Koktail Herballife formula 1 na zníženie váhy
Ahojte baby chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s výrobkom herballife, berem ho už 3 týždne a zatial som spokojná...
Radšej peniaze investujem do stravy 🙂
no,po tejto informácii som aj ja spokojnejšia 😀
ahoj ja som to uzivala 3mes.kazdy mesiac som vyhodila 130eu na herbalallife.okrem formuli som brala aj ten caj a vlakninu.prvy mesiac som pekne schudla 5kila a osstatne 2mesiace uzivania mi vaha stala,tak som stym skoncila .
@dominika936 este som zabudla dodat ,ze ked som stym sekla ,tak vaha sa mi pekne vratila naspät a to som jedla normalne a neprejedala sa
Ahoj, prosím nepodaroval by niekto prázdne dozičky od velkých balení? ak áno prosím IP dakujem
Schudla som z toho 13 kg -ja mam len pozit skusenosti 🙂
podľa mňa sú to vyhodené peniaze a poriadny bordel... ja som za mesiac schudla 4 kg, stačí zmeniť stravu a k tomu pohyb a je to zdravšie a lacnejšie... 🙂
moja kamarátka z toho schudla 15kg, tak som to skúsila aj ja... schudla som kilo, ale zato moja peňaženka v tedy nabrala štíhlu líniu 😅 😅 😅 😅 😅
trvale schudnutie vdaka nejakemu koktejlu ? o tom som este nepocula 🙂 staci sa zacat hybat, tie peniazky radsej vrazit do kvalitnej stravy prip. novych tenisiek a vysledok je zachvilu tu. a ak sa pri takom zivotnom style zostane, vysledok je trvaly, co Ti ziaden koktejl nespravi. sorry @dominika936 , ale z Tvojich prispevkov mi to pripada ako reklama. da sa to cez Teba objednat ? ;)
@squishy je to tvoj názor, ja som sa pýtala len na názory čo to baby beru čo môžem očakávať, a ktomu aj cvičím je my jasne že bez pohybu to nepoojde..nie nerobím stím:D

Žiaľ, zbytočne vyhodené peniaze.