icon

Koktail Herballife formula 1 na zníženie váhy

dominika936
4. mar 2014

Ahojte baby chcem sa spýtať aké máte skúsenosti s výrobkom herballife, berem ho už 3 týždne a zatial som spokojná...

lorela
4. mar 2014

Žiaľ, zbytočne vyhodené peniaze.

fitzuzka
4. mar 2014

Radšej peniaze investujem do stravy 🙂

acer11
4. mar 2014

no,po tejto informácii som aj ja spokojnejšia 😀

lucymk
4. mar 2014

ahoj ja som to uzivala 3mes.kazdy mesiac som vyhodila 130eu na herbalallife.okrem formuli som brala aj ten caj a vlakninu.prvy mesiac som pekne schudla 5kila a osstatne 2mesiace uzivania mi vaha stala,tak som stym skoncila .

lucymk
4. mar 2014

@dominika936 este som zabudla dodat ,ze ked som stym sekla ,tak vaha sa mi pekne vratila naspät a to som jedla normalne a neprejedala sa

viva13
4. mar 2014

Ahoj, prosím nepodaroval by niekto prázdne dozičky od velkých balení? ak áno prosím IP dakujem

lilysk
4. mar 2014

Schudla som z toho 13 kg -ja mam len pozit skusenosti 🙂

maryah
4. mar 2014

podľa mňa sú to vyhodené peniaze a poriadny bordel... ja som za mesiac schudla 4 kg, stačí zmeniť stravu a k tomu pohyb a je to zdravšie a lacnejšie... 🙂

lyduuska2
4. mar 2014

moja kamarátka z toho schudla 15kg, tak som to skúsila aj ja... schudla som kilo, ale zato moja peňaženka v tedy nabrala štíhlu líniu 😅 😅 😅 😅 😅

dominika936
autor
4. mar 2014

@lyduuska 2 @lilysk baby ja to berem 3týždne a zatial 3kg som dala dole tak uvidim ale baby čo to beru tak pekne schudli..ja si objednavam tie koktaily po 38e niekedy po 35..to je super cena si myslim nie?

squishy
4. mar 2014

trvale schudnutie vdaka nejakemu koktejlu ? o tom som este nepocula 🙂 staci sa zacat hybat, tie peniazky radsej vrazit do kvalitnej stravy prip. novych tenisiek a vysledok je zachvilu tu. a ak sa pri takom zivotnom style zostane, vysledok je trvaly, co Ti ziaden koktejl nespravi. sorry @dominika936 , ale z Tvojich prispevkov mi to pripada ako reklama. da sa to cez Teba objednat ? ;)

dominika936
autor
4. mar 2014

@squishy je to tvoj názor, ja som sa pýtala len na názory čo to baby beru čo môžem očakávať, a ktomu aj cvičím je my jasne že bez pohybu to nepoojde..nie nerobím stím:D