkabemommy

@niki9807 odborníka som myslela človeka s titulom mudr., pripadne s naozaj dobre študovaným výživovým poradcom, ktorý vie odhadnúť , nie s kdejakým fitness trénerom - tí na to nemajú žiadne vzdelanie 🙂. Prajem rýchle zotavenie 🙏

@denkabemommy toľko dobrých recenziu bolo ze som sa nechala zlákať nevadí 🫣 ďakujem ❤️

majamat
Autor odpoveď zmazal