icon

Kolega mi hovorí, že mám schudnúť

22. sep 2022

Volá ma vonku na rande a pod ale napr príde ku mne a mi povie že našiel dobrý spôsob na chudnutie že mám vyskúšať toto a toto. Alebo mi hovoril že by mi trebalo ubrat z bokov a nabrať do pŕs a do zadku a pod.

doriiis
22. sep 2022

🤣🤣🤣...ze on je jeden z tych gym rattov,ktorych zivotny ciel je mat na sebe 0,0 g telesneho tuku?

mariejenka
22. sep 2022

V pičku materinu by bol poslaný,a nie rande😅

mandzula
22. sep 2022

Pošli ho nabudúce na rande s takou, ktorej netreba nič uberať a pridávať. Primitív hlúpy.

anjelicek26
22. sep 2022

Tak neviem, ake mate vztahy na pracovisku, ale toto mi prijde uplne nevhodne... ty sama chces schudnut? Drzis dietu? Spominas to? Jedine v tejto konstelacii si to viem predstavit ako "blbu, ale dobre mienenu radu", inak fakt... spomenula by som mu, ze je nejaky krem na erekciu a lifting ocnych viecok by mu tiez prospel a snad bude ticho...

tosomja
22. sep 2022

Povedz mu, že rande až keď schudneš z bokov a priberieš do pŕs 🤔😛

autor
22. sep 2022

Má také reči že iba jedna v robote má dokonalé brucho že ma 0% tuku na bruchu. A on síce má dobru postavu ale hlavu má škaredu :D

autor
22. sep 2022

@anjelicek26 RAZ som spomenula že chcem schudnúť a on sa toho tak chytil že mi teraz stým nedá pokoj už dva mesiace....stále mi radí len že čo mám robit. A ja som to fakt spomenula raz a ako keby zo srandy. A on sa toho chytil

slapina
22. sep 2022

tak by som ho okamžite poslala vieš kam :D správny chlap vie, že takéto veci sa žene nehovoria. to je choré, nepatrí sa to proste.

lija22
22. sep 2022

ale on to nemysli v zlom, len trochu taktnosti mu chyba. Vidno, ze to beries s nadhladom, neurazas sa. Tak to ma byt. My sme tiez v kolektive furt riesili chudnutie, diety, proste je to nevycerpatelna tema a on to zrejme aj poklada ako cestu s tebou komunikovat

janulka1802
22. sep 2022

Je riadne trápny. U mňa by si neškrtol veru. By som mu povedala, že u mňa je bez šance, či mám 70 kg alebo 55.

drahomirrra
22. sep 2022

0% tuku má kostra. Teda mŕtvy človek. Okrem toho, že je nevkusný, je ešte aj kokotko nevzdelaný.

viestta
22. sep 2022

Kolegov si nevyberame, ale ludi s ktorými chodíme randit ano. Takže kľudne môže radiť, ale randiť určite nie.

zorienka333
22. sep 2022

Ak ma nejaky overeny sposob, ako pretransformovat tuk z jednej casti tela do druhej, porad mu, nech to publikuje. Bude milionar.

ankare
22. sep 2022

Somár sprostý trápny

zorienka333
22. sep 2022

Ved povedz mu, ze ty mas mozno siroke boky, zato on ma skaredu hlavu a tam pomoze iba plasticky chirurg :D

januska12323
22. sep 2022

Povedz mu: ja schudnúť môžem keď budem chcieť ale ty múdrejší nikdy nebudeš.

jaskolka
22. sep 2022

Nechápem, on ta vola jedným dychom na rande a vzápätí tu začne hovoriť, ako máš schudnúť? To co je za typka? Veď nikto ho nenúti na to rande ta pozývať ani vôbec niečo riešiť s tebou.

cukrikovavila
22. sep 2022

@anjelicek26 :D :D :D :D presneeeee

jana_eyre_2
22. sep 2022

A ako na to reagujes? Raz by mi niečo takéto povedal a priamo by som mu povedala ja, nech ma neotravuje, že to je totálne nevhodné.

lienoccka85
22. sep 2022

Co mu na to povies, to by ma zaujimalo. Lebo ja by som ho pohnala kade lahsie. Toto nie je normalne, najskor rype, potom rande, nech sa uvedomi.

dskjhfdlkdjhl
22. sep 2022

Povedz mu, ze s nim pojdes na rande, ked bude mat rozum.

sudocek
22. sep 2022

Umrem, že hlavu má škaredú😁

evitka83
22. sep 2022

Povedz mu, ze si nasla tip na super preparat na rast muzskeho penisu aj mozgu v jednom ☺️ Zeby to mohol ocenit. A ja som tlc huba, takze ja by som sa ho narovinu spytala, ci mu nie je blbe a trapne komentovat negativne moje proporcie ked ma pozyva von. Ked chce babu s idealymi mierani, nech so kupi umelu ancu a dofukuje podla vlastnych predstav

siska53
22. sep 2022

A ty s nim na to rande ides, hej?

puklica13
22. sep 2022

@mariejenka dik, oplula som monitor🤣

mariejenka
22. sep 2022

@puklica13 jooj, prepáč som ti pridala robotu,s utieranim😀✌️

puklica13
22. sep 2022

@mariejenka pohoda, stalo to zato🤣🤣🤣