icon

Máte skúsenosť s chudnutím pomocou Slim Ball?

janika84
27. máj 2011

ahojte. zaujima ma ci mate niektorá skusenosti s tymto sposobom chudnutia. chcela by som vyskusat,ale sa toho tak troska aj bojim.budem vdacna za kazdu skusenost 😉

drama
•
2. jún 2011

Ahoj Janika, ja som si to objednala asi pred troma týždňami,prislo mi to o 4 dni,takže s dodávkou som spokojná. A čo sa týka chudnutia,užívam to zatiaľ tretí deň a mám 1,5 kg dole,čo som dosť prekvapena,keď na skoro všetkých fórach čítam len negatívne skúsenosti s týmto prípravkom. Dám vedieť ako pokračujem 😉 🙂

dia2006
•
6. jún 2011

Ahojte, niekto nieco nove?
Vyskusali ste uz niekto Slim Ball?? Aj sa som nad tym rozmyslala, ale citala som viac negativnych
ako pozitivnych referencii.

lindda
•
15. jún 2011

aj ja by som chcela skusit len sa bojim ze ci nahodou nejaky vedlajsi ucinok dajte vediet velmi ma to zaujima

larmimi
•
22. jún 2011

noo, aj mna by to zaujimalo 🙂
@drama to je to co je reklama na mimibazare? 😉

puma6969
•
20. júl 2011

kolko to prosim vas stoji?..nikde nemozem najst cennik..tiez to chcem skusit tak som na to strasne zvedava

drama
•
26. júl 2011

Čaute kočky, takže lindda: ja som nezbadala žiadne vedľajšie účinky Tak si myslím, že to nieje až také hrozné 🙂 .larmimi: ja som to nenašla na mimibazáre, len si už nespomínam kde,ale má to svoju stránku www.slimball.sk, tak vyskúšaj. puma6969: tiež hľadaj www.slimball.sk. Babenky, prajem vám pekný dník 🙂

sonya16
•
27. júl 2011

@drama no a koľko si už teda stihla schudnúť a za koľko dní,hmm???

toni64
•
22. sep 2011

Nooo,prave dumam nad kupou slimball,baby uz mate viac skusenosti????Drama ako si na tom? Schudl si? A kolko? A nemala si nejake vedlajsie ucinky?

6612
•
26. sep 2011

Keď tabletka zvačší svoj objem 50X , prečo tak neurobí po vhopdení do vody ? Určite ste si tento test urobili, výsledok je nepresvedčivý. Vie niekto prečo,okrem slizu na tabletke som nič viac nespozorovala.

jazminn
•
26. sep 2011

dajte si do vyhľadavača "balon BIB" a odtiaľ je prevzatý ten obrázok, ako napučnie tabletka v žaludku. Balonik sa polkne a lekár ho nafukne v žaludku a tým pádom človek nepociťuje hlad, stále je plný, lebo má v žaludku balon a ten mu ani nedovoľuje veľa jesť...ale to všetko tam nájdete...a ten slimball je len obyčajná vláknina...

ema000
•
1. dec 2011

ahojte kamoska si to kupila ale neviem ci je s tym spokojna.. schudla sice na pozadovanu vahu nejakych 10 kil.. ale kedze v dosledku toho ze mala vzdy "plny" zaludok zacala mat nechutenstvo k jedlu a jedla len nasilu... zacali sa jej lamat nechty, viac jej vypadavali vlasy, uplne sa jej pokazila plet... ja som si to teda objednala tiez ked som videla ze u nej to fungovalo, ale skocila som do lekarne dokupit aj nejake vitaminy ak by u mna prebiehal obdobny proces.. troska mam z toho obavy ze ci som nevyhodila zbytocne peniaze, kedze kazdyma iny metabolizmus u mna to nemusi tak fungovat.. o konecnom vysledku vas urcite informujem 🙂

elen33
•
13. jan 2012

Ahojte, práve som si prezerala túto stránku a rozhodla som sa zaregistrovať, keďže ani mne sa nedarí schudnúť po pôrode hľadala som na nete niečo... našla som slimball, objednala a som zvedavá, i keď chodím cviciť a plávať , mojou skazou a to si priznám sú sladkosti..., ako čítam vaše príspevky som trochu v rozpakoch, ale uvidíme, a osobne čo si myslím, tableta asi nemôže nabrať objem v pohári s vodou, lebo ak som si správne prečítala reaguje hlavne pri styku so žaludočnou kyselinou Možno sa mýlim , alebo nie.... Som veľmi zvedavá kedy mi to príde poštou.

valerya
•
11. jún 2012

@drama ahoj,pozerám že aká stará téma. Mňa zaujíma, že ako sa teraz máš, koľko si schudla a či si držíš váhu. Dík za odpoveď

valerya
•
11. jún 2012

@elen33 ahoj, ako si na tom s chudnutím? som zvedavá, či to funguje

jankamalajanka
•
Odpoveď bola odstránená
•
dabas
•
14. apr 2014

Neni to nic moc.Mne sa nepodarilo schudnut vobec,len som vyhodila peniaze a zacal ma boliet zaludok.Takze som nakoniec pila bylinky,aby som si ho vyliecila.

bubika2003
•
14. sep 2014

Ahojte, chcela som sa opýtať, či je niekto komu pomohol tento spôsob chudnutia a je s ním spokojný, poprípade aký bol úbytok váhy. Ďakujem za Vaše odpovede.

1631994
•
17. jan 2016

Ahojte mozte mi napisat ci to naozaj funguje ak ano.tak kolko ste schudli za kolko dni ci tyzdne?? Vo pred vam dakujem..

evittam
•
17. jan 2016

@1631994 Ako si si asi všimla - jediná čo to tu chválila sa už vôbec neozvala. Neexistuje nič "zázračné" čo ti pomôže schudnúť - tabletky, koktejly, nohavice,káva,.....Treba upraviť stravu a hýbať sa - a uvidíš, že to pôjde dole, len treba chcieť. 😉

januelik
•
17. jan 2016

najlepsie na chudnutie je vyradit z jedalnicka na tri mesiace muku ryzu cestoviny a hlavne zemiaky.Jest len 3x denne.ovocie len do obeda.Ja som vdaka tomu schudla 16 kg.bol to sice boj ale ten vysledok bol super.

luciaabu
•
14. aug 2016

@drama
Kde si to prosim kupila a za kolko?
Drzim palce, nech to tak funguje! Super!!

luciaabu
•
14. aug 2016

@januelik uzasne!!!