Koľko kalórií denne je príliš veľa?
Ahojte baby. Nieje to moc kalórií prijatých? Vôbec sa v tom nevyznám

@kittykat22 lebo na to nemám peniaze 🙂
@kittykat22 ja ale nechcem vytvoriť jedalnicek. Ale zistiť koľko kcal mám prijať a koľko makier. Jedalnicek si potom viem spraviť aj sama
Pozri si Jozef Toth kalkulacku na nete a podla toho si nastav prijem, ja som si ho tiez tak nastavila a podla toho schudla viac ako 10 kg 😉.
Tak nenapísať žiadne údaje o sebe ale pýtať sa na výsledok?? Máme si z prsta vycucať? Tak dobre, podľa mňa málo
@kittykat22 Ale tam netreba nic platit 😁, staci natukat parametre.
@kittykat22 Staci si vybrat cca. udaj podla informacnej tabulky z kalkulacky vid. nizsie. Nikdy som zatial na ziadnom merani nebola a stacil priblizny udaj daneho percenta.
Závisí to aj od toho koľko vážis a aké máš aktivity. Ak 70 a sedíš doma je to veľa. Ak cvičia každý deň, môže byť.
@kittykat22 Ved jasne, meranie je presnejsie...ale ak nechce zainvestovat, tak plne staci odhad na zaciatok. Robi to tak vacsina ludi...
@kittykat22 Kazdy nech zvazi podla seba, ja som problemy nemala...isla som pomalycky z vahy 65 kg na aktualnych 55 kg iba skrz udajov z danej kalkulacky a islo to pekne bezproblemov dole 👍. Tiez sa chystam na Inbody meranie v blizkej buducnost...je to vsak skor uz kvoli cviceniu, ako kvoli samotnemu chudnutiu.
Keď nechceš platiť stiahni si kalorické tabuľky, sú zadarmo. Tam ti vyráta čo treba.
@kittykat22 veď to všetko som napísala do gpt a vypočítal tie čísla.
@oceanahory ďakujem tam mi zasa píše 1880
Ake mas parametre?
@oceanahory tak pardon, toto ukazuje
No vidis, takze tvoj idealny prijem bude okolo 2300 kcal, riadila by som sa tymto.
@autor
@oceanahory teda 2300 kcal mi pride brutal vela... ja som chlap a ak chcem schudnut, musim mat okolo 1790 (podla kalorickych tabuliek)... Nevravim, ze je to nemozne, len teda mi to pride brutal vela (ak sa jedna o zenu, tak duplovane)...
je to vela, ja mam 175 cm a moj odporucany denny prijemen bolo 1800kcal (pri pravidelnom sporte, kojeni a aktivite). Ak som chcela schudnut, 1250kcal. Vypocitane vyzivovym na zaklade vsetkych merani.
Záleží koľko vážis,merias,vek, akú máš prácu, ako si aktívna,aký šport robíš - ako dlho,ako často ako intenzívne a aj od percenta tuku.
@sense tak ja vážim okolo 90, 171 cm, 23 vek, cvicenie 4x týždenne, práca z domu